• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bezi hakkında!!!

haha de gec

hayat bana kendini öğretiyor!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.591
193
163
arkadaşlar 22 aylık bi oğlum var.. primanın 4 numara (7-18 kg) olan bezini kullanıyorum ama son 15 gündür geceleri altını yenilesem bile çişi dışına çıkıyor.. normalde bez tam poposuna göre ama acaba 4+ ya da 5 numaralı paketten alıp kullansam mı diyorum?? 4 numara artık küçük geliyor olabilir mi??? 5 numara bez çok mu büyük olur acaba? poposunda kocaman bişey varmış gibi görünsün de istemiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar 22 aylık bi oğlum var.. primanın 4 numara (7-18 kg) olan bezini kullanıyorum ama son 15 gündür geceleri altını yenilesem bile çişi dışına çıkıyor.. normalde bez tam poposuna göre ama acaba 4+ ya da 5 numaralı paketten alıp kullansam mı diyorum?? 4 numara artık küçük geliyor olabilir mi??? 5 numara bez çok mu büyük olur acaba? poposunda kocaman bişey varmış gibi görünsün de istemiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim...

aynı sorunu bende yasadım.yenı dogan yada 6 aya kadar prıma harıka oluyor ıncelıgınden dolayı ama cıs arttıkca cok tutamıyor.molfıx kullanıyorum kızıma 24 aylık benımkı hıc sorun yasamıyorum uyumadan once degısıyorum sabah kalkana kadar harıka bır sekılde tum cıslerı tutuyor.emın olun prıma kadarda kalıtelı.huggıes yada molfıx tecrubeyle sabıt.hangısı ındırımdeyse onu alıyorum ben.deneyın gorun bısey kaybetmezsınız

erkek cocuklarda bu sorun cok olyor bızımde basımızada aynı sorun var bız 6 numara kullanıyoruz ama yıne cıkıyor cunku yan yatmayı sevıyor nasıl oluyorsada cıs sızıyor

prima bebek bezi kullanan anneler sizde koku hisssediyormusunuz. hiç bişey yapmasa bile çişide kaka gibi kokuyor. premiım care ile uyu oyna arasında 10 tl fark var ben uyu oyna aldım çok güzel biraz ince ama 10 tl farkla bence güzel ve rahat
tavsiye ederim

canım benim oğlumda 2 ay 15 günlük biz baby star kullanıyoruz su ana kadar hiçbir sıkıntımız olmadı.

benim kızım da 25 aylık bende prima 5 numara kullanıyorum ve dediğiniz gibi bu son zamanlarda sabahları kalktığında karnına kadar ıslak oluyor gece de kalkıp süt yada su içmediği halde,bi ara huggies de kullanmıştım memnundum elimdeki paket bitsin tekrar ondan alıcam..

Back