arkadaşlar benim 7 haftalık kızım var
doğumdan beri annemin yanındayım sağolsun herşeyimize koştu ilgilendi hakkını asla ödeyemem
artık kendi evimize döneceğiz bikaç hafta sonra.
benim ilk bebeğim oldu için oldukça tecrübesizim bu konuda, annemde yanımda olamıcak çünkü farklı ülkeklerde yaşıyoruz. Kayinvaldem olacak ama onunlada oldukça uzak sayılırız ve açıkcası ben çokda fazla karışmasını istemiyorum
şuan kızım emmiyor inşallah sütüm yeter bi sorun olmasada en az 6 ay sadece anne sütü vermek isityorum
fakat ondan sonrasından korkuyorum
ek gıdalara geçiş dönemi çok önemli bunu devamlı okuyorum zaten
ama ney nasıl nezaman verilir nasıl yapılır bilmiyorum
her dk. internete girip araştırmada yapamıcam kendi evimize geçince çünkü bebeğimin bakımının yanı sıra bide ev işleri eklenecek ozaman şimdi annemin evinde rahatım bütün gün bebeğime vakit ayırıyorum o uyurkende internete bilgiler topluyorum
o yüzden siz tecrübeli annelere danışmak istedim bana önerebileceğiniz bebek bakımı ve beslenmesi ile ilgili bir kaç kitap varmı. Sadece teorik bilgiler değil mesela ek gıdaya geçiş dönemi için tarifler vs. de olsun istiyorum. Sadece yemek ile bilgiler değil tabiki bebek bakımı ile her türlü bilgiler olsun istiyorum. Hamileliğimde okudum kitaplar vardı ama onlardan yeterince faydalandığımı düşünmüyorum açıkcası o yüzden varsa sizin önerebileceğiniz kitaplar çok sevinirim