- 21 Kasım 2012
- 399
- 27
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar hamilelik planliyorum tabiki Allah ne verirse basimin taci olur ama bu cinsiyet belirleme konusuna cok ilgiliyim ozellikle bio ritm i ogrenmeyi cok istiyorm.bilen varsa lutfenn bana yardimci olsunnn..smdiden tesekkurler..
arkadaslar hamilelik planliyorum tabiki Allah ne verirse basimin taci olur ama bu cinsiyet belirleme konusuna cok ilgiliyim ozellikle bio ritm i ogrenmeyi cok istiyorm.bilen varsa lutfenn bana yardimci olsunnn..smdiden tesekkurler..
GÜNAH OLUCAK BİŞEY YOK.BEĞENMİYOSANIZ VEYA DOĞU BULMUYOSANIZ NEDEN DEĞERLİ VAKTİNİZİ BURAYA CVP YAZARAK HARCIYORSUNUZ Kİ..BEN özellikle belirttim.kız da erkek te basımın tacı olur sağlıklı olsun yeter diye sadece merak ettiğim için konu actım.daha öncede kk de konu acılmıs ve cok ilgi görmüş.insanlar merak ettiği için soruyor.10 tane kızım veya 10 tane oğlum olsun ne farkeder evlat evlattır.....böyle bir konuya ancak gülünür. İçinizden keşke erkek veya kız olsa diyebilirsiniz de, bunun olması için bu uğraş neden. Günah ya.
canımm hiç böyle konuşma bencee...Allahtan gelene razı ol ve Allaha hayırlı sağlıklı bi evlat için dua et...maalesef pat diye hamile kalınmıyor..![]()
selam canim bende bu konuya merakliyim ama cinsiyet belirlemeye dediğini ilkdefa duyuyorum ins bilen birileri vardir sen ne zman düşünüyorsun bebisi bede birkaç arastirma yaptım kiz bebekmi istiyorsun erkekmi?
canım napıyosun ?? hamilelik nasıl gidiyotabiki rabbim ne verirse razıyız hoşuz bu durumdan bunlar işin eğlencesi biraz bende araştırdım biraz itiraf etmek gerekirse 5 yaşında oğlum var ve tabi bi kız bebek özlemim var..çin takvimine baktım pek tatmin etmedi yumurtlama hesaplamasını okudum bir yerde yumurtlama gününden 2...3 gün önce ilişkide bulunursan kız yumurtlama gününden 1gün sonra olursa erkek ihtimali yüksekmiş sebebi ise dişiler daha yavaşmış ve dayanıklıymış yumurtlayana kadar ölmüyoırlarmış erkekler daha hızlıymış yumurtaya çabucak ulaşıp döllüyorlarmış rabbim ne verirse pek takmadım ben bunlara dua ettim sadece hevesimi versin diye...
Merhabaerkek bebek istiyoruz,hemen hemen uymuşuz gibi,orgazm kısmı hariç, ovulasyon testi yaptım,pozitif çıktığı günün gecesi beraber olduk,tek sefer,öncesi sonrası yok,alkali olayım diye bol bol karbonatlı su içtim,zira erkek spermleri asitik ortamda yaşayamıyormuş,
bat 30 ekim bakalım bekliyoruz,önce "hamilelik var mı?" sorusuna cevap alacağız,epeyi sonra da cinsiyetine...