- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi muzeyyenrize
arkadaşlar 6 aylık kızım için dışarıda giydirmek için şık seivmli temiz ayakkabı arıyorum. ev içinde olabilir einde olan varsa. bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ka numara olacak yoksa patik ayakkabi mi
Eki Görüntüle 1033547 Eki Görüntüle 1033546Bunlar var Cnm bır tane daha var ancak onun tekını bulamadımyarına eklerım onuda
süslü patik kaç numara acaba.onu beğendim. bir de fiyatı. aslında kargodan tasarruf çok parçalı istiyorum.
daha önce mesajlaştık bulamadım sizi. ne demiştiniz bunlara. farklı renk sanırım. uygun fiyat derseniz alıcam. evde giyrimek için ev bez patiği varsa onada bakarım.
Bunların etiketi üzerinde satış fiyatı 30 tl. Ben 20ye vericem. Isterseniz kargo bende 25 de olur. Ev için yok elimde malesef. Bunlar var sadece
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
böyle gibi olanlardan
Bende polaris war bole gibi ama 20numara istersen mailine yada whatsupa faln yollarim ikitane biri sandalet tarzi
20 numara çok büyük canım. o sanırım ilk adım. ama sen bir resim tarmısın. kızım illaki büyüyücek bir göreyim
20 numara çok büyük canım. o sanırım ilk adım. ama sen bir resim tarmısın. kızım illaki büyüyücek bir göreyim