• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek cinsiyet belirleme..

benim de bu hamileliğimde öyle bir karışılık var. genelde yuvarlak çiziyor. ama aradabir de gidip geliyor. tam karar veremedi herhalde diyorum bebiş ne olacağınakaydirigubbakcemile3 ama inanıyorum ben bu teste. nenelerimiz eskilerden beri gelenek şeklinde yapıyorsa vardır birşey. eskiler yanılmıyor kolay kolay. ama bilim bunu nasıl ve ne zaman açıklar orası bilinmez. gerçi bu yüzük olayını bioenerjiye bağlıyorlar. erkek ve kadındaki enerji farkından kaynaklanıyormuş bilemiyorum.

senin bebiş erkekmiydi canım karnışındaki :1:

selam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde kız erkek farkeder mi?
turf çok sevindik :nazar: .. ama bu su olayı herkeste olmaya başladı neden ki CADIARZU ... cinsiyete gelince birbirlerine kanki, sana arkadaş olurlar olumunekankayizsmile Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin .. habersiz bırakma bizi :olmaz:

benim de bu hamileliğimde öyle bir karışılık var. genelde yuvarlak çiziyor. ama aradabir de gidip geliyor. tam karar veremedi herhalde diyorum bebiş ne olacağınakaydirigubbakcemile3 ama inanıyorum ben bu teste. nenelerimiz eskilerden beri gelenek şeklinde yapıyorsa vardır birşey. eskiler yanılmıyor kolay kolay. ama bilim bunu nasıl ve ne zaman açıklar orası bilinmez. gerçi bu yüzük olayını bioenerjiye bağlıyorlar. erkek ve kadındaki enerji farkından kaynaklanıyormuş bilemiyorum.

günaydın kızlar...
bende adetimi bekliyorum (o gelmez inş.) ya şimdi .. eğer gebe isem yüzüğü geyik olsun die bi deneyim dedim ben ileri geri ittim ısrarla daire çizdi .. hayırlısı ama biraz düşüncelerim değişmeye başladı ... Allah aratmasın da kızımda olsa oğlumda olsa aynı sevinirim :emir_bebek:

bugünde eşimin doğumgünü 5 yıllık ilişkimizde ilk kez ona bişi yapmak içimden gelmiyo az önce msj attım aradı çok resmi olmuş atmasaydın da olurdu dedi ee haliyle kendi kadar biliyo artık beni .. fark ettim ki evlendiğimiz gün yaptığımız tartışmayı yine bugünde yapıyoruz 2 yıl hiç ilerleyememişiz.. ailesi yüzünden yedi bitirdi beni .. onu çok seviyorum ama ona adapte olamıyorum harika bir insan ..henüz iyi bir eş olmadı yemeği kaynanamlarda yiyoruz her Allahın günü onların apık sapık konuşmalarından bıktım yemeği evime almak istiyorum devlet meselesi haline getiriliyor T.C genelinde refenrandum yapacam artık o derece senağlama yazık ama bize yaw :1no2:

günaydın kızlar...
bende adetimi bekliyorum (o gelmez inş.) ya şimdi .. eğer gebe isem yüzüğü geyik olsun die bi deneyim dedim ben ileri geri ittim ısrarla daire çizdi .. hayırlısı ama biraz düşüncelerim değişmeye başladı ... Allah aratmasın da kızımda olsa oğlumda olsa aynı sevinirim :emir_bebek:

bugünde eşimin doğumgünü 5 yıllık ilişkimizde ilk kez ona bişi yapmak içimden gelmiyo az önce msj attım aradı çok resmi olmuş atmasaydın da olurdu dedi ee haliyle kendi kadar biliyo artık beni .. fark ettim ki evlendiğimiz gün yaptığımız tartışmayı yine bugünde yapıyoruz 2 yıl hiç ilerleyememişiz.. ailesi yüzünden yedi bitirdi beni .. onu çok seviyorum ama ona adapte olamıyorum harika bir insan ..henüz iyi bir eş olmadı yemeği kaynanamlarda yiyoruz her Allahın günü onların apık sapık konuşmalarından bıktım yemeği evime almak istiyorum devlet meselesi haline getiriliyor T.C genelinde refenrandum yapacam artık o derece senağlama yazık ama bize yaw :1no2:

günaydın canım durumunu çok iyi anlıyorum ama sabret eşin tek oğlanmı eğer öyleyse o kötü işte eşin seni seviyorsa önemli olan bu bence

sinam canım senin ilki erkek dimi_=?

ezel evet canım tatlı bir oğluşum var. 1. sınıf bu sene. zaten o heveslendirdi beni kardeşim olsun diye. yoksa eşim hiç istemiyordu, ben de ortalardaydım. ama oğlum çok çok istedi kardeş. şimdi sürekli peşimde. anne yorulma otur, canın bişey istiyor mu, yüzümü okşar karnımı okşar. dün eşime de diyorum. Sina ya bebeğin lafı bile yetti. çok olgunlaştı yavrum. iyiki olmuş Allaha şükür. 35 yaşından sonra zor olacak bebek büyütmek ama bu sefer oğlumdaki gibi kendimi yormayacağım. biraz kendi halinde büyüsün. bakalım o günler gelsin inşallah da.

ezel evet canım tatlı bir oğluşum var. 1. sınıf bu sene. zaten o heveslendirdi beni kardeşim olsun diye. yoksa eşim hiç istemiyordu, ben de ortalardaydım. ama oğlum çok çok istedi kardeş. şimdi sürekli peşimde. anne yorulma otur, canın bişey istiyor mu, yüzümü okşar karnımı okşar. dün eşime de diyorum. Sina ya bebeğin lafı bile yetti. çok olgunlaştı yavrum. iyiki olmuş Allaha şükür. 35 yaşından sonra zor olacak bebek büyütmek ama bu sefer oğlumdaki gibi kendimi yormayacağım. biraz kendi halinde büyüsün. bakalım o günler gelsin inşallah da.

Allah bağışlasın canım aaahh ahhhh Rabbim bizede nasip et

hayat acil ammaa dert etmişsin yaw.madalya takmamı bekliyorsun:))
bak ezel tablo cıkarmış onu anlamaya calış oke.
ben 2007 aralıkta 28 yaşımdayım
hamile kaldıgım ay 2008 ocak
yani 28 yaşımı doldurduktan 1 ay sonra hamile kalmışım.bu durumda ben 29 mu oluyorum:))
1 yaşını 1 ay önce dolduran bi bebege sen 2 yaşındamı diyorsun
benim yaş takıntım yok cok şükür zaten yaşımıda göstermem:)))
benim bu kadar ısrarcı olmamın nedeni şu
ben hamile kaldıgımda otomatik yaş hesaplayan cin takviminde baktım yaşım 28 ve bebek cinsiyeti erkek cıktı.buna istinaden tutmadı diyorum.keşke tutsaydıda 2.bebegide ona göre yapsaydımm:))

20 aralık 2007 dogumgünümdü
11 ocak 2008 son adet tarihimdi.yani 1 ay bile olmamış 28 yaşımı dolduralı.hatunlar tuttular 29 yaş yaptılar
benim kızım 2 yaşını doldurdu bu ay
ben şimdi soranlara kızım 3 yaşındamı dicemmşakkıdı

Son düzenleyen: Moderatör:
alla alla niye gelemdikiii
bayaa bişiler yazdıydım yaa
neyse daha sonra tekrar yazarım hatırladıgım kadarıylaa
mimozayada yazmıştım onlardamı gitmediki yaa pöff

alla alla niye gelemdikiii
bayaa bişiler yazdıydım yaa
neyse daha sonra tekrar yazarım hatırladıgım kadarıylaa
mimozayada yazmıştım onlardamı gitmediki yaa pöff

valla sabahdır msnem acık anam gelmedı aksamda sen dedıkden sonra actım yoktu benım msnede sorunda olabılır bılmıyomkı bazen oluyo bende

Back
X