• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek bakım ürünü olarak neleri tavsiye edersiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nimbus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
38
2
86
Trabzon
Bebeğim için organik cilt ve saç bakım ürünlerini tercih etmek istiyorum fakat marka konusunda kararsızım.ithal ürünler aşırı pahalı. sebamed tavsiye ediyorlar ancak kimyevi katkı maddesi içeriyor sanırım. bübchen nasıl sizce? başka tavsiyeleriniz var mı?:36:

ben bübchen kullanıyorum, ancak başka marka kullanmadığım için kıyas yapamayacağım. ama ben bu markaya devam etmeyi düşünüyorum.

canım bakım ürünleri çok kullanılmıyor zaten kullanılan bir tek bebek yağı var birde bebe şampuanu sabunu okadar onlarıda organik olanlarından al derim zaten uzun süre kullanılıyor bebeğim doğduğundan beri 1 tane sabunu yeni bitirdik biz şampuanı daha yarı olmadı bebek yağının çoğu duruyor çok kullanılmıyorlar zaten bu tür bakım ürünlerini çokçok kullanmakta faydasından çok zararlı olur diye düşünüyorum ben organik marka olarak bişey diyemicem ben dalin kullanıyorum ve can bebeğini bebeyağını almıştım ama organik almakda fayda var

sebamed kullanıyordum bıraktım artık özellikle paraben ve boya içermeyen ürünleri kullanıyorum.nivea baby şampuanını ve vücut jelini kullanmaya başladım memnunum.paraben ve boya yok.bübchen de aynı şekilde.
natural rich isimli bebek ürünleri de doğal fakat burada aradım bulamadım :50:

organicum nasıl sizce? bir de ben bella B diye bir çatlak kremi kullanıyorum tamamen dogal. onun bebek urunleri de var fakat ucuk fiyatları. nivea ve dalin kotu diye duymustum onları kullanmayı dusunmuyorum zaten.

Organicare Baby rünlerini tavsiye ederim, 1 yıldır hepsini denedim, süper bir bebek şampuanı ve size de iyi gelecek paraben parafin içermeyen organik bebek yağı var. SPF 50+ güneş koruyucusu ve bebek losyonu da mevcut. Boşuna başka yerde aramayın sadece eczanelerde satılyor, sitesinde eczane listesi var..

Organicare Baby: Sertifikal Organik Bebek Bakım Ürünleri

bir de bebek bakımıyla ilgili her bilginin bulunduğu bu siteye bir bakın çok işe yarıyor

Bebeğime Organik Bakım

ben bebeğimin herşeyini sebamed kullanıyordum. bebeğimde atopik dermatit oluştu. dermatologda sebamedi önerdi

Cilt bakım ürünü olarak 1897'den beri Avrupa'da en çok kullanılan PALLİATİV bebek kremini öneririm, bebeklerde cilt bakımı, pişik konusunda garanti de veriliyor...

Dermatiti olan oğlum adoktor BABE nin yıkama yağını ve nemlendirici kremini verdi, daha bir şişe yıkama yağı bitmeden dermatiti iyileşti, hala yıkama yağı ile yıkıyorum bebeğimi, krem , pişik kremi bebe yağı kullanmıyorum.

bübchen kullanıyorum.çok memnunum.set halinde almıştım ama gerek yokmuş.pişik kremini ,banyo köpüğünü ,yağını hiç kullanmadık kızımda.gerektiğinde ben kullanıyorum yani sadece şampuan ve süt yeterliymiş şampuanda sütte çok güzel kokuyor.

Back