Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    241

canim cok sagol ALLAH razi olsun senden, INSALLAH RABBIM sana her seyin hayirlisini nasip eder bebegini de senin icin hayirli zamanda verir belki yarin belki yarindanda yakin

Eliiiiiiiiiiiiifffffffffffffff.. Ateş tablosu annem benim..

Hadi gözün aydın.. Güle güle büyüt bebişini..
Çokta tatlı maşaAllah.. Hayırlı kul, hayırlı evlat olsun..
İçimizden bir kişi daha anne oldu he..
Rabb'im herkese nasip etsin bu duyguyu..
Hayırlısıyla..
Tüm bebekleri anne babalarına bağışlasın Rabb'im...

cnm benım nasılsın bakalım kac gundur aklımdasınız erva2008 le

iyi aksamlar kizlar. bugün ikili test yapildi be bebegimin ense kalinligi 6mm cikti
normali en fazla 2,5mm. haftaya baska bi sehirde bi klinige gidecez orada uzman bakacak
Rabbim benim icin en hayirlisini nasip etsin. kizlar lütfen dualarinizi eksik etmeyin..
ne düsünecegimi ve ne hisedecegimi bilmiyorum

canim uzulme INSALLAH korkulacak bi sey degildir , ALLAH bebegini sana bagislasin

tatlım beım canını sıkma sakın cok duyuyoruz öyle sorunlar olup sapasaglam bebış dunyaya getıren
duakarım senınle cnm bennyaptırmdım
dırek 3lu yaptırdım cnm

nil ne zamandır aklımdasın hergün aramak istiyorum bebiş uyuyormudur sen nasılsındır die düşünüp erteliyorum.
az çok biliyorum...

yazını görünce mutlu oldum
umarım iyisindir umarım hersey daha da güzel olur..

ayfercim ii düşünmelisin canım..biliyorum cok zor..konu meleklerimiz olunca ölesiye zor
ama şimdi kendini üzmek bebeginide üzmekk demek
birkaç yerde daha bakılsın bakalım
hem öle deger yüksek cıkıp sorunsuzlarıda biliyorum..

Allah ım herseyin hayırlısını nasip etsin dualarım seninle

kac saat dir net de arastiriyorum ama hala sakinlesemedim. bi sürü saglikli dogan bebek var yüksek degere ragmen. baska olumsuzluklar yoktu. geri kalan hersey normal yani.
simdi haftaya kadar nasil beklicem bilemiyorum. persembe günü randevumuz. offf Allahim bana ve benim durumumdakilere yaredim et...

elıf kımlık geldımı kımlık meryemde selam söyluyo
ahaha evet canım kimliği var artık oğlumun veee sadece eymen yazıyo ama bı ara korkmadım desem yalan olur hanı
Selam kızlar nasılsınız. Elifim hayırlı olsun :) Allah anali babalı büyütsün :)

alifim bebeişin cok tatlı masallah
ALLAHIM nazzardan korusun

canım benim allah analı babalı büyütsün sağlıkla insallah
çok güsel birsey

amin

maşallah süpanallah allah analı babalı büyütsün canım benım cok tatlı tebrık ederim

canim MASALLAH oglusun cok tatli

Çok teşekkür ederim canlarım rabbım sızlerede nasıp etsın işallah
Nilcim uzun zamandır senınlede gorusemedık sen nasılsın bebiş nasıl uykusu duzene gırdımı

Canım sakın aklına kotu seyler getırme. Neyı cagırırsan o gelır. O yuzden hep ıyıyı duşun. Bol bol dua et elden başka bışey gelmıyo kııı zaten kesın oyle olacak dıye bışeyde yok bunun sende farkındasın

aaa cnm benım cok sevındım eymen olmasına ama bılıyosun o gönullerımızde dedesını ısmıyle hahaahah

slm kizlar nette sorun var sebeke fln bisyeler diyor bende telefondan girdimm.insallh yeni yilda hepinizn dilelkelri olur. gecenn bu vakti agda iseriyle ugrasmaya karr verdim.baslamafan
size bakim dedimmm.. elifimm eyemn masallh cok tatli allah nazardan sakinsin cnm..benim icinde kokla...
aslinda kizlr ben halen psikoljik olrk cok yorgunum.cuma hunu doktra gidicem bi gidim icim rahatlasinda ole gelirim araniza yoksa bende size fayda gelmez..sabah 6ya kadar itrup oglrn 2yr.kdar yatiyomm..bu duzene bi dur demm lazimm..ole yemek yedimde yok ekmek arasi..sanirim depresyon modundayimmm..bir an once sirkeleneip yaninaza gelicem..cokk akintim var ve kasintimm var..enfeksiyon kapti sanirimm..hepiniizzi optum kendinize ii bakinnnn

cnm benım ya bızım sana ıhtıyacımız var bılesın bı an evvel toplan cumada guzel haberlerle gel cnm ınşalla

Tatildeydim biraz hayata mola verip geldim Sizleri çok özledim
Elifim doğum yapmış galiba hayırlı olsun Allah ömrünü güzel etsin

aaa cnm benım cok sevındım eymen olmasına ama bılıyosun o gönullerımızde dedesını ısmıyle hahaahah
Ahaha yaaa gonullerımızın ısmetı o

Tatildeydim biraz hayata mola verip geldim Sizleri çok özledim
Elifim doğum yapmış galiba hayırlı olsun Allah ömrünü güzel etsin

Allah razı olsun fanacım evet rabbıme şükürler olsunki aldım meleğimi kucağıma. Rabbım başta sizler olmak üzere tüm isteyenlere aratmadan versin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…