bebek cinsiyet belirleme yontemi

kaykut

kızımm benim dünyam
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
399
27
118
arkadaslar hamilelik planliyorum tabiki Allah ne verirse basimin taci olur ama bu cinsiyet belirleme konusuna cok ilgiliyim ozellikle bio ritm i ogrenmeyi cok istiyorm.bilen varsa lutfenn bana yardimci olsunnn..smdiden tesekkurler..

arkadaslar hamilelik planliyorum tabiki Allah ne verirse basimin taci olur ama bu cinsiyet belirleme konusuna cok ilgiliyim ozellikle bio ritm i ogrenmeyi cok istiyorm.bilen varsa lutfenn bana yardimci olsunnn..smdiden tesekkurler..

canımm hiç böyle konuşma bencee...Allahtan gelene razı ol ve Allaha hayırlı sağlıklı bi evlat için dua et...maalesef pat diye hamile kalınmıyor.. :50:

tabiki rabbim ne verirse razıyız hoşuz bu durumdan bunlar işin eğlencesi biraz bende araştırdım biraz itiraf etmek gerekirse 5 yaşında oğlum var ve tabi bi kız bebek özlemim var..:8: çin takvimine baktım pek tatmin etmedi yumurtlama hesaplamasını okudum bir yerde yumurtlama gününden 2...3 gün önce ilişkide bulunursan kız yumurtlama gününden 1gün sonra olursa erkek ihtimali yüksekmiş sebebi ise dişiler daha yavaşmış ve dayanıklıymış yumurtlayana kadar ölmüyoırlarmış erkekler daha hızlıymış yumurtaya çabucak ulaşıp döllüyorlarmış rabbim ne verirse pek takmadım ben bunlara dua ettim sadece hevesimi versin diye...

böyle bir konuya ancak gülünür. İçinizden keşke erkek veya kız olsa diyebilirsiniz de, bunun olması için bu uğraş neden. Günah ya.

böyle bir konuya ancak gülünür. İçinizden keşke erkek veya kız olsa diyebilirsiniz de, bunun olması için bu uğraş neden. Günah ya.
GÜNAH OLUCAK BİŞEY YOK.BEĞENMİYOSANIZ VEYA DOĞU BULMUYOSANIZ NEDEN DEĞERLİ VAKTİNİZİ BURAYA CVP YAZARAK HARCIYORSUNUZ Kİ..BEN özellikle belirttim.kız da erkek te basımın tacı olur sağlıklı olsun yeter diye sadece merak ettiğim için konu actım.daha öncede kk de konu acılmıs ve cok ilgi görmüş.insanlar merak ettiği için soruyor.10 tane kızım veya 10 tane oğlum olsun ne farkeder evlat evlattır.....

canımm hiç böyle konuşma bencee...Allahtan gelene razı ol ve Allaha hayırlı sağlıklı bi evlat için dua et...maalesef pat diye hamile kalınmıyor.. :50:

zaten sağlıklı bir bebek vermesi için dua ediyorum.aksini söylemiyorum ki.sadece biorıtmi merak ettiğim için konu actım.ben ALLAH tan gelen herseye razıyım.konuyu farklı yerlere cekmeym ltfen:20:

selam canim bende bu konuya merakliyim ama cinsiyet belirlemeye dediğini ilkdefa duyuyorum ins bilen birileri vardir sen ne zman düşünüyorsun bebisi bede birkaç arastirma yaptım kiz bebekmi istiyorsun erkekmi?

selam canim bende bu konuya merakliyim ama cinsiyet belirlemeye dediğini ilkdefa duyuyorum ins bilen birileri vardir sen ne zman düşünüyorsun bebisi bede birkaç arastirma yaptım kiz bebekmi istiyorsun erkekmi?

slm canım kız bebek ıstıyoruz eşim de kız bebekleri daha cok seviyo gibi :)) önümüzdeki aylardaa kasım aralık gibi calışmalara başlıcaz bildiklerimizi birbirimzle paylasırız ;) sen düşünüyor msun ve gönlünden gecen ne :49:

Kiz Bebek

Beslenme Rejimi
Tuzlu yiyeceklerden uzak durun ve kalsiyum (sütlü yiyecekler,balık, badem, yumurta sarısı, pırasa) ve magnezyum (çikolata, ekmek, bal) açısından zengin yiyeceklere ağırlık verin.
Cinsel ilişki sayısı
Sık sık, haftada birden fazla olmalıdır.
Dölleyici cinsel ilişkinin zamanı
Ovülasyondan 2 ya da 5 gün önce cinsel birleşme.Daha yavaş hareket eden dişi sperm hücreleri (X) yumurtaya kadar ulaşacak zamanları olacaktır.
Sperm hücrelerinin yoğunluğu
Döllenmeden önceki günlerde erkeklerde boşalmanın sayısı ne kadar çok olursa, spermde cm³ başına düşen X hücrelerinin miktarı da o kadar artar.
Cinsel ilişkide konum
Penis çok içeri girmemeli,(yüzeyel ilşki) çünkü X hücreleri Y hücrelerine göre uzun yola daha dayanıklıdır.
Cinsel ilişkide orgazm
Kadında orgazmın olmaması sonucu X ve Y arasındaki şans eşit olacaktır.

Erkek Bebek
Beslenme Rejimi
Yemeklerinizde tuzun oranını arttırın ve sodyum (pirinç, yeşil fasulye, yulaf, kayısı) ve potasyum (tereyağı,kayısı, buğday) ağırlıklı besinler tercih edin.
Cinsel ilişki sayısı
Seyrek ilişki ve ovülasyondan 10 gün önce kesinlikle ilişkiye girmeyin.
Dölleyici cinsel ilişkinin zamanı
Ovülasyonun olduğu gün ya da ovülasyondan 1-2 gün sonra birleşme. Daha hızlı olan erkek sperm hücreleri (Y) yumurtaya daha önce varacaklardır.
Sperm hücrelerinin yoğunluğu
Boşalmanın sayısı az olmalıdır. Böylece spermde bulunan Y hücreleri daha çok olacaktır.
Cinsel ilişkide konum
Penisin daha derine girmesi (derin birleşme) Y hücrelerinin canlılığını arttıracaktır
Cinsel ilişkide orgazm
Kadında yoğun orgazm.Ön sevişme. Döl yatağındaki kasılmalar Y hücrelerinin yumurtaya daha hızlı ulaşmalarını sağlar.

erkek bebek istiyoruz,hemen hemen uymuşuz gibi,orgazm kısmı hariç :(, ovulasyon testi yaptım,pozitif çıktığı günün gecesi beraber olduk,tek sefer,öncesi sonrası yok,alkali olayım diye bol bol karbonatlı su içtim,zira erkek spermleri asitik ortamda yaşayamıyormuş,
bat 30 ekim bakalım bekliyoruz,önce "hamilelik var mı?" sorusuna cevap alacağız,epeyi sonra da cinsiyetine...

selam canim siz benden once düşünüyorsunuz deneyin bakalim benim vereceğim bilgileride hemen denemeye basla bence sonra bende deniyim bende kiz istiyorum 2014 kasim aralik basliycam calismaya suan 10 aylik oğlum var cin ve rus takvimine gore o aylar kiz denk gelyo her yöntemi deniycem gerisi allaha kalmis artik dua etcez ins allah seninde gönlüne gore verir canim benim bildiğim David beckham yöntemi ben inanyom
1=sebze ve balik tuzluk findik badem kalsiyum magnezyum agirlikli diyet
2= esin ilişki öncesi sicak su kuvetine otucek yada sicak dus alacak
3=cin ve rus takviminede bakalim tarihleri yaz bana
4= dolunay vakti aksam ustu cift sayili günlerde beraberlik]
5= birde adet bitimi sik ilişki yumurtlamadan once ilişkiyi kes beraber olma
6=yüzeysel ilişki
7=esin slip giymesi gerekyomus ama buna pek inanmiyorumben
8=kafein ve asitli içeceklerden uzak dur
9=ilişki sonrasi sol tarafa yat bn saga yattim oğlum oldu :)
10=ve bolca dua
bakalim dene bizede bildir durumlari ben daha var ogusumu buyteyim once

nergizvapur cnm dediklerini yapicam biz genelde sebze tuzlu, badem,tavuk falan makarna pilav tarzi besleniyorz esim slip giyer ordan yirttim .tarih derken dogum tarhlerimizmi ben 10ekim1990 esim 24temmuz1983 dogumlu.bu ay denemye baslicaz bi bak bakalim sana zahmet

tabiki rabbim ne verirse razıyız hoşuz bu durumdan bunlar işin eğlencesi biraz bende araştırdım biraz itiraf etmek gerekirse 5 yaşında oğlum var ve tabi bi kız bebek özlemim var..:8: çin takvimine baktım pek tatmin etmedi yumurtlama hesaplamasını okudum bir yerde yumurtlama gününden 2...3 gün önce ilişkide bulunursan kız yumurtlama gününden 1gün sonra olursa erkek ihtimali yüksekmiş sebebi ise dişiler daha yavaşmış ve dayanıklıymış yumurtlayana kadar ölmüyoırlarmış erkekler daha hızlıymış yumurtaya çabucak ulaşıp döllüyorlarmış rabbim ne verirse pek takmadım ben bunlara dua ettim sadece hevesimi versin diye...
canım napıyosun ?? hamilelik nasıl gidiyo:49: bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu ???

erkek bebek istiyoruz,hemen hemen uymuşuz gibi,orgazm kısmı hariç :(, ovulasyon testi yaptım,pozitif çıktığı günün gecesi beraber olduk,tek sefer,öncesi sonrası yok,alkali olayım diye bol bol karbonatlı su içtim,zira erkek spermleri asitik ortamda yaşayamıyormuş,
bat 30 ekim bakalım bekliyoruz,önce "hamilelik var mı?" sorusuna cevap alacağız,epeyi sonra da cinsiyetine...
Merhaba

Back
X