Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bir arkadaşımın eşi kadınlar hijyenik mikrop kapmaması için prima önerdi kız olursa ama erkek olursa çok önemi yokk dediler gibi bişi yada ben öle anladım merak ettim kaç haftalık gebesinizDoğmadan hangisi iyi gelir onu anlayamazsınız yani her marka pişik yapabilir. Eltim baby turco kullanıyor memnun bende şu an hamileyim hem baby turco aldım hemde indirimden molfix aldım. Fiyat olarak baby turco çok uyguna geliyor ve doğal.
Ablamda hep yiğenime sleepy kullandı kız olduğu için ama şimdi erkek benim çoçuğum o yüzden tedirginimBen kızıma doğumdan beri sleepy kullanıyorum neyseki hiç sorun yaşamadım. Ama yukarıda da söylendiği gibi en pahalı markayı alırsınız pişik yapar başka marka yapmaz. Kullanmadan belli olmuyor.
Merhaba, ben oğlum ilk doğduğunda sleepy bio natural kullanıyordum ancak bi süre sonra sızdırma problemi yaşamaya başladık daha sonra molfix pure&soft kullanmaya başladım ve onu kullanmaya devam ediyorum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.Merhabalar burda çok çok yeniyim tecrübeli bayanların annelerin fikrini ve önerilerini almak istiyorum yenidoğan erkek bebeğe hangi marka bez kullanmak gerekir … şuanda hamileyim ve çocuğum için uygun olan hangisi nasıl anlarım
Düzenli değiştirdikten sonra hiç bir sorun olmaz. Bence direk primadan başlamayın çünkü gerçekten çok pahalı diğer markalarda sorun yaşamazsanız primaya hiç gerek yok.Ablamda hep yiğenime sleepy kullandı kız olduğu için ama şimdi erkek benim çoçuğum o yüzden tedirginim
36 haftalık hamileyim benBana bir arkadaşımın eşi kadınlar hijyenik mikrop kapmaması için prima önerdi kız olursa ama erkek olursa çok önemi yokk dediler gibi bişi yada ben öle anladım merak ettim kaç haftalık gebesiniz
Pure baby organik aldım ben canım henüz kullanmadım bebişi bekliyorum ben deMerhabalar burda çok çok yeniyim tecrübeli bayanların annelerin fikrini ve önerilerini almak istiyorum yenidoğan erkek bebeğe hangi marka bez kullanmak gerekir … şuanda hamileyim ve çocuğum için uygun olan hangisi nasıl anlarım
Baby turco ve sleppyden memnun kalmadım Molfix suan için tercihim pişikte bence sık bez değişikliği olmalı bide ben sudocremi sabah akşam düzenli suruyorum daha pişik yaşamadım çok şükür bebeğimin cildi çok hassas olduğu haldeMerhabalar burda çok çok yeniyim tecrübeli bayanların annelerin fikrini ve önerilerini almak istiyorum yenidoğan erkek bebeğe hangi marka bez kullanmak gerekir … şuanda hamileyim ve çocuğum için uygun olan hangisi nasıl anlarım