Bebek bezi ve ıslak mendil önerisi istiyorum kızlar

Kediliyimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
79
17
3
Merhaba hanımlar, ilk bebeğim ve tüp bebek. 19 haftalık hamileyim kızımız olacak. Bebek bezi ve ıslak mendil önerisi alabilir miyim? Pişik yapmayan, sızdırmayan vs. Her şey çok pahalıyken düzgün şeyleri indirim zamanı almak istiyorum.
Lütfen herkes tecrübesine göre yazabilir mi ne iyi ne kötü

Merhaba hanımlar, ilk bebeğim ve tüp bebek. 19 haftalık hamileyim kızımız olacak. Bebek bezi ve ıslak mendil önerisi alabilir miyim? Pişik yapmayan, sızdırmayan vs. Her şey çok pahalıyken düzgün şeyleri indirim zamanı almak istiyorum.
Ben baştan beri baby turco Islak mendil ve bez kullanıyorum kızıma.Gece yatmadan altını sarıyorum sabaha kadar değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürece. Henüz Bi sızıntı ya da pişik durumu yaşamadım. Ama bu bebekten bebeğe değişir. O yüzden bebeğiniz doğmadan bez ya da Islak mendil stoğu yapmayın derim. Pahalı Bi marka bez de pişik yapabilir, ucuz Bi marka yapmayada bilir. Islak mendil de aynı. Deneme yanılma biraz.

Bence böyle bisey yapmayın . Çünkü ben oğlumda yaptım. İnanır mısınız canbebe prima molfix dururken , bizimkinin popiş sürekli tahriş olunca denemedik bez kalmadı sonunda da poşet içinde satılan en adi bezi sevdi tahriş olmadı 🙊 onuda kim nie aldı geldı de dene bazıları rezilliği sever dedi bilmiyorum ama dediği gibi de oldu .

Aynı durumdayız canım ben de 20.haftadayım ilk bebek. Sleepy bio natural çok önerildi ben onu alacağım. Alternatif olarak da Molfix Sof&Pure beğeniliyor. 3. sıraya da Goon koydum. Çok fazla alma 100 adet 1 paket al bence hangisinden memnun kalırsan onunla devam edersin bir de ilk ay 300 adet sonra 2 numaraya geçiliyor denmişti bana.

Bez alıp stoklamak ne kadar doğru bilmiyorum her beebgin cildine her bez uymaz ben sleepy kullandım sonra sızdırma oldu kaliplari daha küçük geldi baby turcoya gectim memnundum, ıslak mendil de normal uygun fiyatli aldım bilindik markalardan ama asla yıkayıp sıkmadan kullanmadım annem öyle yapmış hastanede sonra yıkamadan kullanınca kizariyordu hep yıkayarak kullandım hıc ciddi pişik problemi yasamadim

Aynı durumdayız canım ben de 20.haftadayım ilk bebek. Sleepy bio natural çok önerildi ben onu alacağım. Alternatif olarak da Molfix Sof&Pure beğeniliyor. 3. sıraya da Goon koydum. Çok fazla alma 100 adet 1 paket al bence hangisinden memnun kalırsan onunla devam edersin bir de ilk ay 300 adet sonra 2 numaraya geçiliyor denmişti bana.
Öyle adetle olmaz aslında bebişin kilosuna da bağlı değişir çok sızıntı yapar daralmaya başlayınca, ilk alistirdiktan sonra sürekli değişiklikte iyi gelmiyor poposlara, çok almayın yüzlü yuzellili 1den sonra ikiye de geçebilirsiniz büyük boyda problem yaşanmaz da, bebiş kilo aldıkça ki ilk aylar hızlı toparlanir, küçük boy çok kaçak veriyor sonu sıkıntı olur😂😂 sadece sızıntı değil bacaklarını sikiyor rahat olmuyor

Teşekkür ederim 🍀 Sağlıkla kucağımıza alalım

Ben baştan beri baby turco Islak mendil ve bez kullanıyorum kızıma.Gece yatmadan altını sarıyorum sabaha kadar değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürece. Henüz Bi sızıntı ya da pişik durumu yaşamadım. Ama bu bebekten bebeğe değişir. O yüzden bebeğiniz doğmadan bez ya da Islak mendil stoğu yapmayın derim. Pahalı Bi marka bez de pişik yapabilir, ucuz Bi marka yapmayada bilir. Islak mendil de aynı. Deneme yanılma biraz.
Haklısınız her canlı farklı:) Teşekkür ederim

Prima premium care’den çok memnunum.
Islak mendil de sleepy bio natural ya da natural. Biri mavili biri yeşil paket. İkisi de çok iyi.

Bez alıp stoklamak ne kadar doğru bilmiyorum her beebgin cildine her bez uymaz ben sleepy kullandım sonra sızdırma oldu kaliplari daha küçük geldi baby turcoya gectim memnundum, ıslak mendil de normal uygun fiyatli aldım bilindik markalardan ama asla yıkayıp sıkmadan kullanmadım annem öyle yapmış hastanede sonra yıkamadan kullanınca kizariyordu hep yıkayarak kullandım hıc ciddi pişik problemi yasamadim
Teşekkür ederim, haklısınız yıkayıp öyle kullanmak lazım.

Bence stok yapma diyenlere bakmayın herşey her gün pahalanıyor, ben baby turco aldım ilk bebeğimde , çok güzel kullandım pişik olmaması için özellikle ilk aylarda bezini sık sık değiştirmek yeterli oluyor , şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum ona da baby turco aldım erkenden uygun fiyata

Sleepy kullandım ilk zamanlar, bebeğim kalipliydi geliştikçe kalıplarının dar olduğunu fark ettim üstelik torba gibi sarkıyordu biraz dolunca, ıslak mendil de sleepy kullanmıştım ve Molfix'e geçtim kalıbınin iyi olması toplanma yapmaması ve uzun süre durmadigi sürece sızdırma yapmaması hoşuma gitti onunla hem bezde hem ıslak mendil de devam.

bu bebişten bebişe değişiyor. ben en yüksekten alt sınıflara inmeyi tercih ettim. cünkü yenidoğan bebek ve cildi çok hassas. bu yüzden de prima premium care aldım ama asla stok yapmadım. belki cildine iyi gelmez diye. ama benim bebişe iyi geldi hala daha primanın bir numarasıyla devam ediyoruz 26 günlük bebeğim ve 4200 kilosu. 5 kiloya kadar 1 numara kullanılıyor sanırım. simdiye kadar 3 paket bitirdik. 4.pakedi dün sipariş verdim. bi paket bizde 1 hafta gidiyor ortalama.

ıslak mendil olarak da yine prima aqua pure kullanıyorum. doğurmadan önce ben pamuk kullanırım yeaa, ıslak mendil sadece dısarıdaysam vs kullanırım diyordum ama çok üşeniyorum pamuk ıslatmaya 😂😂 hele gece altını değiştirmek zorunda kalırsam 😔 çok kaka yaptıysa muslukta yıkıyorum sadece belden aşağısını onun dısında doğduğundan beri bu ıslak mendili kullanıyorum 🙃

ama su da var ben her bez değişiminde pişik önleyici krem de kullanıyorum. belki de bu yüzden sorun yasamadım. bezde de bir kez çişi sızma yaptı karın bölgesine. o zaman da tüm gece bezi değiştirmemiştim o yüzden sanırım. onun dısında sızma falan da yasamadık

Sleepy bionatural sızdı, Sleepy geçtim hem kalıbı bionaturale göre daha büyük hem de daha emici bence. 4 aylık olacak ilk zamanlar ıslatıp koyuyordum pamuğu o yüzden yetmiyordu ıslak mendile çok abandım en başta, şuan sadece dışarıda bionatural ıslak mendil kullanıyorum, evde pamuk ve sprey şişesinde su var, ıslatıp pamuk ile siliyorum 😅

Sleepy bio natural kullanıyoruz biz memnunuz bir sıkıntı yaşamadık. Islak mendil olarakta sleepy tercih ettik 🌸

Ben 3 ay kadar pamukla sildim. Yaz bebeğiydi zaten öyle su ılık olsun falan uğraşmadım. Kaynamış soğumuş su bir saklama kabında duruyordu. Pamuk da zaten bebek bakımı için özel olan dikdörtgen pamuklardandı. Bez ben farklı markalar aldım ne olur ne olmaz diye stok yapmadım. Çoğunda da pişik oldu, dağıttım başkalarına bezleri. Pure baby nin bezi (incecik) güven vermese de pişik yapmadı, Goon yapmadı. Şimdi molfixin son şeyi premium mu oksijen mi artık ondan kullanıyorum. Rossmannın bezi de iyiydi, fiyat olarak molfix daha uygun geldiği için molfixten devam şimdilik. Islak mendil de pure baby nin newborn unu almıştım başta sonra rengi kahve olandan aldım baya da çoklu sipraiş verdim 24 paket falan bitince yine aldım derken 3. Toplu siparişimde memnun olmadım çok sulu sulu köpük köpük geldi, ıslak mendil arayışındayım şimdi.

Çoook yüksekten başlamayın sakın ona bir alışırsa poposu başka bez takamazsınız ve iflahınız kurur. Ben sleepy ile başlamıştım kızda problem çıkmadı ama ilerleyen dönemde erkeklerde dışa taşmalar yaşanıyor onda yaşayınca goona geçtim. Sonra dedim ki keşke hep goon kullansaymışım 🤣 Japolar yine yapmış. Bi ara molfixte kullandım ama goon daha iyiydi.
Islak mendilde önce sleepy aldım sonra baby turcoya geçtim sleepy bana fazla kuru geldi 4 yaşındalar hala baby turco evin heryerinde dolaşır. Hassas ve alerjik ciltliler bu saydıklarımda sorun yaşamadım ona rağmen.

Oğlum doğduğunda beri molfix.arada sleepy natural kullanıyorum. Molfix 1numaraysa sleepy natural 2numara alıyorum çünkü sleepy bedeni küçük.islak mendil sleepy alıyorum. Bzler ve ıslak mendil memnunum.

Back
X