bebek cinsiyet belirleme..

benimde ayni sekilde ama yalniz ikinci gebeligimde adet olacak gibi saancim olmusdu,suan 3 uncu gebelik olabilir tabi kesin deil suan ama belim tam adet olacak gunum basladi agrimaya belik ve kalca kemiklerim bazende bacaklarima vuruyor agrilar suan biraz daha iyim sukur,sizde agrilar ne kadar surmusdu gecermi ki acaba?insallah canim amin,hemen yazarim buraya test sonucumu.

canım benim dediğim gbi ilk hamilelğimde bel ağrısı felan olmamıştı ama bu defa hamieliğimi öğrenmeden iki hafta öncesinden başlamıştı
bilmiordum gebelikle ilgili olabileceğini
23 yaşında bel ağrısı olurmu insanda bnde bel fıtığı falanmı var ki die korkuodum.
yatağım ortapedik olmasına rağmen eskiden olduu gbi bebek gbi uyuyamıorum açıkcası.
bu aralar biraz daha rahatım sanki o başka.
şuan 3aylık hamişim tam 13 haftalık yani.bilmiorum tam olarak ne zaman geçer ama :)))

canım hamiş kaldığın yaş baz alınıyo....... benim kızımda tuttu ben 86 nisan doğumluyum 2007 ocak ayında hamiş kaldım daha 20 yaşım dolmamıştı eğer nisan ayından sonra hamiş kalsaydım 21 olarak tek sayı olucaktı ama ben tesadüf diyorum pek inanmıyorum bu yaş olayına.....

canım hamiş kaldığın yaş baz alınıyo....... benim kızımda tuttu ben 86 nisan doğumluyum 2007 ocak ayında hamiş kaldım daha 20 yaşım dolmamıştı eğer nisan ayından sonra hamiş kalsaydım 21 olarak tek sayı olucaktı ama ben tesadüf diyorum pek inanmıyorum bu yaş olayına.....

bu sölediklerin bana ve komşuma uyuyo
ama hayrılsını istiorum allahımdan ilk önce:))

kızlar iyi geceler şu beklemek ne kadar zormuş aklım fikrim hep onda uyuyamıyorum son 2 günüm kaldı öğrenmek için ALLAH kısmet ederse p.tesi size burdan mutlu haberi vermek için can atıyorum Allahım nolur olmuş olsun ....

slm kızlar hepınızın cuması mubarek olsun boncukcum duan ıcınde cnm allahrazı olsun bende sabahdı r dr deyım ortancı kızım dn aksam bısıklet dusmustu sısmıs aksam sıcagı sacagına fazla bıseyyoktu sabah aglayarak uyandı agrıyo dıy e hemen goturdum kırılmıs kople kolu alcıya aldılar dua edın kızlar ıns tez zamanda ıyılesır 3 hafta kalacakmıs bıde aclcıda sımdı geldım ınan cok yoruldum kucukluk durmaz allahım bıde 4.dusunuyommmmmmm... rabbım sen gene kalbımızdekı muradı nasıp et ınsss burda olan ve tum ısteyenlere su mubarek 3 aylar ve cuma saatı hurmetıne rabbım saglıcakla ogluslarımıza hamıle kalmayı nasıp et mevlammmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn

canım çok geçmış olsun allah acil şifalar versin

ah canimya gicemis olsun Alah yasatmasin bidaha guzelimmm aman dikkat ettt

benim oratanca oglan 2002 li

super daha ne olsun insallah gönlundeki olur canim

canim sen simdi kac haftaliksin

ah canim yaaa biraz dha buyuse olmuyormu yaaa 23 milim bak arkadasin ki eceimrennurun

hosgeldin canim katil nize yardim ederiz bu arada hosgeldin

canim elaram valla ne olsun elim ayagim kalkmiyor gii cok yoruldum trye gidince is guc yapmiycam valla onlar yapsin ben yiyeim hic halim yokk

sagol ablacım ıns ıns sende ıyı yoruldun yanı kendı ısın anneın ısı oh massallah ıns kayınvaldecıgın ıyı bakar.:):):):) da dınlenırsın bol bol

kızlar iyi geceler şu beklemek ne kadar zormuş aklım fikrim hep onda uyuyamıyorum son 2 günüm kaldı öğrenmek için ALLAH kısmet ederse p.tesi size burdan mutlu haberi vermek için can atıyorum Allahım nolur olmuş olsun ....

cnm ıns ıns rabbım verır olmustur cnm dualrımızdasın cnm kıb cokda stres yapmakaydirigubbakcemile

canim hamissen ticker yapalim hic belli degil hamile kim degil

ıyı aksamlar kızlar bakın sıze yenı bır bılgı getırdım hehehehe
bunu deneyen 2 kısı var ve 2 sıde tuttugunu soyluyor sımdı yenı dogmus bır bebek mevlutune abdest alıp gıdıosunuz bebegı kucagınıza alıp dua edıyorsunuz ve ıns duanız kabul oluyor.
yakında bır erkek bebek mevlutu var 20 gun sonra fılan kısmetse onu beklıyorum sonucta o bebegın gelısıne kuran okunan bır ortamda edılen duanın kabul olmas ıhtımalı cok yuksek rabbımb uyuk herseyın hayırlısı

yok canım tam 23 milimdi ve hemen iğneyi yaptık o gece ilişki olmadı sonra 2 gün arka arkaya oldu dr gittim tamam çatlamış dedi sol yumurtalıktı dr büyük ihtimalle erkek dedi ama hayırlısı ilaçları doktor verdi ben zaten normalde hamile kaldım (sprail takılıyken)fakay akne için ilaç kullanıyordum doktor hemen aldıracaksın dedi ve kürtaj oldum .klomeni dr verdi yumurtatam 5 günde 23 milim oldu hemen çatlattık çünkü kendi çatlamadı ve iğneyle çatlattık..şimdi bende çatlayacağım p.tesiye kadar:))))

canım eğer sende tutarsa gamzede o doktora gitsinn 3kızı varr
belkii doktor yardımcı olurrr
çok sevinirim gamze içinmn
mutlaka haberdar et bizii

canım benim dediğim gbi ilk hamilelğimde bel ağrısı felan olmamıştı ama bu defa hamieliğimi öğrenmeden iki hafta öncesinden başlamıştı
bilmiordum gebelikle ilgili olabileceğini
23 yaşında bel ağrısı olurmu insanda bnde bel fıtığı falanmı var ki die korkuodum.
yatağım ortapedik olmasına rağmen eskiden olduu gbi bebek gbi uyuyamıorum açıkcası.
bu aralar biraz daha rahatım sanki o başka.
şuan 3aylık hamişim tam 13 haftalık yani.bilmiorum tam olarak ne zaman geçer ama :)))

randevun n e zaman canım doktorda
bana 13 haftalıkken söylemişlerdi

gunaydın karabıberım benım kucukluk uyutmuyo benı kalktık kahvaltısını ettırdım bakayım dedım aksam konusulmumsmu senınde oglusunmu uyutmuyo cancazım kız basladımı hareketlere

reglline 2 günmüü var ozaman kesin çıkarr bizde haberler bekliyoruzz

gunaydın karabıberım benım kucukluk uyutmuyo benı kalktık kahvaltısını ettırdım bakayım dedım aksam konusulmumsmu senınde oglusunmu uyutmuyo cancazım kız basladımı hareketlere

evet canımm başladıı yavaşş yavaş hissetmeyee bua ralar bayağıı bir hissediyorumm seyirme gibii
yok canımm eşim işe giderkenn saat çok fena çalıyooo kalktım bendeee
bir bakayımm dedimmm hemenn okuyupp çıkacamm işerlimm var biraz bitireyimm

evet canımm başladıı yavaşş yavaş hissetmeyee bua ralar bayağıı bir hissediyorumm seyirme gibii
yok canımm eşim işe giderkenn saat çok fena çalıyooo kalktım bendeee
bir bakayımm dedimmm hemenn okuyupp çıkacamm işerlimm var biraz bitireyimm

hım tmm cnm kolay gelsın kendını yormadan yavas yavas yap cnm

Back
X