İnşallah iyi gider herşey..
Kafaya takma lütfen.Olumlu düşün, olumlu şeyler yaşa tamam mı?
İnşallah iyi gider herşey..
Kafaya takma lütfen.Olumlu düşün, olumlu şeyler yaşa tamam mı?
canımm mbenimde tsh değerim 6,71 çıktı ve sonra t3 ve t4 testi yaptırdım ilaçla tedavisi var merak etme
Merhaba, öncelikle tebrikler, allah tamamına erdirsin, sağlık ve mutlulukla.
O yüzden senin daha bişi gözükmemesi normal, canını sıkma. Emin olmak istersen, kan testi yaptır. Çünkü sürekli artarak devam etmesi gerekiyor bhgc oranlarının. yerimseniben
Birde kötü şeyler düşünme, güzel ve iyi olacağını düşün. Ne güzel bak yeniden hamile kalmışsın, keyfini çıkart.
a.s.
Az önce doktordan geldim.
Beta hCG değerine göre daha 4 haftalık gebeyim.Ultrasonda görülmediği için haftaya tekrar gitmem gerekiyor.
Doktorun karşısında ağlamaklı oldum. Ona, endişelerimi bir önceki gebeliğimde yaşadığım üzüntülerimi bir daha yaşamak istemediğimi anlattım.senağlama
Beni sabırla dinledi, eğer genetik bir sorun yoksa bu şansızlığı bir daha yaşamanız çok düşük olasılık diye beni teselli etti.
Fakat bu seferde TSH değerim 4,91 çıktı. Gebelikte olması gereken değerin üstünde. Dahiliyeye gitmem ve tedavi olmam gerekiyormuş.
İlaç tedavisiyle 2,50 nin altına düşmesi gerekiyor. Aksi halde, düşüğe, bebekte guatra veya bebeğin zeka geriliğine sebep olabilirmiş.
Bu seferde bunu taktım kafaya. Allah'ım sorun istemiyorum. Ne olur beni bu şekilde sınama.:çok üzgünüm:
canım benim kafana bişiler takarsan olmayacaksada olur, rahat olmaya çalış biraz, iyi düşünki iyi olsun, birde şunu unutma sağlıksız olması muhtemel bebekler düşermiş onun için rahat ol canım, Allah'ın istediği olur biz ne kadar kafaya takıp zorlasakda, bende hamileyim çok güzel bi duygu, inşallah sağlıklı bi bebektir inşallah herşey yolundadır Allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin canım dua edicem senin için, iyi haberlerini bekliyoruz
Beta hCG değerine göre daha 4 haftalık gebeyim.Ultrasonda görülmediği için haftaya tekrar gitmem gerekiyor.
Doktorun karşısında ağlamaklı oldum. Ona, endişelerimi bir önceki gebeliğimde yaşadığım üzüntülerimi bir daha yaşamak istemediğimi anlattım.senağlama
Beni sabırla dinledi, eğer genetik bir sorun yoksa bu şansızlığı bir daha yaşamanız çok düşük olasılık diye beni teselli etti.
Fakat bu seferde TSH değerim 4,91 çıktı. Gebelikte olması gereken değerin üstünde. Dahiliyeye gitmem ve tedavi olmam gerekiyormuş.
İlaç tedavisiyle 2,50 nin altına düşmesi gerekiyor. Aksi halde, düşüğe, bebekte guatra veya bebeğin zeka geriliğine sebep olabilirmiş.
Bu seferde bunu taktım kafaya. Allah'ım sorun istemiyorum. Ne olur beni bu şekilde sınama.:çok üzgünüm:
Bu seferde bunu taktım kafaya. Allah'ım sorun istemiyorum. Ne olur beni bu şekilde sınama.:çok üzgünüm:[/QUO
canım merhaba inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin üzme kendini mutlu olmaya çalış aklına kötü şeyler getirme
inşallah seninle aynı günlerde alacaz bebişlerimizi kucağımıza a.s.
canım benim öncelikle tebrik ederim seni..Az önce doktordan geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?