- Konu Sahibi turkmengelini
-
kzlar bende buara bu sızdırma olayından cok dertlıyım,oglum 4 aylık ve en basndan beri hep prima premium care kullandık,simdiye kadrda cok memnundm ancak buara kakasını yaptıgında anında sızdırıyor.cişini yaptıgında gece hiç bezini almasam da sabaha kadr gayet güzel emiyor.bezini aldıgımda resmen bir kilo kadr bisey geliyo elime,ve resmen bez sismiş oluyo,yani çişi müthiş emiyor.ancak kakasını yaptıgında 2 dakıka geciksem hemen pijamasına geciyo (yanlardan sızdırıyo).bizimki kaksını cok gürültülü yapıyo yani hemen anlıyorum,elimde ıslak mendille beklıorm bitirmesini ve oldukca cıvık yapıyo,problem bumu bilmiyorum ama prima sulu kakayı emmiyo artık!!ilk aylardda byle bi problem yasammstık,suan cok üzülüyorum.dısarı cıkmaya bile cekınır oldum ya dısına cıkarsa dıye,cunku dediğim gibi 2 dakıka icinde sızıyo hemen.hem o kadr para verip bu problemı yasamk cok sinir bozucu.bu durumda olan varmı?veya öneride bulunacak olan?
13 günlük anneyim bebek bezi Prima Premium Care Yenidoğan Paket aldım ve inanılmaz kuru, çok memnunum. ıslak mendilde uni baby yenidoğan kullanıyorum. pişik önleyici kremimizde mustelanın, ondanda çok memnumum ama ıslak mendilimiz kremi tam anlamıyla temizlemiyor ve yıkarkende zor çıkıyor. en çok kullandığım bebek bezi, ıslak mendil ve pişik kremi. başkada yok. bu gün 2. banyomuzu yaptık şampuan olarakta mustela kullanıyorum ama bebeğin cildinde kuruma yaptı, yada bebek derisini atıyor ve olması gereken bu tam bilemiyorum. şampuanımız çok az köpürüyor. mustelanın tester bebek vucut kremi vardı onu sürüyorum bebeğime
13 günlük anneyim bebek bezi Prima Premium Care Yenidoğan Paket aldım ve inanılmaz kuru, çok memnunum. ıslak mendilde uni baby yenidoğan kullanıyorum. pişik önleyici kremimizde mustelanın, ondanda çok memnumum ama ıslak mendilimiz kremi tam anlamıyla temizlemiyor ve yıkarkende zor çıkıyor. en çok kullandığım bebek bezi, ıslak mendil ve pişik kremi. başkada yok. bu gün 2. banyomuzu yaptık şampuan olarakta mustela kullanıyorum ama bebeğin cildinde kuruma yaptı, yada bebek derisini atıyor ve olması gereken bu tam bilemiyorum. şampuanımız çok az köpürüyor. mustelanın tester bebek vucut kremi vardı onu sürüyorum bebeğime
canım sızdırmaya benim de çözümüm yok(
tekrar aktif bebeye geçtim. daha rahatız. şimdi ek gıda aldığı için kakası sertleşti de sızmıyor. aktif bebe çişi de fazlasıyla emdiğinden sorun yok:)
bizimki o kadr aktif olmasad,cıkanlar oldukca aktif :))) bende bundan sonra aktif bebeyi denicem canım,tesekkürler....
Ben kullanıyorum.Memnunum.İnternetten sipariş verebiliyorum kapıda ödeme imkanı varkizlar sleepy nasil hic duydunz mu önerir misinz ??
1 hafta once numune istedim bugun gecti gelir gelmez kullandm dunde sipars vermistim oda gelck bugun peki islak mendilleri nasil kullandinz mi hic ??Ben kullanıyorum.Memnunum.İnternetten sipariş verebiliyorum kapıda ödeme imkanı var
ıslak mendil bez ile hediye geliyor ama kullanmadım daha.bir arkadaşım mendilinden memnun kalmıştı1 hafta once numune istedim bugun gecti gelir gelmez kullandm dunde sipars vermistim oda gelck bugun peki islak mendilleri nasil kullandinz mi hic ??
evet beziyle geliyomus bez gelince gordm bezi kullaniyorum ama islak mendilin kokusu guzel ama daha kullanmadm bende dahaıslak mendil bez ile hediye geliyor ama kullanmadım daha.bir arkadaşım mendilinden memnun kalmıştı
Bende numune almistim bizim icin daha erken ama simdiden elime para gectikce alip depolasammi diyorum her bebeginde popo kabul etmiyor. Fiyatinin uygun ve yerli mali olmasi tercih sebebimBen kullanıyorum.Memnunum.İnternetten sipariş verebiliyorum kapıda ödeme imkanı var
evet beziyle geliyomus bez gelince gordm bezi kullaniyorum ama islak mendilin kokusu guzel ama daha kullanmadm bende daha
kizlar sleepy nasil hic duydunz mu önerir misinz ??
ben de numune istedim geldi.güzel bir bez ama tek sorun kokulu olmasıydı.bu durum da elemek zorunda kaldım.kimyasal içeren bir bez kullanmak istemiyorum.kizlar sleepy nasil hic duydunz mu önerir misinz ??
ben aldim kullaniyorum hic bi sikintimz yok yumusak guzel bi bez ben sevdmben de numune istedim geldi.güzel bir bez ama tek sorun kokulu olmasıydı.bu durum da elemek zorunda kaldım.kimyasal içeren bir bez kullanmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?