bebek ayakkabısı

FERAYKANAL

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
982
4
45
arkadaşlar bebeklerinize ayakkabı giydirmeye başladınız mı benim bebeğim henüz 3,5 sylık ben henüz başlamadım ne zaman ayakkabı giyecekler

bızde gecen gun oglume feneryumdan convers aldık cok sekerler babamız gslı ama napalım aldım bıkere onları gıydırıyorum cok ccı oluyo

altı yumuşak ev ayakkabıları satılıyor..ben ondan aldım çokta rahat ediyor...henüz küçük kızım..ama 9 aylık felan olunca ilk adım ayakkabısı almayı düşünüyorum...

bende ogün nike dan baktım ama almaktan vazgectim cünkü şuan havalar sıcak eylül ekim gibi alırım hem ozamana büyümüşte olur oğlum

ben bır kere tv dınlemıstım bır doktordan cocuk 2 yasına gelene kadar ozellıkle evde ayakkabı gıydırmeyın dıyordu sımdı nedenını unuttum gecmıs zaman ama aklımda o kalmıs.

evde değil ama dışarı çıkarken patik gibi olan hafif ayakkabılardan giydiriyorum ben ama özellikle ağır olmamalı minicik ayakları incinmesin havalar da sıcak zaten çıplak ayak dolaşıyor benimki minicik ayaklı şeyler yerim ben onların ayaklarını..

Ben oğluma sırf kendi zevkim için bir ayakkabı aldım keten. Sadece 2 kez kuzenlerim gelince 3 dk giydirdim. Havalar çok sıcak kıyamıyorum..

cnm henuz erken bence ince yumusak kumastan acık ayakkabılardan gıydır ama en ıyısı cıplak kalması hem ayaklarını tanır

bızım konverslerde ole koca ayakka bı deıl kızla bu arada patıks seklınde cok hafıfff oda dısrsuı esıyorsa gıydırıyorum ev cıbıl yakları

bende oğlumu dışarıya çorapla çıkarıyordum ama ayakları hep terliyor bişey giydirmesemde üşüyecek diye korkuyorum

yaseminciigm ne güsell bend ebayılıyorum converse lere bende ogluma aldım ama tabii oo büyük 3 yaşinda askerli aldım çok şirin duruyo ebebkkkende kumaştan çok güzel ayakkabılar var kızlarr onlardan giydirin bence çok şık durur..

Bende oğlumu dışarıya çıkarırken çıplak ayakla çıkarıyorum. 20 gün önce dr gitmiştik çok giydirmişsin bir body yeter dedi. Çorapta mı giydirmeyeceğim dediğimde gerek yok artık havalar çok sıcak demişti. Bende o gün bu gündür tek body giydiriyorum

Aslinda Gerçekten çok Sicak Biz Bile Ne Giyeceğimizi şaşiriyoruz Bende Bady üzerine şort Takim Ayaklarinada çorap Giydiriyorum Aslinda Ayaklari Terliyor Bende çoraplari Atsammi Acaba

Aslinda Gerçekten çok Sicak Biz Bile Ne Giyeceğimizi şaşiriyoruz Bende Bady üzerine şort Takim Ayaklarinada çorap Giydiriyorum Aslinda Ayaklari Terliyor Bende çoraplari Atsammi Acaba

Valla ben doktora götürdüğümde tam olarak senin dediklerin üstündeydi. Bana daha o zaman çok fazla bir bady yeter demişti. İzmir yanıyor Yalova nasıl bilemem. Şuam oğlumda askılı ince bir bady var sadece. Dışarıya çıkarken de birtek şapka takıyorum

Ben bir yerde okumnuştum. Bebeklerin elleri vücudunun klimasıdır eğer bebeklerinizin elleri soğuksa bilin ki çok giydirmişsiniz ellerine bakarak giyim katını kontrol edebilirsiniz diyordu. Ben ellerini kontrol ediyorum tek katla sorun yok

Ellerinin nemli olması normalmiş. Ben troid hastasıyım. Bebeğime doğduğu ilk ay için belirli aralıklarla terst yapılmıştı benden hastalık geçti mi diye. Benim ellerim çok terlediği için evhamlandım. Geçen hafta aşıya gittiğimizde doktorumuza sordum. Elleri terliyor testleri tekrarlıyalım mı diye. Bu aylarda el terlemesi normal dedi. Endişelenme..

X