• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bezine çözüm ?

Shirin seyler

Oriflame
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
101
8
96
Merhaba arkadaşlar,benim bebeğim 65 günlük,5.600 gr,
bebek bezinde problem yaşıyoruz,ultra primanın 2 numarası 3-6 kg nı kullanıyorduk, 3haftadır kakasını yapınca arkasından çıkıyor diye kullanamadık, halbuki 6 kg ya kadar kullanabiliyor olmuyormuyuz,bende elimde olan molfix in 3 numarası 4-9 kg nı kullanmaya başladım, ön ve arka kısımları yeteri kadar yukarı takılıyor ama yanları boş kalıyor,body si ve kıyafetleri kirlenmeden bez değiştiremez oldum, ne kullanacağımı şaşırdım, bezde kakasını tutmak kabusumuz oldu, neden böyle oluyor, yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler.

ay ben o primadan cok cektim sorma ensesinden cikardi simdi huggies 3 numara aldim biraz kalin ama sizma sorununu ortadan kaldirdim

Ben primanın 2 numarasını bir paket bile kullanamamıştım..şimdi 3 numarasını kullanıyorum çok memnunum..önümüzdeki hafta 4 numaraya geçicem:))

Ben primanın 2 numarasını bir paket bile kullanamamıştım..şimdi 3 numarasını kullanıyorum çok memnunum..önümüzdeki hafta 4 numaraya geçicem:))

3 numarasını kaç gün,yada kaç hafta kullandın, yeni numaraya geçeceğini neye göre karar veriyorsunuz?

benim oğlum 6 kilo oldu.dün ilk defa 3 numara kullandım.2 küçük gelmeye başlamıştı.primanın 3 numarasını aldım.baştan beri prima kullanıyorum memnunum.sızıntı da yapmıyor.

benim bebeğim 17 günlük bizde çişimizi çıkarıyıruz pipiyi üste vererek bağlanır bizde öle oluncada işeyince çoğu zaman hep badilerine çıkıo sizdede böle bir sorun yaşayan varmı bezdenmi kaynaklanıyor acaba?

benim bebeğim 17 günlük bizde çişimizi çıkarıyıruz pipiyi üste vererek bağlanır bizde öle oluncada işeyince çoğu zaman hep badilerine çıkıo sizdede böle bir sorun yaşayan varmı bezdenmi kaynaklanıyor acaba?

Ben pipisini aşağıya vererek bağlıyorum.çünkü hem hastanedeki bebek doktoru hemde özel doktorumuz böyle söyledi..o yüzden de böyle bir sorunla karşılaşmadım..

3 numarasını kaç gün,yada kaç hafta kullandın, yeni numaraya geçeceğini neye göre karar veriyorsunuz?

canım ben 3 numarayı 3 aydır kullanıyorum,bebeğin rahatsız olduğunu artık küçük geldiğini anlıyorsun zaten..bir numara artırıyorsun.şimdi benim oğlan yaklaşık 8 kilo.4 numaraya geçicem..

canım bezin üstüne külot giydirmeyi denedin mi daha sıkı tutar bende oğlumun pipisi aşağıda bağlıyorum ve sorun yaşamıyorum bende molfix 2 kullanıyorum bebeğim 50 günlük

kızım 21 aylık 21 aydır prima kullanıyorum zaman zaman taşmalar oluo tabi öyle tazzikle gelioki :)) kaka bez ne yapsın inşallah bırakıcaz nasıl yapıcam bilemiorum

ben oğluma doğduğundan beri hep prima kulanıyorum çok memnunum dışarı sızdırmıyo bence sen çok bekletiyosun kakasını canım

benim iki oğlum var ikisinede prima kullandım.büyük oğlumda hiç bir sorun yaşamadım.ufak oğlumda hep çişi sızıyordu 22 aylık halen arasıra sızma oluyor.ayrıca pipiyi yukarı tutmak nasıl oluyor:roflol:değişik bir yöntemmiş.:roflol:

ben oğluma doğduğundan beri hep prima kulanıyorum çok memnunum dışarı sızdırmıyo bence sen çok bekletiyosun kakasını canım

kakasını yaptığı anın farkındayız,ıkınması bitince açıyoruz altını,önce altını çıkarmadan bebeiğimin arkasına bakıyoruz veeee kaka geçmişşş kıyafetine :)

benim oğlumun da kakası hep arkasından çıkardı.prima 2 numara kullanıyoduk.kilosu 5300 iken geçtik 3 numaraya rahatladık.arada hala arkadan sızıyo ama o da kucakta yaptığı zaman sıkıştığı için.genelde emerken yapıyoruz da:)bezi de düzgün bağlandıysa sorun olmuyo pek.

benim iki oğlum var ikisinede prima kullandım.büyük oğlumda hiç bir sorun yaşamadım.ufak oğlumda hep çişi sızıyordu 22 aylık halen arasıra sızma oluyor.ayrıca pipiyi yukarı tutmak nasıl oluyor:roflol:değişik bir yöntemmiş.:roflol:

:roflol:pipiyi aşağı değilde yukarı doğru koyup bağlıyorum aşağı verince pipisi yamuk olur diye korkuyorum ondan hep yukarı bağlıyorum ama öle oluncada üsten yandan hep çıkıo çişi üst baş soymaktan banada oğlumada fenalık geldi artık sıkıldı çocuk:)bide tam altını açtığım sırada bir işeyiveriyo heryerimiz çiş oluyo üşüyo herhalde hemen işio kereta:roflol::roflol::asigim:

Merhaba arkadaşlar,benim bebeğim 65 günlük,5.600 gr,
bebek bezinde problem yaşıyoruz,ultra primanın 2 numarası 3-6 kg nı kullanıyorduk, 3haftadır kakasını yapınca arkasından çıkıyor diye kullanamadık, halbuki 6 kg ya kadar kullanabiliyor olmuyormuyuz,bende elimde olan molfix in 3 numarası 4-9 kg nı kullanmaya başladım, ön ve arka kısımları yeteri kadar yukarı takılıyor ama yanları boş kalıyor,body si ve kıyafetleri kirlenmeden bez değiştiremez oldum, ne kullanacağımı şaşırdım, bezde kakasını tutmak kabusumuz oldu, neden böyle oluyor, yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler.

Primanın 3 numarasına geçmeli ve bezini sıkı bağlamalısın. Gerçi bende 3 numara kullanıyorum ama arkasına çıkıyor yinede :( Yaptığı an farketsem bile yine de sızma oluyor..

Son düzenleme:
canım benim 3(midi)prima nın kulan,vea hagges(ama en iyisi prima)bezinin bebei iyice sarmasını gerekyor,ve unutmayın bezlerin arka kısımlarda daha az jel tabakası konulmuş bu yüzden yeterince iyi ve hızlı emmıyor,ve kakalar sıvılı oldu için bebek yatarken ta sırtına bazaen öne kadar gelir,en az bu sorunla ancak bu bezlerde karşilaşirsınız prima(pampers)ve hagges,ben önceden memlekette bu firmayle çalıştım için biliyorum,ve nekadar çabuk bezden kurtulursunuz o kadar ERKEK bebekler için iyi,daha önce bu konu açmıştım ve anlatmıştım zararlarını :kahve:

prima kullanıyorum memnunum molfıx almıstım pısık yaptı bu arada bızde 4,9 a gecıcek bır kac gun ıcınde. pıpısını asagıya dogru yonlendırmek gerekıyor mutlaka..
canm gecıs donemlerınde sorun olabılrı bır kac gune bebışınıyıce kılo alsın o zaman 4-9 super olur

Back