bu arada canım ne oldu bebişlerden haber var mı? ikizmi yoksa tekiz mi
Yok canım belli değil cumartesi ultrasonda belli olur
Bilmiyom valla kuzum haftaya tam 3 haftalık olcak
Ayy valla alllah ne verirse kabulum ama bi kızım olsun çoook isteriminş benim sezeryan hikayemde gzl olur tatlım:)göbek kaldımı sende ne kadar sona gitti.
Aynen canım tek çift hiç farketmez .haftaya daha çok var gecmez zaman:)
Selam iyi geceler kizlar iyisinizdir insallah bugun bız foktordaydik kızım yine ters dönmüş fazla riks almayalım yarın sezeryan yapalım dedi bugun saat 06:00 da sezeryana gireceğim ezandan sonra yola çıkacağım dünde uyuyamamistim gidip bı iki saat kestireyim dua ederseniz sevinirim Rabb'ime emanet olun...
aa cnm senın bebkte masalla annecıgıne oyun edıyo
ınsalla sağlıkla alırsın güzel yavrunu kucağına dualarımız senın bebegın ve tum doğum yapıcak annler ıcın
ılk fırsatta bızlere haber et gecmıste sana haksızlık ettysk hakkın helal et arkadasım
Selam iyi geceler kizlar iyisinizdir insallah bugun bız foktordaydik kızım yine ters dönmüş fazla riks almayalım yarın sezeryan yapalım dedi bugun saat 06:00 da sezeryana gireceğim ezandan sonra yola çıkacağım dünde uyuyamamistim gidip bı iki saat kestireyim dua ederseniz sevinirim Rabb'ime emanet olun...
kızlar ben bu çörekotu+bal+tarçın karışımını yapmadan önce reglim bittikten 10-13 gün sonra yumurta akı kıvamında (yumurtlama zamanı gelen) sıvım gelirdi veya hiç gelmezdi, şimdi ise daha 3 gün oldu reglim biteli hemen geldi, bu normal mi sizce? ben şimdi nasıl hesaplıcam yumurtlama zamanımı? erken olmuş olabilirmi?
Ayy cok heyecanlı:)bebeğini kucagına almışsındır heralde tatlımrabbim ikinizide korusun
çOK TŞK EDERİM CANLARIM AMA FIRSATIM OLMADI TOPİKTE KİMSE YOKTU SÖYLEYEMEDİM hA BU ARADA MESUDE DOĞUM YAPMIŞ OLMALI HABERİ OLAN VAR MI KIZLAR
Evet aldım cnm yeni evimize geldik ben duş aldım kızımda uyuyor ikimizde iyiyiz cok şükür tesekkur ederiz
Evet aldım cnm yeni evimize geldik ben duş aldım kızımda uyuyor ikimizde iyiyiz cok şükür tesekkur ederiz
Nasılsın canım zor oluomusezeryan:)akıllımı kızın
tatlım benım benım dr um derkı adet bıtımı gun aşırı calısın zaman zaman erken yada gec yumurtlama oluyormuş böylece kaçırmamış olursun yumurtlamayı
çörek otnda erken yumurtlama olabılıyo ben bı oncekı ay 28 günde yumurtlamışken karışımda 18.gın yumurtladım
hey gebe kadınnasılsın bakalım
bılmem farkındamısın yaza gebe gırdın
b daha hcg yaptırınmı
:)teşekkür ederim inş rabbim korur bebeğimi bebeklerimizi.sağ salim kucagımıza almak nasip olsun.selamm hanimlarrrrrrrr nasilsinizzz evimi tasidim filan derkenn yoruldum yaaaa(( biz iyiyiz allahima sukurler olsunn.. haftaya cuma randevumuz var ve dr um sonunda cinsiyetini solicek sanirim:)))) buarada ben angelsounds kalp atisi dinleme cihazi aldimm yarin elimde olur:))) ayin 29 unda tr ye geliorumm 1 haftaligina bana esime ve yavruma iyi gelicek eminimm dugun var oynicam:)))) hepiniz aklimdasinizz beni unutmayin optum hepinizii... buarada sedef bebegini saglikla sihhatla kucagina almayi nasip eylesin yuce rabbim..herkeze hayirli gunler diliorumm optum sizlerii
Ewet canım cumartesi ultrason var ama daha 24 günlük olacak bilmem kalp atışı duyulurmu...kizlar selam nasilsiniz? iyisinizdir INSALLAH ,
Seydam canim gecmis olsun kanaman olmus cok sukur bebek iyiymis cok sevindim ikinizinde iyi olmasina,
Sedef tatlim INSALLAH cumartesi bebisi gorecekmissin INSALLAH hayirlisiyla gorurusun kalp atisi da duyulacak sanirim,
Songulcum yaren nasil oldu ? iyilesti mi? gecmis olsun kuzuma , aras nasil seker pare yeni fotosunu koysana ozledim onu,
Mesudecim tebrik ederim kizini kucagina almissin zaman ne cabuk geciyor bu topige ilk geldiginde 12 haftaliktinizALLAH anali babali buyutsun hayirli evlat olur INSALLAH bebisin resmini isteriz bu arada ne cabuk eve ciktiniz 1 gun sonra evdeydin:26::26::26: burda 3-5 gun eve birakmiyolar,
Sinem faceden gordum MASALLAH iyisiniz sevindim yeni evin hayirli olsun saglikla oturun INSALLAH bebis ugur getirir size AMIN, biz de yeni ev alacagiz INSALLAH 1-2 ay icinde bebek dogana kadar hazir olalim istiyoruz , ya kizlar benim agrilarim cok var ayagin cok fena agriyor yuruyemiyorum evden disari cikamiyorum kac gundur songul canim boyle olmasi normal mi? dr randevum onumuzdeki hafta , benden bu kadar opuyorum hepinizi kendinize iyi bakin
delibando ismini bilmiyorum ALLAHIM tez zamanda sana anne olmayi nasip etsin INSALLAH , bu ay sonu bize mujdeyi verirsin hayirlisiyla umarim AMIN AMIN AMIN... ALLAHA emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?