Bebek Beslenmesi bebek bakım-banyo seti deneyimli anneler önerilerinizi bekliyorum :)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

WestLife

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
478
98
318
merhaba anneler ;

ben doğacak olan bebeğim için pudra pişik kremi sampuan vs..... setlerden marka önerilerinizi bekliyorum set halinde olanlardan mı alayım tek tek mi alayım hangi marka tavsiye edersiniz?

MUSTELA marka kullanmanı tavsiye ediyorum...

naturel... tamamen bebeklerimizin sağlığı düşünülerek üretilmiş... katkısız, parfümsüz...

ben sebamed tavsiye ederim bebek cildine dost ürünler ve doktorların tavsiyesi

ben de bubchen öneriyorum..tamamen dogal.. alman ürünü..ama pişik kreminden sadece istedigim sonuc alamadım..onda da niveayı öneririm..

en azından ilk 3 ay kesinlikle sebamed yada mustela öneririm. diğerlerinden daha pahalılar ama katkısız doğal olan ve doktorların tavsiye ettiği sadece bu iki marka. ıslak mendil olarakta uni baby yeni doğan.

kesinlikle sebamed derim özellikle pişik kreminden çok memnunum.

sebamed kullanıyorum ben de,özellikl pişik önleyicisi çok iyi,her altını açtığımda sürüyorum maşallah pişik falan da olmadı kızım.bir iki defa hafif kızarıklıklar oldu ama ertesi gün düzeldi.

ben kızıma doğduğundan beri mustela kullanıyorum konak önleyici şampuanı var yeni doğanlar için, hiç konak problemi yaşamadık diyebilirim. kalitesine güveniyorum şampuan, duş jeli bebek yağı aldım set şeklinde almıştım şimdi bebek yağı yerine losyon kullanıyoruz öyle hemen de bitmiyor çooookk uzun süre gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…