• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebek bacak boğumları hakkında

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba hanımlar 9 gün sonra bebeğim 4 aylık olucak ilk 2 ay kalçadan geçemedik ama 3 ayda geçtik çok şükür ama bacak boğumları eşit değil kasık tarafındaki çizgiler eşit durmuyor biri yukarıda biri aşağıda doktora dedim de düzelmiş ama dedi ? Bizimki gibi olan varmı eşime başka doktora daha götürelim diyorum bana kızıyor evham yapıyorsun diye kilodan kaynaklanır diyor ama benim içim rahat değill

Merhaba hanımlar 9 gün sonra bebeğim 4 aylık olucak ilk 2 ay kalçadan geçemedik ama 3 ayda geçtik çok şükür ama bacak boğumları eşit değil kasık tarafındaki çizgiler eşit durmuyor biri yukarıda biri aşağıda doktora dedim de düzelmiş ama dedi ? Bizimki gibi olan varmı eşime başka doktora daha götürelim diyorum bana kızıyor evham yapıyorsun diye kilodan kaynaklanır diyor ama benim içim rahat değill
Haklisiniz, bogumlar ayni yerde olmali

Kalça çıkığı için, film çektirip baktırdınız mı?
En kesin çözüm bu bence

Benim oğlumda kalça çıkığı vardı ve boğumlar eşit yerde değildi. Filmde teşhis konuldu, 2 ay çift kat bez ardından 1,5 ay da bandaj kullandık ve son film de geçtiğini öğrendik. Boğumlarda genel olarak orantılı hale geldi.
Ortapedi uzmanına gittiniz mi?

Benim oğlumda kalça çıkığı vardı ve boğumlar eşit yerde değildi. Filmde teşhis konuldu, 2 ay çift kat bez ardından 1,5 ay da bandaj kullandık ve son film de geçtiğini öğrendik. Boğumlarda genel olarak orantılı hale geldi.
Gittik ultrasonla bakıldı. İçim hiç rahat değil

Evet gittik düzelmiş ama dedi bebeğimi muane bile etmedi. Randevu alıp gidicem

Başka bir doktora daha gidin bence de. Geçmiş olsun.

Kalça çıkığı için, film çektirip baktırdınız mı?
En kesin çözüm bu bence
Başka bir hastanede film çektirdiğim çıkıklığa meyilli dedi sonra 10 gün sonra da doğum yaptığım hastanedeki kontrole gittim düzelmiş dedi. 10 gün de nasıl düzelebilir ki ?

Eğer çıkık oranı çok az ise, gerçekten de düzelmiş olabilir. Filmde olması gereken bi açıya göre hesaplıyorlar anladığım kadarıyla..o açıya çok yakınsa düzelmişte olabilir. Bizimki 3-4 ayda düzeldi, o da çift kat bez, sonrada bandaj ile..
Sizin durumunuz için farklı bi doktora götürmekte fayda var.

Başka bir hastanede film çektirdiğim çıkıklığa meyilli dedi sonra 10 gün sonra da doğum yaptığım hastanedeki kontrole gittim düzelmiş dedi. 10 gün de nasıl düzelebilir ki ?
Eğer çıkık oranı çok az ise, gerçekten de düzelmiş olabilir. Filmde olması gereken bi açıya göre hesaplıyorlar anladığım kadarıyla..o açıya çok yakınsa düzelmişte olabilir. Bizimki 3-4 ayda düzeldi, o da çift kat bez, sonrada bandaj ile..
Sizin durumunuz için farklı bi doktora götürmekte fayda var.

Merhaba hanımlar bugün doktora götürdüm gösterdim. Bacaklarını uzatarak baktı boğumlarıda gösterdim. Normal bir sıkıntı yok dedi bacaklarınıda kaldırabiliyor dedi kalçasında sıkıntısı olanda bacağını kaldırmazmı. Tekrar ultrason veya röntgen çeksek dedim gerek yok dedi fazla inceleme çocuğu dedi.. Başka bir doktora daha götürsem diyorum böyle muanemi olur

Merhaba hanımlar bugün doktora götürdüm gösterdim. Bacaklarını uzatarak baktı boğumlarıda gösterdim. Normal bir sıkıntı yok dedi bacaklarınıda kaldırabiliyor dedi kalçasında sıkıntısı olanda bacağını kaldırmazmı. Tekrar ultrason veya röntgen çeksek dedim gerek yok dedi fazla inceleme çocuğu dedi.. Başka bir doktora daha götürsem diyorum böyle muanemi olur
merhaba neye karar verdiniz? benim ikiz kızlarımdan birinin muayenesinde doktor sağ kalçasi gelişmemiş gibi dedi ultrason istedi. ultrason da önümüzdeki haftaya randevu verdi. eve gelip inceleyeyim dedim pilileri esit değil :( bebegim zayif oldugu icin bir tane pili var zaten obur ayaginda da iki pili var. canim cok sıkıldı 3 aylik suan

merhaba neye karar verdiniz? benim ikiz kızlarımdan birinin muayenesinde doktor sağ kalçasi gelişmemiş gibi dedi ultrason istedi. ultrason da önümüzdeki haftaya randevu verdi. eve gelip inceleyeyim dedim pilileri esit değil :KK43: bebegim zayif oldugu icin bir tane pili var zaten obur ayaginda da iki pili var. canim cok sıkıldı 3 aylik suan
Merhaba iki doktora götürdüm normal kilodan kaynaklanır dedi

Back