Bebek bezi

Corlun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
305
205
Kızlar merhaba
Sleepy bebek bezi kullanıyorum. Oğlum 8 kg, numara kullanıyorum ama sızdırıyor ve sıkıyor. Büyük mü almalıyım? Kilosuna göre 4 beden kullanmam gerekiyor güya ama sanırım kalıplara bir sıkıntı var pişik olmaya basladı çocuk. Alsam 5 numara büyük gelir mi?

Birde canbebe kullanan var mı? Memnun musunuz? Bezi mi değiştirsem diyorum.

Daha önce molfix ve bebeb natural kullandım sızdırma konusunda fena değiller ama cok şişik oluyorlar Zıbınları zor kapanıyor. Önerilerine ihtiyacım var

Sleepy sızdırıyor, ilk numaraları çok güzel ama numara büyüdükçe kalitesi düşüyor bence.

Confy, baby turco öneririm. Erkek bebeklerin bezi sızıyor genelde pipiden dolayı, hangi bezi kullanırsanız kullanın arada sızdırma olabilir

Kızlar merhaba
Sleepy bebek bezi kullanıyorum. Oğlum 8 kg, numara kullanıyorum ama sızdırıyor ve sıkıyor. Büyük mü almalıyım? Kilosuna göre 4 beden kullanmam gerekiyor güya ama sanırım kalıplara bir sıkıntı var pişik olmaya basladı çocuk. Alsam 5 numara büyük gelir mi?

Daha önce molfix ve bebeb natural kullandım sızdırma konusunda fena değiller ama cok şişik oluyorlar Zıbınları zor kapanıyor. Önerilerine ihtiyacım var
Sleppy büyük numaralarından biz de hiç memnun kalmamıştık.
Molfix daha kaliteli bence...baby turco dan da memnun kalmıştık.
Şu an 23 ayına yaklaştı molfix kulot bez kullanıyoruz memnunuz büyüdükçe bez bağlamak zorlaşıyor çünkü.
Bir de geceleri bezin cırtlarini tam birleştirerek deneyin o zaman sizdirmiyor.

Kızlar merhaba

Merhaba bende önce molfix aldım sızdırmaya başladı. Daha sonra slepyy kullandım beğeniyordum ama dediğiniz gibi sıkıyor. Bende e bebeğin baby me sini kullanıyorum şuan. Dana çık memnunum sızdırma yapmıyor ve slepyy den daha güzel. Tavsiye ederim. Bi de şu var bebeklerin kilolarıyla numaralar hiç uymuyor dar yapıyorlar büyüdükçe fiyat arttığı için büyüğünü alsınlar diye

kıyafette olduğu gibi kilosuna göre değil bebeğe uyup uymadığına göre alabilirsiniz bezi. paketin üstünde yazanlar önemli değil. Sleepy bezler bariz şekilde küçük. oğlum 12 kilo olmadan 6 numara külot bezi kıpkırmızı iz çıkarmaya başlamıştı. sızdırıyorsa ya büyük beden deneyin ya da marka değiştirin. prima, kanz ve goon kalıpları daha geniş. ben goon kullanıyorum 1 yıldır, memnunum.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. E bebek in markasını bir deneyeyim. En olmadı geceleri prima kullanır gündüz herhangi iyi bir marka.
Peki ıslak mendil mi kullanıyorsunuz yoksa pamuk mu?

Yorumlarınız için teşekkür ederim. E bebek in markasını bir deneyeyim. En olmadı geceleri prima kullanır gündüz herhangi iyi bir marka.
İlk zamanlar pamuk kullandım sadece birkaç ay... sonra genellikle yıkadım.islak mendil kullanmam gerektiğinde kullanıyorum.en güzeli yıkamak bence.benim daha çok içime siniyor, evde olduğum zaman yıkayıp kuruluyorum.disarida gerekirse ıslak mendil kullanıyorum.

Kızlar merhaba

8 kiloya 5 numara olmaz bence . Ben babyturco kullanıyorum hem temiz içerik hem hiç pişik yapmadı

Oğluma ilk canbebe kullandım 7 ay falan gayet memnundum ama pek indirime giren bez olmadığı için molfixe geçtim. Bezin en doğru bedenini arka bel kısmı popodan 4 parmak yukarı olcak cırtlar ve bantlar arası boşluk olmayacak iç lastikler sıkı olmayacak ama gevşekken bacağa oturacak o şekilde tespit edebilirsiniz. Karın kısmını iki parmak içe katlayarak bezlemek belden sızdırmayı önler çoğu zaman. 5 numaradan önce 4+ molfix deneyin isterseniz migrosta sürekli indirimi oluyor hem. Islak mendil şok bebeland karton kutuda 3lü olan temiz içerik doğduğundan beri onu kullanıyorum memnunum.

Goon 4 numara kullanıyoruz; 8.200 kilo.. Sarı paket efsane ama fiyatından dolayı sadece gece kullanıyorum, gündüz mavi paket. 3 numarada sızdırma yaşadık ama 4e geçince sorun çözüldü 👌🏻

Kızlar merhaba

Confy ve sleepy'den memnun kaldım. Confy özellikle hiç sızdırma yapmadı ama onunda bacak kısmına gelen yeri biraz iz yapıyor bu yüzden bı numara büyük almistim onda da aynı sorunu yaşamıştım. Bide çiş olunca renk göstergesi yok ama emiciligi güzeldi.

Deneyin bence güzel sleepyden daha güzel. Prima gereksiz pahalı durumunuz varsa alın ama sızdırıyor diye bi duşmuştum ama ne kadar doğru bilmem. Ben bugün mecbur sleepy 4 numara aldım iz yaptı gittim 5 numara aldım arasında çok fark yok. 5 numara için 11 kg ile 18 kg diyor ama hiç alakası yok. Hatta arkadaşın biri 8 kiloya 5 numara olmaz demiş ama 7.5 kilo olan kızıma 4 numaralı bez iz yaptı. Ben 6 aydır pamuk kullanıyorum hiç ıslak mendil kullanmadım hiçte kullanmayı düşünmüyorum.

Confy ve sleepy'den memnun kaldım. Confy özellikle hiç sızdırma yapmadı ama onunda bacak kısmına gelen yeri biraz iz yapıyor bu yüzden bı numara büyük almistim onda da aynı sorunu yaşamıştım. Bide çiş olunca renk göstergesi yok ama emiciligi güzeldi.
Bence çiş göstergesi önemli. Kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuştu o ara çişini yapıp yapmadığını anlamıyordum az yapıyordu bende çabuk değiştirdiğim için az yapıyor sanıyordum Halbuki enfeksiyondan dolayı azmış.

Bence çiş göstergesi önemli. Kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuştu o ara çişini yapıp yapmadığını anlamıyordum az yapıyordu bende çabuk değiştirdiğim için az yapıyor sanıyordum Halbuki enfeksiyondan dolayı azmış.
Evet o eksikliği problem cidden ben 3-4 saatte bir degisiyordum ama yinede içime sinmedi sleepy tercih ettim

Ben oğlumda çok sızma yaşadım sonra bişey keşfettim. Cırtlı bez kullanırken popo kısmını kısa tutup ön kısmını göbeğin altına kadar çekip cırtlıyodum ve bacak arasında kalan kısmı da pipiye doğru hafif kat olacak şekilde toplamaya başladım sızma filan olmadı artık. Ve 1 numara bezde işini kolaylaştırır. Ayrıca gece külot bez kullanıyorsan sızma kaçınılmaz. Kizimdada oglumdada heo sızma oldu kulot bezde. Markalar sleepy minie . Unutma gece cırtli muhakkak

Dogumdan itibaren aylarca prima kullandim, bebek 9-10 aylikken cok hareketlenmeye baslayinca cirtli bezi giydirmek imkansiz olmaya baslamisti, kulot beze gectik Baby Turco marka, ve inanilmaz memnunum. Hem hesapli hem de performansi cok iyi, sizdirme pisik gibi hicbir sorun yasamadim. Prima yükünden kurtuldugum icin cok mutluyum

Goon 4 numara kullanıyoruz; 8.200 kilo.. Sarı paket efsane ama fiyatından dolayı sadece gece kullanıyorum, gündüz mavi paket. 3 numarada sızdırma yaşadık ama 4e geçince sorun çözüldü 👌🏻
Ben de aynı şeyi yapıyorum. hep e-bebekten alıyorum (şu an %20 indirimi var). siz nereden alıyorsunuz? özellikle indirimli satan bir yer var mı? ben marketlerde, gross marketlerde hiç göremiyorum.

Ben de aynı şeyi yapıyorum. hep e-bebekten alıyorum (şu an %20 indirimi var). siz nereden alıyorsunuz? özellikle indirimli satan bir yer var mı? ben marketlerde, gross marketlerde hiç göremiyorum.
Getir büyük üzerinden 150/250ye 50₺ indirimle alıyorum. En son 4 numara 100lu mavi paketi 216ya aldım. Eğer indirim yakalarsam da Hepsiburada dan alıyorum. Premium üyeyim hepsipay kazanıyorum aynı zamanda nays uygulaması kullanıyorum %10u ücret iadesi oluyor falan. Nerede hesaplı oluyor diye baya araştırıyorum yani. Mesela şuan Hepsiburada da 4 numara 30'lu 199, nays 20 lirasını geri ödüyor, 180e geliyor. Yani getir daha hesaplı oluyor her şeye rağmen

Getir büyük üzerinden 150/250ye 50₺ indirimle alıyorum. En son 4 numara 100lu mavi paketi 216ya aldım. Eğer indirim yakalarsam da Hepsiburada dan alıyorum. Premium üyeyim hepsipay kazanıyorum aynı zamanda nays uygulaması kullanıyorum %10u ücret iadesi oluyor falan. Nerede hesaplı oluyor diye baya araştırıyorum yani. Mesela şuan Hepsiburada da 4 numara 30'lu 199, nays 20 lirasını geri ödüyor, 180e geliyor. Yani getir daha hesaplı oluyor her şeye rağmen
ben de e-bebek'ten hepsiburada üzerinden alıyorum. hafta sonları visa karta 30 40 lira daha indirim yapıyor. ben de onu kovalıyorum. gerçekten premium üyelik işe yarıyor dediğiniz gibi.ben nays filan hiç bilmiyordum. getir büyük'e bakmak aklıma gelmemişti. oradan da bakacağım.

Kızlar merhaba

Ben bebem natural kullanıyorum sızdırma konusunda bana tek çare olan bu bez. Molfix ve sleepy sızdırma yapıyor

X