• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek böyle yikanirmi

ayyy canım ya çok haklısın resmen eziyet yazık canım benim......kafası mahvolmuştur beeeee.....

yıka yıka bitiremediler sacını
bide küvetteki pis suylada en son yüzünü yıkadı
ne biçim bebek yıkeme anlayısı :uhm:

haşat etti valla çocuğu ben öyle yıkasam bizimki apartmanı yıkar yazık bu yavrumun sesi bile çıkmıyor ...
ne biçim anne o anlamadım

:nazar: çok tatlı bir bebekmiş ya.
kadının yaptığı resmen eziyet, başka bebek olsa ağlar,iyi dayanmış bebiş.
kafasında ne kir varmış merak ettim. kafasını o kadar yıkayacağına poposunu yıkasaymış ya.kaydirigubbakcemile

ay walla yaa kucukccuk bebısı nasıl yakmıssın teyzeeeeekötükedihüsosankı derede camısrr cıkıyonn allahh alahhhhhh:dilcikar:

sinir oldum adına yaaa
bak ben ne kadar pratik bebek yıkarım diye sağında solunda kim varsa
onlara kendini ispatlicam diye telef etmiş bebeği

tuhafı birde yayınlıyorlar şirin bir şeymiş gibi yavrum gıkını çıkarmamış bazen bebekler büyüklerin elinde oyuncağa dönüyor yazık.bizde böyle bir duruma şahit olmuştuk.hastanede bir çocuk bağırıyor çığlık çığlık bir de baktık bir süre sonra babası seviyor aman ne sevmek küçücük çocuğu havaya fırlatıp tutuyor çocuk can havliyle tutunup vuruyor ...neydi o yaa

bencede nasıl bi yıkama yıkadığı sula tekrar yıkıyor kafasını yüzünü onuda geçtim kendini yıkar gibi bu yıkamakta ne oluyo valla benim kız bi saniye bile durmaz maşallah o bebişe yazık yaa

ay kıyamam ya çocuğa napmışlar onun saçında ne kir varki çamaşır çitiler gibi yıkamış kafasını kadınn biraz itina göster be kadınn...

ayy canım ya şok oldumkafamçokkarıştı valla o nasıl çocuk yıkama anlayışı ya:mymeka: yavrum nasıl da masum masum duruyo:emir_bebek:

Ay acaip sinir oldum bu ne vahşet böyle saçında bit var gibi öyle eşeleye eşeleye nasılda yıkıyo kesin ruh hastası bunu yapan minicik bebeğe işkence yapmışlar allaallaaa:((

Yıkıyan kişi kendini yıkar gibi yıkamış.Resmen kadın çocuğun kafasına masaj yapıyor.Umarım çocuğun bıngıldağı kapanmıştır.Yoksa o parmaklara bıngıldak dayanmaz.Allah yardım etsin çocuğa.

canım ya alıştırmışlar bebişi gıkı bile çıkmıyo zavallının bide iyi bi şeymişkibi yayınlamışlar resmen işkence ya valla benim kayınvalidemle birlikte yıkıyoruz tabi kayınvalidem de öyle yıkasa ben yıkatmam canımbazen onlar gezmeye gidiyo ben yıkıyorum bide oğlumla banyoda oynuyoruz bebe küvetine sokamıyorum artık bizim küvette yıkanıyoruz tabi ben iç çamaşırlarımla giriyorum her neyse aslında öyle yapmamaları lazım canım

sankı dunyanın en ıyı bebek yılıyıcısı gıbı bırde yayınlamıs hayret bısı ya.
pes yanı bu kadarda olmaz yuz kere basıımı yıkanır cocugun. poposunu yıka guzelce nazıkce ovala vucudunu cıkar.
sınır oldumm

Back