Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
3
0
merhabalar.engin bilgilerinize ihtiyacım var benim 8 aylık bebegim var.standart beslenme tablosunu uyguluyorum kahvaltı,elma püresi,çorba,yoğurt,muhallebi bunları çok güzel yiyor ama bana az yemiş gibi geliyor sizler bebeklerinize nasıl bir beslenme tablosu uyguluıyorsunuz cevaplarsanız çok sevinirim.ii günler..........

slm arkadasim,benim kizim 22aylik,ve 2ayindan beri kusup duruyordu acikmazdi,bilmem yazimi okudunmu,oyuzden bu beslenme konusunda okumadigim gidip bakmadigim yer kalmadi,sana ilk tavsiyem demissinki bana az yemis gibi geliyor bunu ilk once dusunme bazi annelerde bu inan psikolojik,ama kizin zaten sevp yiyor,altinida yeterince islatiyorsa sorun yok,8aylik yazmissin senin yerinde olsam ne kendine pisiriyorsam purele ver hic cekinme sorun olmaz sadece aci seyler verme,tabloda inan ihtiyacin olmaz,ne zaman acikirsa normal 8aylik bir bebek 5 ogun yemeli .bebegin nezaman acikirsa isterse ver,sende rahat ol .icinden gelerek hareket et dedigim gibi tablo ne yemeli dusunme ne pisiriyorsan ver,pürele zaten kisa zamanda eline kati seylerde verki alissin,sevgilerimle canim

Konuyu taşıyorum ....

nasil yani,
k.gif
i.gif
z.gif
i.gif
m.gif
m.gif

slm benımde 2 aylık kızım var sutum yetmıyor ve ek olarak doktorum mama verdı ama doyurmuyor oda ac kalıo bu sefer ne yapa bılırım

sevgili dadi bebeğini en yakın sağlık kurumunua götür sağlık muayenesini yapsinlar kilosu boyu ayına uygunsa sorun yoktur çok fazla yemesi zaten zararlı olacaktır

X