• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bebek çantası arıyorum ama....

istanbul82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
461
1
48
İstanbul
merhaba arkadaşlar
doğum yaklaştı inşaallah bir yakın zamanda da izne ayrılıyorum
izne çıkmadan size danışayım dedim

bebek malzemeleri için çanta arıyorum ama cicili bicili pembeli mavili değil de
küçük seyahat çantası tarzında omuz askılı bir model istiyorum

şayet elinizde varsa paylaşırsanız memnun olurum

şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar

şimdiden teşekkürler

selam öncelikle hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı dilerim...
bende mothercare marka kaliteli kırmızı renk omuzdan askılı, içinde sıcak soğuk bölmesi olan bir çanta var. bir kaç defa kullandım hediye gelenlerde olmuştu. dilersen resmini çeker koyarım.

bende mothercare marka kaliteli kırmızı renk omuzdan askılı, içinde sıcak soğuk bölmesi olan bir çanta var. bir kaç defa kullandım hediye gelenlerde olmuştu. dilersen resmini çeker koyarım.

omuz askılı dedim ama yanlış tabir olmuş olabilir.. çapraz demek istedim

çok zahmet olmayacak bir yerdeyse resmini görmek isterim.. hem bana nasip olmazsa başkası alır belki.. sizin de işinize yaramış olur..
teşekkürler

merhaba arkadaşlar

şimdiden teşekkürler

4ay önce ben nike ın bir modelini aldım. Çok da memnunum . Hastaneye giderken kullanmıştım. Şimdide dışarı çıkarken kullanıyorum. Yeni alacaksan eğer tavsiye ederim. Aklında bulunsun.

bu topik iyi olmuş:) ben de düşünüyorum. klasik çantaların dışında şık ve hoş bir model. bende görmek isterim resimleri koyarsanız

omuz askılı dedim ama yanlış tabir olmuş olabilir.. çapraz demek istedim

çok zahmet olmayacak bir yerdeyse resmini görmek isterim.. hem bana nasip olmazsa başkası alır belki.. sizin de işinize yaramış olur..
teşekkürler

kendi resimlerini de çekince eklerim. internetten bulduğum resmi fikir vermesi açısından modeli görün diye ekliyorum.

Eklentiler

• $lm3944_1.jpg
    $lm3944_1.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 58

görebilirmiyim seninkinin resmini

büyük değil gibimi:)

30-35 cm. gibidir sanıyorum, resimlerini çekmişim daha önce memory de varmış ekliyorum şimdi ama çanta yanımda değil birazdan eve gidince tam ölçülerini yazarım dilersen.

Eklentiler

• $DSC04900.jpg
    $DSC04900.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $DSC04898.jpg
    $DSC04898.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $DSC04899.jpg
    $DSC04899.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 66
30-35 cm. gibidir sanıyorum, resimlerini çekmişim daha önce memory de varmış ekliyorum şimdi ama çanta yanımda değil birazdan eve gidince tam ölçülerini yazarım dilersen.

canım benim için çok küçük. ben içine sıpamın eşyalarını filan koyacaktım. teşekkürler

kırmızı çanta çok güzelmiş zaten mothercare, lassig, okiedog bu markaların çantaları çok güzel oluyor rengi de çok tatlıymış alana hayırlı olsun satana hayırlı satışlar

Ben de bebekli bir arkadaşımda bebek çantası olarak sırt çantası görmüştüm ve çok hoştu. Çantayı taşıyan anne babanın elleri kolları boşta kalıyor ve rahat ediyorlar... Böyle bir çanta da bakabilirsiniz bence...

Ben de bebekli bir arkadaşımda bebek çantası olarak sırt çantası görmüştüm ve çok hoştu. Çantayı taşıyan anne babanın elleri kolları boşta kalıyor ve rahat ediyorlar... Böyle bir çanta da bakabilirsiniz bence...

kesinlikle katılıyorum sırt çantası çok mantıklı.ben de henüz doğum yapmadım ama çantamız hazır.accessorize dan sırt çantası aldım çok güzel,şık iç hacmi de iyi.sıcak soğuk muhafaza bölmesi yok tabi kırmızı çanta bu anlamda iyi olabilir.

sırt çantası yürüyüş esnasında bebeği taşırken kolay ama kucağında bebek varken çantadan bir şey almanız veya koymanız gerekirse zor oluyor çantayı sırtından indirip bir yere koymanız gerekiyor ama çapraz asılan çanta her zaman pratik

bebek çantasında termal göz ya da parça olması da çok iyi oluyor bebeğin mama suyu sağılmış anne sütü vs için

Back