• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek banyo şapkası

YagmurDamlasi77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
97
0
46
İstanbul
Selam bayanlar. Benim iki buçuk aylık bebeğim var ve banyo yaptırırken kulağına veya ağzına su kaçacak diye hep endişeleniyordum. Bugün banyo şapkasını gördüm ve sipariş verdim. Çin malı olduğu için endişeliyim. Aranızda bu şapkayı kullanan varmı acaba?
 
evet ebnde görmüştüm bende alıym ya nerden sipariş verdin yazarmısın benimde aynene 3 aylık bebeğim bazen ağzına su kaçıyo aldıysan fikirlerini yazarsan sevinirim
 
Dün siparişim geldi. Henüz kullanmadım ama kullanışlı bir şeye benziyor. Pek kaliteli bir şey değil işin açıkçası. Bu konuda biraz hayal kırıklığına uğradım aslında. O kadar parayı bunamı verdim diye düşündüm ilk gördüğümde. Birde ben iki tane sipariş vermiştim. Biri kızıma biri de eltimin oğluna. Kızımı yıkayıp ne kadar kullanışlıymış görücez bakalım. sonucunu yazarım sana.
 
chicco nunda böyle bi şapkası var hemde çok daha uyguna
gecenlerde ben baktım mağazda 14 tl falandı hemde çok şirin hem kız hem erkeklere göre,desenli ayıcıklı vs vs
 
kızlar merhaba..benim kızım da 3.5 aylık..bu şapkayı sizden duydum:)gerçekten öneriormusunuz?gitti gidiyorda 15 ytl..alsammı acaba?
 
ben bunu yurtdışından yeğenlerime getirmiştim 8 tl.ye almıştım ne kadar pahalıymış 29 tl diyor:53:
 
Back