- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
SELAMMM :) ben geldimmmm
estagfurullah yawrummm ne demek . sevındım ekledıgınehoşgeldin,canım sağol ben ekledim resmi,seni de yordum kusura bakma.
hosbuldum bacımmm nasılsın?hoşgeldinnn :)))
hosbuldum bacımmm nasılsın?
ayy abla kuzu beni bugun mahfettı .. karnımda dönmesini hıssedıyorum . mıdem yanıyor 4 kutu vısne suyu ıctım .. su ıce ıce şiştim midem yanıyor . bıde moralım bayagı bozukkuzu nasılsın??
SELAMMM :) ben geldimmmm
hoşgeldn canmm..hyırdır moralim bozuk demişsin...
ayy abla kuzu beni bugun mahfettı .. karnımda dönmesini hıssedıyorum . mıdem yanıyor 4 kutu vısne suyu ıctım .. su ıce ıce şiştim midem yanıyor . bıde moralım bayagı bozuk
merii kız maşallah bana laf yetiştir buraya yetiştir ahahaha
merii kız maşallah bana laf yetiştir buraya yetiştir ahahaha
ayyyyyy yuzum kıpkırmızı noktacıklarla doldu kasınıp duruyolar kulak kepcemın ıcı bıle bunlardan dolu napaam bılmıyorummmhoşgeldn canmm..hyırdır moralim bozuk demişsin...
bebegım yuzum cok kotuu anlatamam bak yazdım meriyehayırdır tatlım bişey mi olduuu???
ayyyyyy yuzum kıpkırmızı noktacıklarla doldu kasınıp duruyolar kulak kepcemın ıcı bıle bunlardan dolu napaam bılmıyorummm
bebegım yuzum cok kotuu anlatamam bak yazdım meriye
napimmm yavruuu.....çalısıozz
boşuna para vermıolar bize
hahahahahahaha :):)ay takma kız bebişe konsantre ol bebişe ay olsada popiş bile kızarsa razıyım ahahhahaha
ayyyyyy yuzum kıpkırmızı noktacıklarla doldu kasınıp duruyolar kulak kepcemın ıcı bıle bunlardan dolu napaam bılmıyorummm
ay takma kız bebişe konsantre ol bebişe ay olsada popiş bile kızarsa razıyım ahahhahaha
kızım hamişsin ya hamiş oley süper ohhhhh deseydin derinden biiiayy canım inşallah geçer yaa kıyamam ben sana
saremnaz doğru söylüyon bacımm
aaa neden olduki acaba?ayyyyyy yuzum kıpkırmızı noktacıklarla doldu kasınıp duruyolar kulak kepcemın ıcı bıle bunlardan dolu napaam bılmıyorummm
ahahhaahha. sarem kafayı yedin iyice..ay takma kız bebişe konsantre ol bebişe ay olsada popiş bile kızarsa razıyım ahahhahaha
ahahahhahha çalısanı allah severçalış çalış bu hafta fulll çalış ahahahhaa
hey kizlar ben geldimmm ... off yarin yine is günü!!! biz burda avusturyada kara bogulduk bu haftasonu
kızım hamişsin ya hamiş oley süper ohhhhh deseydin derinden biii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?