• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek böyle yikanirmi

sanki cocuk kömür madeninde calismista kirlenmis,kadin resmen utanmasa göbek tasina yatirip kese atacak yani ha.o cocugun ne kiri olurki..:1shok::1shok:

cocugun sacları sankı belıne kadar yahu bu ne boleee allahımmm bıde burnunuda temızlıyo sankı bebek hunkuruyordsa tobe tobee

Ayy ne fena bunlar bebişe kese bile atmışlardır böyle yıkamamı var zavallı bebecik
ben kızımı yıkarken onun canını acıtıcam diye aklım gidiyo onu yıkadıktan sonra kendimi kasmaktan bende banyo yapmış gibi sırılsıklam oluyorum terden ama en iyisi tek yıkamak ben tek başıma yıkıyorum ve çok memnunum

uyy yavrum kıyamadım.ama naparsın kaynananla oldunmu yada biri oldumu yanında bebeğe bircok el karısıyor.eniysi anne anne anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yuh be yuh,bu kadını tanıyan bilen varsa en kısa sürede psikiyatra yonlendirsin.bu kadar teknolojik bir zamanda böyle bebek mi yıkanır.bacım file denen bir şey var!

ay bu ne yaaa mahvettiler çocuğu birde pis suyla yüzünü yıkaması deli etti beni sorsan bebek yıkıyor küçücük çocuğun saçında ne kir olur ya çamaşırr yıkar gibi yıkadı kadın yaa

o nasıl bir bebek yıkamak valla şaştım kaldım kızlarr yaaa..bebekte nasıl kuzu kuzu duruyoo canım benim yaaa hırpalana hırpalana bir hal oldu yavrucağızzz..ilk okula giden bir kız çocuğu bile bu kadından daha iyi yıkar yani bebeği..

ay çok abartmış bencede yani ben çok korkuyordum kafasını yıkamaktan dr.kenalarını nasıl yıkıyorsan bıngıldağınıda o şekşlde yıka dedi konaklar oluşuyor bazen saçını taraamak zorunda kalıyorum bu yüzden canım benim ama ne yapalım konak oluyor.........ama bunlar çok abartmışşşşşşşşşşşşşş

Back