Bebek Beslenmesi bebek bezi hakkında fikirlerinize ihtiyacım var..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

felsefiket

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
61
0
16
37
Muğla
merhabalar,
eşim dün prima bebek bezinde indirim olduğu için primanın 2 numara (3-6 kilo) 54lü olanından 8 tane almış :)
ancak kuzenim 3-6 kilo olan bebek bezının yalnızca 1,5 2 ay kullanıldığı bunun için de 4 paketin bize yeteceğini söyledi.
diğer 4 tanesini değiştirmem gerekiyo sanırım.ama öncesinde sizlere de danışayım dedim.
ne yapmam gerekiyo değiştireyim mi yoksa kullanılır mı? :(

kızım 6 aynı doldurdu ve 3 numaraya geçeli 1 ay oldu.bence hiç değiştirme canım kullanılır.hatta okadar hızlı tükeniyolar ki aklın durur:)))

kızım 6 aynı doldurdu ve 3 numaraya geçeli 1 ay oldu.bence hiç değiştirme canım kullanılır.hatta okadar hızlı tükeniyolar ki aklın durur:)))

acelesi yoksa biraz bekle ve gor derim ben ben de primayla basladım en ıyısı o dedım kızım dogmadan stok yaptık ama prima pişik yaptı sımdı huggıes e gectık cok memnunuz su anda pişiğimiz yok:)

eşim dün gidip değiştirmiş akıllı :) allahtan 3 tanesini değiştirmiş..yani şuan elimizde 5 paket 2 numara, 3 paket de 3 numara bulunuyor.artık 2 numara yetmezse alınır..fazla alıp da elımızde kalmasından iyidir valla :))

acelesi yoksa biraz bekle ve gor derim ben ben de primayla basladım en ıyısı o dedım kızım dogmadan stok yaptık ama prima pişik yaptı sımdı huggıes e gectık cok memnunuz su anda pişiğimiz yok:)

hadi yaa..ay umarım bizimkinde öyle bi şey olmaz yaa..tabi belli de olmaz..ne bileyim ben de etrafımdaki herkes prima al diyince gaza geldim bende :) ama almıcam artık agzım yandı bir kere :))

bebeğin kız mı erkek mi?
neden sordun dersen benim ikiz kızlarım var.prima kullanıyordum bıraktım. içerisinde parfüm ve losyon olan bezler kızlarda akıntı yaptı.canbebe kullanıyorum.memnunum.marka diye parayı basıyoruz sonra pişman oluyoruz.bez almak yerine parasını koy kenara.

Back