Bebek Beslenmesi Bebek çamaşirlari Nasil Yikanacak????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar Yeni Doğacak Yeğenimin çamaşirlarini Hangi Temizlik Maddesi Kullarak Yikayacağiz Bilemiyoruz Teninin Kimyasallarla Temasindan Nasil Kaçinacağiz Fikir Verirseniz Sevinirim....

canım ben dalının deterjanını kullanıyorum bebekler olan ıcın cok ıyı ve cok guzel tavsıye ederım

canım ben kızımınkileri hacı şakir granül sabun kullanmıştım.ama makinede yıkamamıştım elde yıkamıştım 4-5 aydan itibaren makinede yıkadığımda da sıvı olanı kullanmıştım.yeni doğduğunda makinede yıkamamın sebebi sabun artıkları kalıyordu onun için elimde yıkamıştım.

ben de elimde yıkıyorum ama yaz olduğundan kolay oluyor.makine için sabun tozları veya bebek için özel deterjanlar var.bu arada Efsun eski kk dan seni hatırladım sanki.güzel paylaşımların olurdu.nerelerdesin?

çok Teşekkürler Arkadaşlar Eee Bir Bilene Soracaksin ...

Belissimo Ben Hemen Hemen Hergün Gelip Okuyorum Ama Yazmiyorum Artik...yoksa Gitmedim Bir Yerlere...

hacı şakirin sabun tozunu ve dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum bende...
ama makine yıkmayı bitidikten sonra tekrar durulama yaptırıyorum

sadece omo baby çamaşır mak.deterjanı kullanıyorum.çokta memnunum.yumuşatıcı kesinlikle kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…