• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
nillllll yazmak için 23.45 mi bekleniyo meride gelmedi

Komşum şu meşhur alışveriş sitesi varya HB.
oradan bikini bölgesi için falan mini epilatör arıyorum.. :17:
Şöyle az cımbızlı..
Acıtmayacak türden..

Ne zamandır aklımda da unutuyorum almayı..
Şİmdi bakayımda bir sipariş vereyim dedim..

Komşum şu meşhur alışveriş sitesi varya HB.
oradan bikini bölgesi için falan mini epilatör arıyorum.. :17:
Şöyle az cımbızlı..
Acıtmayacak türden..

Ne zamandır aklımda da unutuyorum almayı..
Şİmdi bakayımda bir sipariş vereyim dedim..

ay benim cnm çok kıymetlidir kullanmam öle şey

Umarim herkez iyidir

Benim moralim bozuk bugun keyfim yoktu

Simdi siz kesin sebebinide sorarsiniz. Sormadan cevaplayayim

Ben hergun meryem suresi okuyorum ya dun esime okuttum suya ve bana bu sabah ne dedi biliyormusunuz?
Benim icimden sanki hic cocugumuz olmayacakmis gibi geliyor. Ben yikildim resmen cok uzuldum.
Inanin ben rahatim cocuk konusunda ama esimin uzulmesi ve olumsuz dusunmesi beni yikti. Resmen agladim ve esim icin cok istiyorum bebegimin olmasini

Bu aksamda bu ayda olmazsa ne hesap ne kitap ne kur hicbirsey yapmayacagiz dedi. Istedigimiz zaman yatlim ben artik calismam bilmem yumurtlama gunuymus diye dedi

Aha ah soyleyin ne yapabilirimki????
Cok uzgunum coooookkkk

Canım benim hamileliğimde 4 aya kadar hep öyleydi..

Ama her öğürmemde 1 yudum su içince geçiyordu..

Denesene.. İnşaAllah sende de işe yarar...

şu ana kadar işe yaramadı bende su içmeye başladım tatlım ama yok...zaten yatıyodum uyandım yatakta dönüyodum ondan sonra birden ağzım acı acı oldu başım dönmeye başladı ve lavaboya bile yetişemedim.kötü oldum yaa..genelde sabah çok oluyo yataktan kalkıncada hemen bişey yiyemiyorum bende nasıl geçecek??

Son düzenleme:
selam kızlar....nil.. test yapıcaktın nolduu yaptınmıı??? şeyda da gelmişş...;arada olur canım ööle kavgalar hemen karar verme 1 hafta falan dıye kısa bı zamanda koyma önüne al eşini karşına rahatsız oldugun konuları tartışmadan anlat guzelce; ve bebek işinide aceleye getırme ozaman bu kadar ciddisenn; allah korusun ama boşanmada oln çocuklara oluyor sonradan pişman olma..çabukda karar verme kızgınlıkla hareket etmee canım

Back
X