- Konu Sahibi istanbul82
-
merhaba arkadaşlar
doğum yaklaştı inşaallah bir yakın zamanda da izne ayrılıyorum
izne çıkmadan size danışayım dedim
bebek malzemeleri için çanta arıyorum ama cicili bicili pembeli mavili değil de
küçük seyahat çantası tarzında omuz askılı bir model istiyorum
şayet elinizde varsa paylaşırsanız memnun olurum
şimdiden teşekkürler
selam öncelikle hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim...
bende mothercare marka kaliteli kırmızı renk omuzdan askılı, içinde sıcak soğuk bölmesi olan bir çanta var. bir kaç defa kullandım hediye gelenlerde olmuştu. dilersen resmini çeker koyarım.
merhaba arkadaşlar
doğum yaklaştı inşaallah bir yakın zamanda da izne ayrılıyorum
izne çıkmadan size danışayım dedim
bebek malzemeleri için çanta arıyorum ama cicili bicili pembeli mavili değil de
küçük seyahat çantası tarzında omuz askılı bir model istiyorum
şayet elinizde varsa paylaşırsanız memnun olurum
şimdiden teşekkürler
4ay önce ben nike ın bir modelini aldım. Çok da memnunum . Hastaneye giderken kullanmıştım. Şimdide dışarı çıkarken kullanıyorum. Yeni alacaksan eğer tavsiye ederim. Aklında bulunsun.
olabilir.. modeli biliyorsanız bakayım internetten
omuz askılı dedim ama yanlış tabir olmuş olabilir.. çapraz demek istedim
çok zahmet olmayacak bir yerdeyse resmini görmek isterim.. hem bana nasip olmazsa başkası alır belki.. sizin de işinize yaramış olur..
teşekkürler
selam öncelikle hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim...
bende mothercare marka kaliteli kırmızı renk omuzdan askılı, içinde sıcak soğuk bölmesi olan bir çanta var. bir kaç defa kullandım hediye gelenlerde olmuştu. dilersen resmini çeker koyarım.
büyük değil gibimi:)
Model olarak malesef bilemicem adını ama mail atayım fotosunu istersen. Ama bir önceki mesajda çapraz askı demişsin benimki öyle değil bilgin olsun.
30-35 cm. gibidir sanıyorum, resimlerini çekmişim daha önce memory de varmış ekliyorum şimdi ama çanta yanımda değil birazdan eve gidince tam ölçülerini yazarım dilersen.
canım benim için çok küçük. ben içine sıpamın eşyalarını filan koyacaktım. teşekkürler
30-35 cm. gibidir sanıyorum, resimlerini çekmişim daha önce memory de varmış ekliyorum şimdi ama çanta yanımda değil birazdan eve gidince tam ölçülerini yazarım dilersen.
Ben de bebekli bir arkadaşımda bebek çantası olarak sırt çantası görmüştüm ve çok hoştu. Çantayı taşıyan anne babanın elleri kolları boşta kalıyor ve rahat ediyorlar... Böyle bir çanta da bakabilirsiniz bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?