elıfcım hosgeldın nasılsınmerhaba canımmiyi akşamlarrrr nasılsın
sız neyı ayarlıyorsunuz merak ettım haCanım ne bileyim yaa..
En geç 12 mi olsa... 12.30 mu..
Yine geç gerçi yaa.
Sen seç hadi..
ıyı gecelr tatlı ruyalar hemencecik gıttın sende anammm :)kızlar vadi bitti ben kaçıyorum sonra görüşürüz kızlarrr....iyi geceler...
merhaba canımmiyi akşamlarrrr nasılsın
ben çözümü bulayım 1 hafta sen bana takılacaksın 1 hafta ben sana kuzum...
bir sekilde orta yolu bulmalıyız...
sensiz ben nefes alamam....
buralardaaa hiç duramam....
Benım muneccımlık arada vuruyor gecıyor bu ara elıfzade konusunda yogunlastım .. hamile kalacak o ...( elıff bol bol calıs) ahh kuzumbenım hormonlar alt ust oldu belliki... kocişe bı ıyı davranıyorum bu ara anlatamam sana .. kedı yavrusu sever gıbı.. kocamda sen hep hamıle ol dıyormüneccim pampikkkkiiiimmmm
zeyneptenmi gecti kızzzz
allaalla neden ki acaba...sen gönlünü ferah tutu zeynebim..
dua oku bol bol...
belki hamilelik hormonlarını ve psikoloj,n, etkiliyor olabilir..
düşünmemeye çalıs bebegim
ıyıyım sen nasılsın demetcımmm :2:mrb arkadaşlar nasılsınız
iyiyiz demetcim...hoşgeldinnmrb arkadaşlar nasılsınız
Anaam, yok ben kesin hamileyim o zaman haa..
Herkes aynı şeyi söylüyor..
Ayy, acaba???
aaaa..
yaren.. yaren.. sen olmadan olmaz burası yaa...
bana gelıyor arada sekerım noldugunu bende bılmıyorum oda benım cok ustume gelmıyor bakma hamıleyım dıye yoksa ortalık bırbırıne gırer bana cvp verse .. ahh ne bıleyım zeynebin hali ne ? yenı belgesel olur ancak hamılelıkte evrım gecırdım vallahizeynep, sen neden kocanla kavga edip duruyon kuzum?
hayrola.. adamın suçu ne? (yeni dizi)
Benım muneccımlık arada vuruyor gecıyor bu ara elıfzade konusunda yogunlastım .. hamile kalacak o ...( elıff bol bol calıs) ahh kuzumbenım hormonlar alt ust oldu belliki... kocişe bı ıyı davranıyorum bu ara anlatamam sana .. kedı yavrusu sever gıbı.. kocamda sen hep hamıle ol dıyoradam alısmıs haayytt huyytt kesss gıbı kelımeler duymaya
ıyıyım sen nasılsın demetcımmm :2:
ii aksamlar elifim...yarenin kocası çekti aldı onu bizden:)))
vadi bitince onunda süresi bitiyor
elıfcım hosgeldın nasılsın
sız neyı ayarlıyorsunuz merak ettım ha
ıyı gecelr tatlı ruyalar hemencecik gıttın sende anammm :)
ayy ben bilem heyecanlandım...kaç gün var kısss bata...saymaya baslayalım..
demek yarensiz olmaz
ben yokken de böle dıormusun acaba aaaşşşkıımmm
Benım muneccımlık arada vuruyor gecıyor bu ara elıfzade konusunda yogunlastım .. hamile kalacak o ...( elıff bol bol calıs) ahh kuzumbenım hormonlar alt ust oldu belliki... kocişe bı ıyı davranıyorum bu ara anlatamam sana .. kedı yavrusu sever gıbı.. kocamda sen hep hamıle ol dıyoradam alısmıs haayytt huyytt kesss gıbı kelımeler duymaya
ıyıyım sen nasılsın demetcımmm :2:
zeynep, sen neden kocanla kavga edip duruyon kuzum?
hayrola.. adamın suçu ne? (yeni dizi)
ayhhh etkisinde kalmıs demekhoşbulduk canımmm. heee ya ben geldim yaren gitti. bende fazla duramam herhalde. benimki geldi işten. hoşşş bişey olacağından değil amabazen tutuyo cinsliği. bu gün radyoda evlilik hakkında bişeyler duymuş. karıkocanın birbirine davranışıyla ilgili. bana senin yatcak yerin yok diyooooo
15 ŞUBAT...
YOOOK.. senin yerin başkaa.. onun yeri başka..
o benim komşum..
memleket kokulum o....
ama sen ASSSSKIIIMM....
burda yok ama ıstanbul coook sogukkkkaiv iyiym soguk cok karvar ya
ayy hayatım bızımkı de bana ne dıyor bılıyıor musun .. askım pcyi kapat da bırlıkte tv ızleyelımhoşbulduk canımmm. heee ya ben geldim yaren gitti. bende fazla duramam herhalde. benimki geldi işten. hoşşş bişey olacağından değil amabazen tutuyo cinsliği. bu gün radyoda evlilik hakkında bişeyler duymuş. karıkocanın birbirine davranışıyla ilgili. bana senin yatcak yerin yok diyooooo
kız zilli yoğunlaştında ne olduuubu ay fosss çıktı. hani ben hamileydim
ayhhh etkisinde kalmıs demek
aman sanki bu erkekler 4.4 lük te bir de bizi begenmezler...
yaa ben artık seni pek göremıorum..özlüorum ama....
asssskkkııımmm a bak yaf...2 dk da erittin beni...
demek 15 subat...ayyy hadi insallah
kız bana bak ben hamıle demedım hamıle kalacak elıf en kısa zamanda dedım .. kocanı rehın al .. poponun altına yastık koy.. kalkma yataktannn .. ben 1 saat bacaklarım havada dururdum beynım kanlanırdı artık:) kalıteli zaman gecirın dıyordu doktor bana :)kız zilli yoğunlaştında ne olduuubu ay fosss çıktı. hani ben hamileydim
burda yok ama ıstanbul coook sogukkkk
ayy hayatım bızımkı de bana ne dıyor bılıyıor musun .. askım pcyi kapat da bırlıkte tv ızleyelımbılgısayarı elıme alınca trıpkolık oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?