• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek cinsiyeti ne zaman belli olur ve rüyada kız bebek görmek

betulnurr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-73
Puanlar
11
İyi akşamlar kızlar. 10 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini ne zaman yapılabilir en erken ve kesin öğrenebileceğimiz haftalar hangisi? Rüyamda kız bebeğimin olduğunu gördüm kucağımda taşıyordum çok güzel bir çocuktu beyaz bir üstü vardı canlı bir yeşil tonunda gözleri ve bembeyaz bir çocuktu çok içime sindi acaba gerçekten öyle görenler kendi doğacak çocuklarını mı görüyor biraz bunlardan sohbet edersek sevinirim.. teşekkürler

Bende 9. Haftaya girdim ve rüyamda 3 4 kere erkek bebek gördüm çok merak ediyorum fetal vericem anca o zaman öğrenebilirim diye düşünüyorum

Bende 9. Haftaya girdim ve rüyamda 3 4 kere erkek bebek gördüm çok merak ediyorum fetal vericem anca o zaman öğrenebilirim diye düşünüyorum
Kesin cevap olur

Erkek gördüm ben rüyamda. Kızlardan korkardım. Korktuğum gibi bir kızım var tepemde. 💀

İyi akşamlar kızlar. 10 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini ne zaman yapılabilir en erken ve kesin öğrenebileceğimiz haftalar hangisi? Rüyamda kız bebeğimin olduğunu gördüm kucağımda taşıyordum çok güzel bir çocuktu beyaz bir üstü vardı canlı bir yeşil tonunda gözleri ve bembeyaz bir çocuktu çok içime sindi acaba gerçekten öyle görenler kendi doğacak çocuklarını mı görüyor biraz bunlardan sohbet edersek sevinirim.. teşekkürler
14.haftada tahmin yapmıştı 16.haftada kesinleşmişti erkekse daha erken belli edebiliyor diyorlar ama bazen kordonla da karıştırılabiliyormuş

Erkek gördüm ben rüyamda. Kızlardan korkardım. Korktuğum gibi bir kızım var tepemde. 💀
😄😄😄hahahah fazlada korkmamak lazım.
Bazen rüyaların tersi olabiliyormuş demek ki.

Bu arada etten tiksinti ve tatlıdan uzaklaşma geldi hamileliğimde canım sadece limon ve ekşi istiyor.. mide bulantım da vardı bu aralar hafifledi

Çeşitli teoriler de var aslında ramzi mesela bebeğin ve plasentanın konumuna göre yorum yapan bir teori ama %50 şans işte

Çeşitli teoriler de var aslında ramzi mesela bebeğin ve plasentanın konumuna göre yorum yapan bir teori ama %50 şans işte
Zaten %50 şans var ya erkek ya kız :)

Hamileliğimden önce rüyamda kızım olduğunu gördüm. Şimdi kız çocuk bekliyorum. 9. haftada doktorum tahminini söyledi, 12. haftada kesinleşti kız olduğu.

Benim kayıncalidem rüyasında kız görmüştü iki kez. 14.haftada Fetal DNA sonucu kız olduğunu öğrendik🩷. Ben de tatlı şeylerden ve çay kahveden tiksindim bu süreçte.

Şuanki gebeligimde 12+5 te ℅90 erkek dedi 15. Haftada netleşti
Diğer gebeligimde 14+2 de net erkek demişti
İlk gebeligimde hafta olarak net hatırlayamıyorum ama sanırım 16 17 hafta civarları olabilir kız denmişti hepsi tuttu
Sadece 2. Gebeligimde cinsiyet ile alakalı rüya gördüm beyaz tenli simsiyah gür saclı bir kız bebeğim oluyordu ama tersi çıktı erkek sarısın beyaz tenli ve sacsız doğdu 😂 bu gebeligimde de adet olduğumu görmüştüm rüyamda erkek bebeğe işaret diyordu internette oda tuttu ne kadar doğru bilmem 😊

Back
X