• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek çamaşırlarındaki demir lekesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bunu çıkartmanın yolu yokmu en güzel elbiselerimiz bile mahvoldu sarı bir leke var hepsinde ve çıkmıyor siz neler deniyorsunuz yazarsanız sevinirim

bıktım bu demirden yaaa..içiriyorum bizimki 4.5 aylık ben arkamı dönünce ağzından çıkarıp heryeri batırıyo....yutmuyoo

evet aynen ne kadar önlükde koysam kusunca yine aynı leke kalıyor ariel dahil herşeyi denedim çıkmıyor bir türlü bütün elbiselerinde aynı leke var yıkıyorum tertemiz bi bakıyorum sapsarı leke duruyor off offf 1 yılda kullanacakmış ferro sanolu

Aynı dert bende de var arkadaşlar.. Ay deliricem yaaa.. Bebişimin resmen temiz body si kalmadı.. Kalmadı.. Bir yolunu bulan varsa hemen denicem.
Sevgiler..

anwayin toz beyazlatıcısı var renklilerede de kullanılıyor onla geçiyor diyorlar kullananlar benin kız geçen sene dökmüştü denemediğim şey kaladı çıkmıyor.toz beyazlatcıda çıkarmadı eski leke olduğu için olabilir.ama tüm geçiremediğim lekleri çıkardı denemekte fayda var..

ay zaten iğrenç bişey yaa..hiç baktınız mı tadına..işkence sanki çocuklara..daha sevimli bir tad olamazmıydı acaba..resmen paslı çivi..nasıl yutsun yavrular..

arkadaşlar ben otellerde kat hizmetleri müdürü -housekeeper olarak çalışmaktayım.otellerde tekstillerimiz sık yıkandığı için çok pas lekesi oluyor. tabii benim söyleyeceğim ürünler profesyonel endüstriyel temizlik malzemesi ama zaten 1 lt.satılan yer bulursanız lever firmasının spotless-pas çözücü,henkel firmasınında stain -x A ...bu ikiside sadece çamaşırlardaki pas lekeleri için üretilmiş özel ürünlerdir.nasıl kullanacaksınız?? çamaşırı yıkayıp kuruttuktan sonra tekrar söylüyorum kuru temiz çamaşırın üstüne pas lekeli yerlere azıcık döküyorsunuz lekenin üstünü kapatacak kadar.sonra kurumasını bekliyorsunuz.bu kadar.....sonra isterseniz tekrar yıkayın.biz otellerde tekrar yıkamıyoruz...o kururken, buharlaşırken pasıda alıp uçuruyo : )))ha bu arada renklilerin bir köşesinde önce deneme yaparsanız iyi olur.bazen renkleri değiştirebiliyor.ama beyazlarda sorun yok...renklileri tekrar yıkayın bence ürün kuruduktan sonra....sevgiler........

arkadaşlar ben ferrum kullanıyorum bebeğim 5.5 aylık suyla karıştırarak vermeye başladım son günlerde suyu da çok sevdiği için içiyo yavrum hiçbir yer de batmıyo artık çok şükür..eskiden bende sizin gibi veriyordum heryer batıyodu yutmuyodu oğlum çıkartıyordu..çok az suya koyuyorum zaten 10 ml bişi..

1 limonun suyunu sıkıp lekenin üzeine döküyorsunuz sonra güneşte kurumuya bırakıyorsunuz(tabi bu aralar güneşi görmek bira zor ama yazın denersiniz.)bizim giysilerdeki lekeler biraz açılmıştı.

benim oğlum 1.5 yaşına geldi.çokmşükür bıraktık biz ama lekeleri kesinlikle çıkartamadım bende.ayrıca ferro sanolun kağıdında suya meyvesuyuna karıştırmayınız diye bir not vardı sanırım tam emin değilim ama kontrol edin yinede.birde demir damlasından dolayı dişlerinde koyulaşma olabiliyormuş bilginize.oğlumun dişlerinin arka kısmında var koyu koyu leleker doktora sordum demir damlası yapar dedi bilginize kızlar..

Back