bebek aspirini(babyprin) kullanan varmı?

ayxsxegxuxl34

kuzucuklarım:)
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
513
8
96
43
Diğer
arkadaşlar yeni hamileyim ilk hamilelğimde tansiyon sorunum çıktı(yüksek tansiyon) 2.hamilelğimde tekrarlanmaması için doktorum günde 1tane babyprin verdi ama benim için hiç rahat değil içmak istemiyorum bebeğe bi zararı olur die aranızda kullanan varmı:uhm:

Benim bi tanıdığımada doktor düşük yaptıktan sonra vermişti ama gebeliğin son dönemlerinde içilmemesi gerekiyormuş

canım ilk bebeğinde tansiyonun hamileliğinin kaçıncı haftasında çıktı nasıl bir tedavi uygulandı doktorun kesin tekrarlar dedimi çok sordum ama iki yıl evvel bende yüksek tansiyondan bebrğimi kaybettim şimdi yine tekrarlar diye çok istememe rağmen hamile kalamıyorum doktorun bu konuda seni nasıl yönlendiriyor bebe aspirini yeterlimi lütfen paylaşırmısın

ben gebeliğim boyunca kullanmıştım ve çok araştırdım dozu düşük olduğu için bebeğe bir zararı olmuyormuş etrafımdada kullanan çok var bizimkilerde bir problem olmadı bu ilacın özelliği kanı sulandırması doğuma yakın bu yüzden bırakılıyor

bende hergün kullanıyorum.
corasprin 100lük..
kanı sulandırıp damarlarda tıkanmayı engelliyor..
biliyorsunuz en ufak bir tıkanıklıkta bebeğin gelişimi duruyor kızlar.
doktorunuz önerdiyse kesinlikle için..

benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için ben de her gün 1 adet coraspin 100 kullanıyorum. bence faydası vardır. zararı olsa dr lar vermez zaten.

slm arkadaşım bende düğşükten sonra 3 ay ecopirin 100lük kullandım doktorum 2nci hamileliğimde hamilelik boyunca ecopirin kullancaksın dedi şuan 26 haftalık hamişim hergün bi tane kullanıyorum bebişe zararı olsa zaten doktorlarımız vermez öyle değilmi arkadaşım bence içini rahat tut

canım ilk bebeğinde tansiyonun hamileliğinin kaçıncı haftasında çıktı nasıl bir tedavi uygulandı doktorun kesin tekrarlar dedimi çok sordum ama iki yıl evvel bende yüksek tansiyondan bebrğimi kaybettim şimdi yine tekrarlar diye çok istememe rağmen hamile kalamıyorum doktorun bu konuda seni nasıl yönlendiriyor bebe aspirini yeterlimi lütfen paylaşırmısın
ilk hamileliğimde 16.haftada farkettik çok hafif tansiyon ilacı kullandım 32 haftaya kadar bekletti doktorum sezeryanla aldılar allaha şükür sağlıklı doğdu şimdi yine hamileyim ama herhangi bi tedavi vermedi sadece bebekasprini iç dedi

ilk hamileliğimde 16.haftada farkettik çok hafif tansiyon ilacı kullandım 32 haftaya kadar bekletti doktorum sezeryanla aldılar allaha şükür sağlıklı doğdu şimdi yine hamileyim ama herhangi bi tedavi vermedi sadece bebekasprini iç dedi
evt 2.hamileliğimde %50dedi çıkabilirde çıkmayabilide dedi ama dün tansiyon bana mrhba dedi:) 13e 8buçuk olmuş şimdiden böleyse nolck bilmiyorum

erken fark edildiğinde engellenebiliyor galiba benim 24 haftalıktı alfemet kullandınmı hiç şu an seninki hafif bir yükselme 14-9 dan yukarısı riskliymiş peki 32.haftaya kadar hangi ilaçları kullandın diyet uygulandımı

rahime64 bende aynı senin gibi tansiyon problemi yaşadım benim bebeğim 28 haftalıktı sezaryenle acil doğum yaptırdılar 3 gün yaşadı bebeğim 9 ay oldu geçenlerde doktora gittim tekrar hamile kalmak istiyorum diye 2 sene dolmadan olmaz dedi sana doktorun ne kadar zaman verdi hamile kalabilmen için başka bir doktora daha danıştım oda 1 sene dolması kafi dedi napıcamı bilmiyorum hangisine inanıyım

bbenim üzerinden tam 2.5 yıl geçti canım istiyorum ama sırf tekrar eder korkusundan erteliyorum benim 24.haftada çıktı el ve yüzümde şişmeler oldu vücut ödem yaptı bebeğim karnımda ölmüş suni sancıyla normal doğum yaptım o günden beri cesaret edip doktora gidip soramıyorum yeniden aynısı olur demesini duymak istemiyorum arkadaşımda oldu onun doktoru 6ay geçmesi yeter dedi benim endişem eğer hamile kalırsam yeniden tekrarlama korkusu

ben dün doktora gittim ocak ayın da gel folikasit ve bebeaspirinine başlıyalım dedi tansiyon ve kanpıhtılaşmasında veriliyormuş bebeaspirini

erken fark edildiğinde engellenebiliyor galiba benim 24 haftalıktı alfemet kullandınmı hiç şu an seninki hafif bir yükselme 14-9 dan yukarısı riskliymiş peki 32.haftaya kadar hangi ilaçları kullandın diyet uygulandımı

evet alfamet kullandım tuzlu yemedim zaten bi kaç hafta hastanede yattım serum tuzsuz yemekler felan şimdide dikkat etmeye çalışıyorum ama yinede korkuyorum evt 14-9dan yukarısı riskli zaten benim enson 23-15e çıkıa sezeryana aldılar iç organlarımda ödem oluşmuştu,anlıyan ölümlerden döndüm ama çok şükür oğlumda ii bende .inş bunda tansiyonum olmaz

Bende gebe kaldığımı öğrendiğimden beri 1/2 gün aşırı kullanıyorum ilk gebeliğim ve zor kaldım gebe annemin hipertansiyonu var benimde eğilimim vardır belki diye zararı olmaz dedi tabi iki ucu keskin bıcak ama tansiyonu yüksek olan sakın arkadaşlar annemin bebeklerinin kalpleri durmuştu bu yüzden 😔 ona vermemişlerdi bilmiyorduk ta

Back
X