BEBEK BASİNDA NOBET TUTANLAR!!! Hadi konusalim cok sıkıldım

Esmeralldaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
220
8
118
Kızlar iyi geceler nasi gidio bebekle hayat?
Walla ben uykusuzum bebis cok gazli ve zor uyuyo:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ins bizimde gecer bisey degil uyuyamiorumda suan ha uyandi ha uyanicak derken ? Kac aylik bebis simdi?

1 yaşında ama tavsiem ne zaman uyursa mümkün mertebe sen de uyu daha küçükse ilk aylar koymuyo ama daha soonra pil tükeniyo

1 yaşında ama tavsiem ne zaman uyursa mümkün mertebe sen de uyu daha küçükse ilk aylar koymuyo ama daha soonra pil tükeniyo

:) dogru diyosun simdiden pil bitti 2,5 aylik gazli bebek cok zormus .. Sizinki ne tatlidir simdi en guzel yas en azindan derdini anlatabiliyor :)

:) dogru diyosun simdiden pil bitti 2,5 aylik gazli bebek cok zormus .. Sizinki ne tatlidir simdi en guzel yas en azindan derdini anlatabiliyor :)

daha zor diyolardı bana ben de inanmıyodum ama şimdi çekmece karıştırmak sandalyeleri çekmek çekerken üstüne düşürme tehlikesi atlatmak elimi bırakarak sokakta yürümek istemek ne tarafa gidiyosak tam tersi istikamete yönelmek ve bunda diretmek merdiven tırmanmaya kalkmak dolap kapaklarını açmak tabi içinde ne varsa dökmek kilit takıyoruz diye ağlamak yiyecekleri kendim ve yutamayacağım büyüklükte koparmak istiyorum karışmayın diye ağlamak gibi hobilerimiz var düşün :9:

daha zor diyolardı bana ben de inanmıyodum ama şimdi çekmece karıştırmak sandalyeleri çekmek çekerken üstüne düşürme tehlikesi atlatmak elimi bırakarak sokakta yürümek istemek ne tarafa gidiyosak tam tersi istikamete yönelmek ve bunda diretmek merdiven tırmanmaya kalkmak dolap kapaklarını açmak tabi içinde ne varsa dökmek kilit takıyoruz diye ağlamak yiyecekleri kendim ve yutamayacağım büyüklükte koparmak istiyorum karışmayın diye ağlamak gibi hobilerimiz var düşün :9:

Ayyy:(😬 dogru bide o evreler var tabi ya allah sabir ve kolaylik versin zor walla:( karistirmayan cocukta yokki malesef

Simdi bunu soleme sirasi bende diyosun dimi:)) ins bende o gunleri gorurum:)

inşallah sen de kurarsın daha faideli cümleler olur eminim ben daha iyi şeyler söylemek isterdim ama gaza yapılacak hemen hemen hiçbir şey yok olacaksa oluyo bitti

Back