Bebek İkinci El bebek ayakkabısı

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
arkadaşlar 6 aylık kızım için dışarıda giydirmek için şık seivmli temiz ayakkabı arıyorum. ev içinde olabilir einde olan varsa. bekliyorum

Ka numara olacak yoksa patik ayakkabi mi

6 aylık bebek kaç numara giyer bilmemki. evde patik tarzı ayakkabılardan 2 numara giyiyor. bugün dışarıya çıkack olduk ayakkabısı yoktu kuzumun. hemen tedarik etmeliyim. şık temiz ve sevimli. evde giyilen patik ayakkabıda arıyorum.

daha önce mesajlaştık bulamadım sizi. ne demiştiniz bunlara. farklı renk sanırım. uygun fiyat derseniz alıcam. evde giyrimek için ev bez patiği varsa onada bakarım.

Bunların etiketi üzerinde satış fiyatı 30 tl. Ben 20ye vericem. Isterseniz kargo bende 25 de olur. Ev için yok elimde malesef. Bunlar var sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunların etiketi üzerinde satış fiyatı 30 tl. Ben 20ye vericem. Isterseniz kargo bende 25 de olur. Ev için yok elimde malesef. Bunlar var sadece

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba. 15 derseniz fuşyayı alıcam.6da kargoyla 20ye gelecek. dönüşünüzü bekliyprum

kızıma deri ne güzel ayakkabı tertemiz ararım. 6-9 ay için yokmu elinde olan. uç kısımları böyle kıvırmalı gibi olan modellerden filan.

böyle gibi olanlardan

Eklentiler

• $ilk-adim-deri-918-n-175-0620140202215124.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 75
Bende polaris war bole gibi ama 20numara istersen mailine yada whatsupa faln yollarim ikitane biri sandalet tarzi

20 numara çok büyük canım. o sanırım ilk adım. ama sen bir resim tarmısın. kızım illaki büyüyücek bir göreyim

Canm ayakkabilar polaris deri yaziyo ama cok bilgim yok ikiside 20no.suslu sey numara yazmiyo bez parltik tarzi ewe gidince olcerim cm olarak.terlik 21yaziyo ama 20ye ancak olur.sandalet sifir 15tl pembe ayakkabi 10tl.terlikve suslu patik 5tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…