• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bezi hakkında

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.820
1.649
63
38
Kızlar selam
Bebeğim 15 günlük . Şuan 3.paketi açtım yenidoğan bebek bezi (sleepy bio naturel 1no) ..
bitikten sonra 2numafa da değişiklik olacağını sanmıyorum .. direk 3 numarayı mı alsam acaba , boyutları baya küçük çünkü .. yoksa gerek yok sleepy e direk şu marka şu numaradan al deseniz de olur .. (bebeğim 3475 kilo doğdu ) sizin tecrübeleriniz nelerdir ?

Kızlar selam
Bebeğim 15 günlük . Şuan 3.paketi açtım yenidoğan bebek bezi (sleepy bio naturel 1no) ..
bitikten sonra 2numafa da değişiklik olacağını sanmıyorum .. direk 3 numarayı mı alsam acaba , boyutları baya küçük çünkü .. yoksa gerek yok sleepy e direk şu marka şu numaradan al deseniz de olur .. (bebeğim 3475 kilo doğdu ) sizin tecrübeleriniz nelerdir ?
Benm bebe 3330g dogdu, sonrasinda da baya kilo aldi, tombisti, sleepy kullaniyorduk. Beli sıkmasın diye hep 1 numara buyuk aliyordum. Buna rağmen 2 numara bez kullanmistim.

Benm bebe 3330g dogdu, sonrasinda da baya kilo aldi, tombisti, sleepy kullaniyorduk. Beli sıkmasın diye hep 1 numara buyuk aliyordum. Buna rağmen 2 numara bez kullanmistim.
2 numara mı . 1 numara baya küçük .2 nin de ondan farkı yoktur gibi geldi de . O zaman benim direk 3 numara almam lazım

Kızlar selam
Bende direk 2 numara ile başlamıştım bacaklarına iz yapıyordu 3.5 kilo falandı 4 e kadar kullanmışımdır. Şimdi 3 aldım daha açmadım elimde 1 paket prima var o bitince açıcam. 1 paket 2 numara alıp duruma göre 3 e geçebilirsin zaten çabuk bitiyor

Kızlar selam
Doğdu doğalı sleepy kullanıyorum, hiç 1 numara kullanmadım direk 2 numaradan başladım hep 1 beden büyük aldım rahat olsun diye

kk’dan degerlendirme icin goon marka bez gondermislerdi. Ben cok memnun kaldim. Fiyatini bilmiyorum sleepyden daha uygun mu ama normalde prima huggies kullanirken goonu onlardan asla eksik bulmadim.

Beden icin de kutularin uzerinde minimum kilo yaziyor zaten. Bebegin kilosuna gore almanizi buyuk veya kucuk almamanizi tavsiye ederim.

Bende direk 2 numara ile başlamıştım bacaklarına iz yapıyordu 3.5 kilo falandı 4 e kadar kullanmışımdır. Şimdi 3 aldım daha açmadım elimde 1 paket prima var o bitince açıcam. 1 paket 2 numara alıp duruma göre 3 e geçebilirsin zaten çabuk bitiyor
Benimde elimde 1 numara prima var . Sleepyden sonra ona geçeyim dedim (hediye geldi , o biraz daha büyük ) olmazsa sleepy 2 numara 1 paket alırım sonra 3 geçerim . Elimdekiler biter ise inş

kk’dan degerlendirme icin goon marka bez gondermislerdi. Ben cok memnun kaldim. Fiyatini bilmiyorum sleepyden daha uygun mu ama normalde prima huggies kullanirken goonu onlardan asla eksik bulmadim.

Beden icin de kutularin uzerinde minimum kilo yaziyor zaten. Bebegin kilosuna gore almanizi buyuk veya kucuk almamanizi tavsiye ederim.
Sadece sleepy bedenlerini öğrenmek istedim

Sleppy kalip olarak küçük bir bez. Kızım 11 aylıkken 5 numara bezinde sıktığını görünce bez degisikligine gittim cünkü oğullarımda 5 numarayı 2 yasdada kullanmistim. Goon kullaniyorum suan.memnunum 19 aylik kizim ve 5 numara cok rahat oluyor. Marka olarak goon tavsiye ederim

Sleepy bionaturel 1-2-3 beden kullandım. 1 ve 2 çok yakın ama 3'e geçince biraz geniş kaldı. 2 numara az sayıda alabilirsiniz. 50 civarında olsa bile yeter. Sonra duruma göre 3'e geçersiniz.

2 numara bez bayağı kullanılıyor aslında. 3e direkt geçmek zor olur. 1 numarayı 2 hafta falan kullanmıştık 3400 doğdu bebeğim. 2 numarayı 50 gün falan kullandık sanırım. 3 numarayı da 2 aya yakın kullandık.
Sleepy çok dar. Molfix kullanıyorum şimdi gayet iyi.

2 numara bez bayağı kullanılıyor aslında. 3e direkt geçmek zor olur. 1 numarayı 2 hafta falan kullanmıştık 3400 doğdu bebeğim. 2 numarayı 50 gün falan kullandık sanırım. 3 numarayı da 2 aya yakın kullandık.
Sleepy çok dar. Molfix kullanıyorum şimdi gayet iyi.
Kullanım adetlerini yazmışmışsınız sleepy göre mi ? O adetler . Elimde yedek prima var , büyük biraz. Sleepy göre olmadı onu kullanırım . Sonra sleepy 3 e geçerim

Back