• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bakıcısı

CHEN88

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
4
5
6
36
Merhaba hanımlar işe başlama tarihim yaklaştı nerden bakıcı bulabilirim yatılı veya akşam 8 e kadar bilgisi olan pendikte oturuyorum oğlum 1 yaşını gecti

Merhaba hanımlar işe başlama tarihim yaklaştı nerden bakıcı bulabilirim yatılı veya akşam 8 e kadar bilgisi olan pendikte oturuyorum oğlum 1 yaşını gecti
Çocuğunuz çok küçük farklı kişiler ile uyum içerisinde mi? Başkasına emanet ederken nasıl rahat olacaksınız? Evde kamera sistemi gibi bir önlem aldınız mı?

Meraktan soruyorum bende çalışıyorum ve yakında doğum yapıp sizin gibi bir süre sonra işe geri döneceğim bana da fikir olur 😊

Sabah sekiz akşam 8 mi ? Yatılı neden istiyorsunuz?

Benim bildiğim şirketler de sağlıyor. Kayınbiraderim de görümcem de şirketten buldu. Yabancı uyruklu yatılı aldılar. Eşimin kuzenleri de şirketten buldu ama onlar filipinli aldılar yatılı. Çok pahalı diye bizimkiler türki cumhuriyetlerden aldı.

Türk bakıcı da pahalıymış diye duydum. Yani eğitimli, profesyonel bakıcılar. Onun dışında sahibindende ilanlar oluyormuş bireysel bakıcılar için.

Back