Bebek Beslenmesi Bebek Bakımı ile ilgili Kitap tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MorAnka

Nirvana
Pro Üye
24 Aralık 2007
9.181
28.864
1.073
Diğer
arkadaşlar benim 7 haftalık kızım var :nazar:
doğumdan beri annemin yanındayım sağolsun herşeyimize koştu ilgilendi hakkını asla ödeyemem
artık kendi evimize döneceğiz bikaç hafta sonra.
benim ilk bebeğim oldu için oldukça tecrübesizim bu konuda, annemde yanımda olamıcak çünkü farklı ülkeklerde yaşıyoruz. Kayinvaldem olacak ama onunlada oldukça uzak sayılırız ve açıkcası ben çokda fazla karışmasını istemiyorum
şuan kızım emmiyor inşallah sütüm yeter bi sorun olmasada en az 6 ay sadece anne sütü vermek isityorum
fakat ondan sonrasından korkuyorum
ek gıdalara geçiş dönemi çok önemli bunu devamlı okuyorum zaten
ama ney nasıl nezaman verilir nasıl yapılır bilmiyorum
her dk. internete girip araştırmada yapamıcam kendi evimize geçince çünkü bebeğimin bakımının yanı sıra bide ev işleri eklenecek ozaman şimdi annemin evinde rahatım bütün gün bebeğime vakit ayırıyorum o uyurkende internete bilgiler topluyorum
o yüzden siz tecrübeli annelere danışmak istedim bana önerebileceğiniz bebek bakımı ve beslenmesi ile ilgili bir kaç kitap varmı. Sadece teorik bilgiler değil mesela ek gıdaya geçiş dönemi için tarifler vs. de olsun istiyorum. Sadece yemek ile bilgiler değil tabiki bebek bakımı ile her türlü bilgiler olsun istiyorum. Hamileliğimde okudum kitaplar vardı ama onlardan yeterince faydalandığımı düşünmüyorum açıkcası o yüzden varsa sizin önerebileceğiniz kitaplar çok sevinirim

Ben doğum yapmadan önce hastanede yattım annem gelen giden doktora kitap soruyordu önerebileceği. Hemen hemen hepsi Prof. Dr. Hilal Mocan'ın kitabını önermişti. Bilgilerine.. Bebeğini güle güle büyüt

çok teşekkür ederim canım
bahsettiğin kitap sanırım
0-1 Yas Bebek Beslenmesi / Prof. Dr.Hilal Mocan
peki sen bu kitabı okudunmu?
memnun kaldınmı
sence işimi görürmü

başka öneriler varsada çok sevinirim

Ben biraz tembelim okumadım ama annemin başucu kitapları arasındaki nadide yerini aldı. :))

bir sürü kitap tavsiye edebilirim
hilal hocanın kitabı çok güzel.
99 sayfada bebek beslenmesi kitabını da çok beeğenmiştim.
eğer bol tarif arıyorsan bebeğimin menüsü kitabı var sebze meyve püreleri ve çorbalar bisküvi pasta tarifleri.
bebek bakımı ve beslenmesi dr cihangir ertekin in kitabı genel bilgiler hastalılar gelişim vs hepsi var.
bebek besinleri ve emzirme: w. martha sears ın kitabı. beslenme dersi bölümünü çok beğenmiştim. yabancı yayın olduğundan bazı bizde olmayan beslenme şekilleride var.ama tarifler yok.
yaşasın mutfakta annem var: beğenmedim çünkü kullanılacak malzemeleri bulmakta güçlük çekiyorsun yabancı kaynak olduğu için.
aklıma geliverenler bunlar.
birde bebek oyunları kitabı var çok eğlenceli ama bildiğimiz oyunların olduğu.
bebeğimin olağanüstü zihni kitabını beğemiştim
ve ve en çok şiddetle tavsiye edeceğim kitap beslenme üzerine değil ama genel çocuk yetiştirmede yapılan yanlışlar hakkında: genç anneye mektuplar.
kolay gelsin.

ben bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler diye bir kitap okudum. ama pek yemek tarifi yok. gelişim bilgileri sağlık sorunları tatil önerileri vs. ağırlıklı bir kitap.

bebek beslenmesi ve bakımıuyla ilgili değil ama en azından onlar kadar önemli belki de daha önemli bir konu olan bilişsel ve sosyal gelişimle ilgili bir kitap önermek istiyorum ben de
akıllı bebekler akademisi
özellikle ilk 12 ay tek tek ele alınmış, ne tür oyunlar oynanabilir anlatılmış tek tek
1 yaş sonrasın da var
bence her annede bulunması gereken bir kitap
onu da edinmeni tavsiye ederim

Back