Benm bebe 3330g dogdu, sonrasinda da baya kilo aldi, tombisti, sleepy kullaniyorduk. Beli sıkmasın diye hep 1 numara buyuk aliyordum. Buna rağmen 2 numara bez kullanmistim.Kızlar selam
Bebeğim 15 günlük . Şuan 3.paketi açtım yenidoğan bebek bezi (sleepy bio naturel 1no) ..
bitikten sonra 2numafa da değişiklik olacağını sanmıyorum .. direk 3 numarayı mı alsam acaba , boyutları baya küçük çünkü .. yoksa gerek yok sleepy e direk şu marka şu numaradan al deseniz de olur .. (bebeğim 3475 kilo doğdu ) sizin tecrübeleriniz nelerdir ?
2 numara mı . 1 numara baya küçük .2 nin de ondan farkı yoktur gibi geldi de . O zaman benim direk 3 numara almam lazımBenm bebe 3330g dogdu, sonrasinda da baya kilo aldi, tombisti, sleepy kullaniyorduk. Beli sıkmasın diye hep 1 numara buyuk aliyordum. Buna rağmen 2 numara bez kullanmistim.
2 numara mı . 1 numara baya küçük .2 nin de ondan farkı yoktur gibi geldi de . O zaman benim direk 3 numara almam lazım
Bende direk 2 numara ile başlamıştım bacaklarına iz yapıyordu 3.5 kilo falandı 4 e kadar kullanmışımdır. Şimdi 3 aldım daha açmadım elimde 1 paket prima var o bitince açıcam. 1 paket 2 numara alıp duruma göre 3 e geçebilirsin zaten çabuk bitiyorKızlar selam
Bebeğim 15 günlük . Şuan 3.paketi açtım yenidoğan bebek bezi (sleepy bio naturel 1no) ..
bitikten sonra 2numafa da değişiklik olacağını sanmıyorum .. direk 3 numarayı mı alsam acaba , boyutları baya küçük çünkü .. yoksa gerek yok sleepy e direk şu marka şu numaradan al deseniz de olur .. (bebeğim 3475 kilo doğdu ) sizin tecrübeleriniz nelerdir ?
Doğdu doğalı sleepy kullanıyorum, hiç 1 numara kullanmadım direk 2 numaradan başladım hep 1 beden büyük aldım rahat olsun diyeKızlar selam
Hmm sleepy 1 numara küçük olunca 2dir küçük sandım :)3 buyuk olur
Benimde elimde 1 numara prima var . Sleepyden sonra ona geçeyim dedim (hediye geldi , o biraz daha büyük ) olmazsa sleepy 2 numara 1 paket alırım sonra 3 geçerim . Elimdekiler biter ise inşBende direk 2 numara ile başlamıştım bacaklarına iz yapıyordu 3.5 kilo falandı 4 e kadar kullanmışımdır. Şimdi 3 aldım daha açmadım elimde 1 paket prima var o bitince açıcam. 1 paket 2 numara alıp duruma göre 3 e geçebilirsin zaten çabuk bitiyor
2 numara mı o zaman 1 numara dan çok farkı yok demekki ..Doğdu doğalı sleepy kullanıyorum, hiç 1 numara kullanmadım direk 2 numaradan başladım hep 1 beden büyük aldım rahat olsun diye
Sadece sleepy bedenlerini öğrenmek istedimkk’dan degerlendirme icin goon marka bez gondermislerdi. Ben cok memnun kaldim. Fiyatini bilmiyorum sleepyden daha uygun mu ama normalde prima huggies kullanirken goonu onlardan asla eksik bulmadim.
Beden icin de kutularin uzerinde minimum kilo yaziyor zaten. Bebegin kilosuna gore almanizi buyuk veya kucuk almamanizi tavsiye ederim.
Benim bebeğim biraz kilolu doğdu, ultrasonda belliydi kilolu olduğu o yuzden direk 2 den başladım evet çokta fark yok arasında aslinda2 numara mı o zaman 1 numara dan çok farkı yok demekki ..
Bu durumda bende acaba 1 numaradan 3 numaraya mı geçsem acaba sleepyde ..Benim bebeğim biraz kilolu doğdu, ultrasonda belliydi kilolu olduğu o yuzden direk 2 den başladım evet çokta fark yok arasında aslinda
Geçebilirsiniz benceBu durumda bende acaba 1 numaradan 3 numaraya mı geçsem acaba sleepyde ..
Kucuk bi paket alip deneyebilirsiniz. Bezin kucuk olmasi da buyuk olmasi da kaka taşmasına sebep oluyorHmm sleepy 1 numara küçük olunca 2dir küçük sandım :)
Yukarıda bi arkadaşının dediği gibi kiloya göre alayım bari . 2 numara da fazla gitmez çünkü .Kucuk bi paket alip deneyebilirsiniz. Bezin kucuk olmasi da buyuk olmasi da kaka taşmasına sebep oluyor
Kullanım adetlerini yazmışmışsınız sleepy göre mi ? O adetler . Elimde yedek prima var , büyük biraz. Sleepy göre olmadı onu kullanırım . Sonra sleepy 3 e geçerim2 numara bez bayağı kullanılıyor aslında. 3e direkt geçmek zor olur. 1 numarayı 2 hafta falan kullanmıştık 3400 doğdu bebeğim. 2 numarayı 50 gün falan kullandık sanırım. 3 numarayı da 2 aya yakın kullandık.
Sleepy çok dar. Molfix kullanıyorum şimdi gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?