Bebek büyütme sorunsalıı..

Marguarita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
18
6
36
33
Merhaba, benim oğlum 10 aylık. Onu uyutmamdan çok hoşlanırdı, kimsenin onu uyutmasini istemezdi. Şimdi ise onu uyutmaya çalıştığimda beni itiyor uyumak istemiyo. Babasinda ve babaannesi de daha çabuk uyuyo. Bu durum normalmi ya?

Ahh benim oğlumda 8 aylık bende mutlu olmadığını hissediyorum. Oynatıyorum herşeyi yapıyorum benimle gülmüyor ama babası ve babaannesi yapınca kahkahalar atıyor. O kadar çok üzülüyorum ki anlatamam 😔😔

Merhaba, benim oğlum 10 aylık. Onu uyutmamdan çok hoşlanırdı, kimsenin onu uyutmasini istemezdi. Şimdi ise onu uyutmaya çalıştığimda beni itiyor uyumak istemiyo. Babasinda ve babaannesi de daha çabuk uyuyo. Bu durum normalmi ya?
Ah ah bence kendinize fazla aliatirmayin zaten imkanım olsa benim dışımda daha fazla kişiyle iletişimde olmasını saglardim ama evde eşim bile yok. Bu yaşadığınız da normal dönem dönem olur

Ahh benim oğlumda 8 aylık bende mutlu olmadığını hissediyorum. Oynatıyorum herşeyi yapıyorum benimle gülmüyor ama babası ve babaannesi yapınca kahkahalar atıyor. O kadar çok üzülüyorum ki anlatamam 😔😔
Seni çok iyi anlıyorum 😒 Bizimki de öyle yalnızken oyunlar oynuyoruz ,odadan çıkınca ağlıyor yanımdan ayrılmak istemiyo. Başka biyere gidiyoruz hiç umursamıyo beni. Acaba bişeyleri yanlış mı yapıyoruz dıe dusunuyorum🤔

Ah ah bence kendinize fazla aliatirmayin zaten imkanım olsa benim dışımda daha fazla kişiyle iletişimde olmasını saglardim ama evde eşim bile yok. Bu yaşadığınız da normal dönem dönem olur
Heralde herkes olmayanı istiyo ☺️ İnşallah öyledir

Seni çok iyi anlıyorum 😒 Bizimki de öyle yalnızken oyunlar oynuyoruz ,odadan çıkınca ağlıyor yanımdan ayrılmak istemiyo. Başka biyere gidiyoruz hiç umursamıyo beni. Acaba bişeyleri yanlış mı yapıyoruz dıe dusunuyorum🤔
Evet aynı durum tıpatıp aynısı.. yanlış birşey mi yapıyoruz bilmiyorum. Anneme sorduğum zaman seni hergün görüyor farklo insanlar dikkatNi çekiyor diyor ama ben hala ben sevmiyor galiba diyorim 😒

Arada sırada oluyor o durum, olabilir o sizin yetememenizle alakalı değil çocuk artık büyüdüğü için farklı insanlara sosyalleşmeye ihtiyaç duyuyor. Sizin yerinizi kimse alamaz endişelenmeyin iyi tarafından bakıp sizden ayrıldığı sürelerde dinlenin🌸

Arada sırada oluyor o durum, olabilir o sizin yetememenizle alakalı değil çocuk artık büyüdüğü için farklı insanlara sosyalleşmeye ihtiyaç duyuyor. Sizin yerinizi kimse alamaz endişelenmeyin iyi tarafından bakıp sizden ayrıldığı sürelerde dinlenin🌸
Doğru söylüyorsunuz aslında ama , kaynanam eşim için oğlum bensiz durmazdı bu seni pek aramıyo deyince çok bozuluyorum😒

Doğru söylüyorsunuz aslında ama , kaynanam eşim için oğlum bensiz durmazdı bu seni pek aramıyo deyince çok bozuluyorum😒
bi süre bizde de oldu bu durum , şuan 2 buçuk yaşında eteğimden ayrılmıyor , üzülmeyin geçici bir dönem o sizin yavrunuz her zaman öyle olacak 🌸

Benim minnoş 4 aylık hala kucağıma alıp sevemedim onu . Kucağımda uyuduğu bir donem olmustu rahat uyusun diye yatagina koyuyordum uyaniyordu hemen keske kucagimda uyusaydi diyorum simdi 😔 hic sevdirmiyor

Neden ya daha çok küçükmüş, tam kucak zamanları.
Bilmiyorum ki meme reddi yaşıyoruz onun etkisi heralde emzirecem sanıyor galiba . Biberon vereceğim zsmanda öyle sanki daraliyor kucagimda eziyet ediyormusum gibi ona kendini geri atip agliyor hic sevemiyorum .

Bilmiyorum ki meme reddi yaşıyoruz onun etkisi heralde emzirecem sanıyor galiba . Biberon vereceğim zsmanda öyle sanki daraliyor kucagimda eziyet ediyormusum gibi ona kendini geri atip agliyor hic sevemiyorum .
4 aylık geçiş dönemi o aylarda neredeyse bütün bebekler öyle.. emmeyi falan da reddediyorlar. Merak etmeyin geçici bir durum.bu durum.. 🤗

4 aylık geçiş dönemi o aylarda neredeyse bütün bebekler öyle.. emmeyi falan da reddediyorlar. Merak etmeyin geçici bir durum.bu durum.. 🤗
Insallah benim ki zaten 2 ay olacak red edeli sagip veriyorum arada deniyorum emer mi diye ama 2 3 5 dk suruyor emmesi . Icim rahat etmiyor acaba doydumu diye sagiyorum veriyorum onuda iciyor . Doymasi icin ugrasiyorum artik 🤗 çok yipratti be i bu donem ve daha yeni girdil 4. Aya hala devam ettigine gore ne kadar ugrassamda yine ben yipranacam en iyisi ikimizde mutlu olalim napim 😊 insallah gecerde severim daha cok buyumeden . Hep yattigi yerden seviyorum . Gezdiriraem o zaman izin veriyor sevmeme 😂 cok akillilar yaa . Ya da bebeklerin genel durumu

Oooo benim oğlum güya yengeç burcu güya bide erkek cocugu anneye düşkün olurmuş.. sabahtan akşama beraberiz bana güler ama bu şekilde 🙂

Babası öğlene kadar yatar öğlene doğru ogluum diye gelir babasına kahkahalar çığlıklar ve ağız böyle😁😁😁😁😄😄😄😄
Ama bu durum normal isterseniz bakın internetten.

Mesela kolik bebeklerde genel olarak anneden başka kimsenin kucağında durmama durumu vardır. Baba dahil
Belli bir zaman sonra özellikle o 3 ay geçince onlarda herkese mavi boncuk dağıtır.
Benim oğlum sokaktan geçen adamın bile kucağında durur. Bunu çok takmayın bence sizin yerinizi alamaz yani kimse bişeyleri eksik yapma durumu değil bu. Bebeklerin uyku alışkanlıkları da dönem dönem değişir
Huysuzluk yaparlar benim oğlum mesela bu ara kucağa sardı ve piş piş sesine. Oysa 1 aydır pis pis sesi yoktu .

Kaygilarinizi çocuğa yansıtmayin.
1 aylık bebek bile anliyor anne eğer gergin veya kaygılıysa kucağında huzursuz oluyor.
Onu severken derin nefes alın mis gibi kokulayin. Vücuduna masaj yapın elleriniz ona rahatlık vermeli.
Huzur bulmalı.
Öyle Öyle asarsiniz bu durumu.

Insallah benim ki zaten 2 ay olacak red edeli sagip veriyorum arada deniyorum emer mi diye ama 2 3 5 dk suruyor emmesi . Icim rahat etmiyor acaba doydumu diye sagiyorum veriyorum onuda iciyor . Doymasi icin ugrasiyorum artik 🤗 çok yipratti be i bu donem ve daha yeni girdil 4. Aya hala devam ettigine gore ne kadar ugrassamda yine ben yipranacam en iyisi ikimizde mutlu olalim napim 😊 insallah gecerde severim daha cok buyumeden . Hep yattigi yerden seviyorum . Gezdiriraem o zaman izin veriyor sevmeme 😂 cok akillilar yaa . Ya da bebeklerin genel durumu
Kesinlikle o kadar akıllılar ki 😂 Büyüdükçe parmaklarında oynatmaya başleyaceklar 😂😂 8 aylığız büyüsn rahatlarsın dediler ama öyle olmuyormuş 😁 Hem hareketlendikleri için seni rahat bırakmıyorlar hem de düşecek diye sürekli takipten birşey yapamıyorsun 😁 Benim bebeğime de sütüm yetmiyordu mama veruyordum.mecbur 4. Aynda onu bile içmiyordu.. Uyumuyordu sürekli huysuzdu.. geçecek Merak etmeyin bol bol seveceksiniz 😍😍 Rabbim korusun bebeklerimizi 🤲

Back