Bebek İkinci El Bebek Bakım Çantası;

Lady bug

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
4.268
7.338
398
Merhaba hanımlar elinde kaliteli bakım çantası olan varmı marka tercıhım yok ama iyi olması tercıhım hatta gucci bıle olabılır varsa taşıma seti gibi olabılır..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm bende yok kullanıyırum yani ama bulursan okiedog al hem çok hafif hem aparatı var arabaya asılıyo sepette yer kaplamıyo, içi de çok kullanışlı, kirli torbası ve termosu da var içinde

Evet cnm aslında onuda cok begendım bır arkadasta var ama guccı nın bakım cnta ve kangurusunu gordum bayıldımm 😄 turkıyede yok maalesef okiedog alıcam en son dusuncem o ilk kızımda pek istedıklerımı alamadım sımdı tecrubelendım inş zmnla olucak hepsı

Anladım cnm guccininki görmedim ama ıkiedogun hem modeli hem rengi çok, inş herşey gönlüne göre olur 😊

Anladım cnm guccininki görmedim ama ıkiedogun hem modeli hem rengi çok, inş herşey gönlüne göre olur 😊

İnş cnm hepımızın gonlune gore versın Allahım aman saglıklı olsunlarda hıcbıseyım de olmasın

İnş cnm hepımızın gonlune gore versın Allahım aman saglıklı olsunlarda hıcbıseyım de olmasın

Canım bende alone marka var. Düşünürsen konularında var fiyatı 45 tl. Ben indirimli 90 tl ye almıştım.

Canım bende alone marka var. Düşünürsen konularında var fiyatı 45 tl. Ben indirimli 90 tl ye almıştım.

Biraz bakınmak istiyorum ilgilenirsem haber verırım sagolun güzel hafıf bır canta belli

selam,
bende Kanz var. Çok az kullandım. tertemizdir. içinde termal gözü ve ayrıca alt açması da var. her iki yanda file cep, önde ve arkada yine gözleri içi ise bol gözlü . herşeyimizi alıyordu bizim. fiyat olarak ben 50 tl düşünüyorum.

1 tane de sırt çantası şeklinde var. onun daiçinde hem alt açma hem de kirli poşeti mevcut. O da 20 tl olur.

Son düzenleme:
Foto eklemeye calisip ekleyemiyir musunuz? Ben iki tane fotoğraf koydum. Hangisini diyorsunuz

Son düzenleme:
Sirf konu sahibine saygisizlik olmasin diye yazdiklarimi sildim gondermedim..Vebale girmeyim kimseyi uzmeyim beni ilgilendirmez dedim..Sustum..Yuttum..

Sirf konu sahibine saygisizlik olmasin diye yazdiklarimi sildim gondermedim..Vebale girmeyim kimseyi uzmeyim beni ilgilendirmez dedim..Sustum..Yuttum..

Merhaba ama birsey anlamadım kime dedıgınız yonunde acıklarsanız ıyı olur bır sorunmu oldu aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…