cnm cok saol ıyı dıleklerın ıcın esım askere gtmedı seneye kısmetse bende doktora gdemedım ayrı eve tasındık madı acı yuzunden gıdemedım doktora adetım 2aydır yenı duzene grdı bugun yılbası hayırlı seneler ınsallah herkesın yuzu guler bu sene ve saat tam onıkıde YASIN OKUDUM VE DUAMI YAPTIM RABBIM KABUL EYLER INSALLAH .SENIN YAZINI OKURKEN INAN ICIMDEN GELDI YASIN OKUMAK VE TAMDA SAAT 12DEK GELDI .ALLAH RAZI OLSUN CNM MERAK ETTIN ICIN BNI BIZ ARTIK RABBIME BIRAKTIK CUNKU ASKERLIGIMIZ VAR VE BENIM AILEM YOK YANIMDA OYUZDEN HERSEYIN HAYIRLISI CNM BIRAZ UZUN OLDU AMA
Eki Görüntüle 593172 Eki Görüntüle 593172 Eki Görüntüle 593172 Eki Görüntüle 593172
Kızlar tanıştırayım oğluşum
Eliiiiiiiiiiiiifffffffffffffff.. Ateş tablosu annem benim..
Hadi gözün aydın.. Güle güle büyüt bebişini..
Çokta tatlı maşaAllah.. Hayırlı kul, hayırlı evlat olsun..
İçimizden bir kişi daha anne oldu he..
Rabb'im herkese nasip etsin bu duyguyu..
Hayırlısıyla..
Tüm bebekleri anne babalarına bağışlasın Rabb'im...
iyi aksamlar kizlar. bugün ikili test yapildi be bebegimin ense kalinligi 6mm cikti
normali en fazla 2,5mm. haftaya baska bi sehirde bi klinige gidecez orada uzman bakacak
Rabbim benim icin en hayirlisini nasip etsin. kizlar lütfen dualarinizi eksik etmeyin..
ne düsünecegimi ve ne hisedecegimi bilmiyorum
canim uzulme INSALLAH korkulacak bi sey degildir , ALLAH bebegini sana bagislasin
iyi aksamlar kizlar. bugün ikili test yapildi be bebegimin ense kalinligi 6mm cikti
normali en fazla 2,5mm. haftaya baska bi sehirde bi klinige gidecez orada uzman bakacak
Rabbim benim icin en hayirlisini nasip etsin. kizlar lütfen dualarinizi eksik etmeyin..
Amin.. Insallah.. Aksam eve gelince yatsi namazindan sonra biraz Kuran okudum. Rabbim isitmistir duami diye düsünüyorum.
nil ne zamandır aklımdasın hergün aramak istiyorum bebiş uyuyormudur sen nasılsındır die düşünüp erteliyorum.Eliiiiiiiiiiiiifffffffffffffff.. Ateş tablosu annem benim..
Hayırlısıyla..
nil ne zamandır aklımdasın hergün aramak istiyorum bebiş uyuyormudur sen nasılsındır die düşünüp erteliyorum.
az çok biliyorum...
yazını görünce mutlu oldum
umarım iyisindir umarım hersey daha da güzel olur..
ayfercim ii düşünmelisin canım..biliyorum cok zor..konu meleklerimiz olunca ölesiye zor
ama şimdi kendini üzmek bebeginide üzmekk demek
birkaç yerde daha bakılsın bakalım
hem öle deger yüksek cıkıp sorunsuzlarıda biliyorum..
Allah ım herseyin hayırlısını nasip etsin dualarım seninle
elıf kımlık geldımı kımlık meryemde selam söyluyo
Selam kızlar nasılsınız. Elifim hayırlı olsun :) Allah anali babalı büyütsün :)
alifim bebeişin cok tatlı masallah
ALLAHIM nazzardan korusun
canım benim allah analı babalı büyütsün sağlıkla insallah
çok güsel birsey
amin
maşallah süpanallahallah analı babalı büyütsün canım benım cok tatlı tebrık ederim
canim MASALLAH oglusun cok tatli
Eliiiiiiiiiiiiifffffffffffffff.. Ateş tablosu annem benim..
Hayırlısıyla..
kac saat dir net de arastiriyorum ama hala sakinlesemedim. bi sürü saglikli dogan bebek var yüksek degere ragmen. baska olumsuzluklar yoktu. geri kalan hersey normal yani.
simdi haftaya kadar nasil beklicem bilemiyorum. persembe günü randevumuz. offf Allahim bana ve benim durumumdakilere yaredim et...
ahaha evet canım kimliği var artık oğlumun veee sadece eymen yazıyo ama bı ara korkmadım desem yalan olur hanı
Çok teşekkür ederim canlarımrabbım sızlerede nasıp etsın işallah
Nilcim uzun zamandır senınlede gorusemedık sen nasılsın bebiş nasıl uykusu duzene gırdımı
slm kizlar nette sorun var sebeke fln bisyeler diyor bende telefondan girdimm.insallh yeni yilda hepinizn dilelkelri olur. Gecenn bu vakti agda iseriyle ugrasmaya karr verdim.baslamafan
size bakim dedimmm.. Elifimm eyemn masallh cok tatli allah nazardan sakinsin cnm..benim icinde kokla...
Aslinda kizlr ben halen psikoljik olrk cok yorgunum.cuma hunu doktra gidicem bi gidim icim rahatlasinda ole gelirim araniza yoksa bende size fayda gelmez..sabah 6ya kadar itrup oglrn 2yr.kdar yatiyomm..bu duzene bi dur demm lazimm..ole yemek yedimde yok ekmek arasi..sanirim depresyon modundayimmm..bir an once sirkeleneip yaninaza gelicem..cokk akintim var ve kasintimm var..enfeksiyon kapti sanirimm..hepiniizzi optum kendinize ii bakinnnn
Ahaha yaaa gonullerımızın ısmetı oaaa cnm benım cok sevındım eymen olmasına ama bılıyosun o gönullerımızde dedesını ısmıyle hahaahah
Tatildeydim biraz hayata mola verip geldim Sizleri çok özledim
Elifim doğum yapmış galiba hayırlı olsun Allah ömrünü güzel etsin