• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek beşiği

olur tabi canım neden olmasın ,satıyorum arıyorum bölümü geçici olarak kapalı sanırım ,açıldığında oraya koy ,muhtemelen alıcısı olur ..kolay gelsin..

ben kız olsaydı hemen alırdım erkek benimki

kaça almıştınız bunu

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzelmiş böyle bişeyi bende aradım ..aldım canım ..80 de uygun bi fiyat ..illa burdan vermek zorundamısın ilanı başka sitelerden de verebilirsin..ayrıca 80 e satılan bir çok ikinci el beşiğede 100 basar ..hehehehe

kaça almıştınız bunu

Bu beşiği kızımın amcası getirdi fiyatını bilmiyorum ama üzerindeki örtüyü ben diktim sadece örtü 25tl. ye mal oldu. Kızım içinde hiç yatmadı diyebilirim çünkü bir hediye beşik daha geldi o beşik küçük olduğu için yatak odasında daha rahat sığdı. Bu beşiği de oturma odamıza koydum gündüzleri arada sırada içinde yatırdım. Tek eksiği içinde yatağı yok ben içine yastık koyup öyle kullandım.

çok güzelmiş böyle bişeyi bende aradım ..aldım canım ..80 de uygun bi fiyat ..illa burdan vermek zorundamısın ilanı başka sitelerden de verebilirsin..ayrıca 80 e satılan bir çok ikinci el beşiğede 100 basar ..hehehehe

Canım çok sağol bu beşiği çok özenerek hazırladım çünkü kız çocuk özlemim vardı. Benim için maddi değerinden çok manivi değeri var. Ama ne yazık ki evde yer kaplıyor daha ne kadar saklayabilirim ki, evde tozlanacağına birisi kullansın istedim. Verecek birini arıyodum arkadaşım netten satmamı önerdi.

Merhaba,

benimde böyle bir besigim var. Ben yorganciya gittim ve orda ona uygun bir pamuk yatak diktirdim. Yani oda büyük bir problem degil. Bu besigi alanda birtane diktirir. Fikir olsun dedim.

bide bizim bebek erkek dışını değiştirmek gerekiyor ne kadar tutar kumaşı şuan acaba

benimde kocam fena burda konuşunca bile
forumlarda konuşmmama bile kızıyo yoksa çok güzelll
hiç düşünmeden alırdım ya
mükemmel duruyo
bebeğnde çok şeker Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Pedacığım hiç bilmiyorum kargo işi nasıl olur, örtüsü ne kadara mal olur nerde oturuyosun canım?

Teşekkür ederim rüzgarr, benim eşim de arada söyleniyordu ama burada öğrendiklerimi paylaşınca hak verdi bana, KK forum sayesinde bir çok konuda bilgi sahibi oldum, bence KK forum hiç de zaman kaybı deği,l sen de eşine bunu anlatabilirsin.

Back