- 22 Aralık 2023
- 125
- 5
- 13
- 25
- Konu Sahibi fatmanurktmn61
Kızlar bebeğinize aşı yaptırdınızmı ben hiç yaptırmak istemiyorum ne yapasam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 bebegimede vurdurdum hiç bir zararıni görmedim. Bütün aşıları tam cocuklarimin. Hiç ciddi bir hastalıkları olmadı soğuk algınlığı ve miğde bagirsk enfeksiyonlari dışında. Ciddi hastalıklardan aşıyla korunabilirsiniz. Sokakda köpek isirsa kuduz aşısı yaptırmayip ne yapacaksınız. Önlem varken alın gerisini Allah'a bırakın.Kızlar bebeğinize aşı yaptırdınızmı ben hiç yaptırmak istemiyorum ne yapasam
Valla herk3s farklı şey sôylüyo ya ne yapacağımı şaşırdım3 bebegimede vurdurdum hiç bir zararıni görmedim. Bütün aşıları tam cocuklarimin. Hiç ciddi bir hastalıkları olmadı soğuk algınlığı ve miğde bagirsk enfeksiyonlari dışında. Ciddi hastalıklardan aşıyla korunabilirsiniz
En basitinden ićinde cıva var kim bilir daha neler varHangi sebepten yaptırmak istemiyorsunuz?
Yan etkileriAşı yaptırmama fikri aşılar sayesinde silinen hastalıklar sayesinde doğdu
Bu forumda bile cocugu kizamiktan yoğun bakımlı olan bir anne geldi ne kdr hasar kaldığı belli değildi
Cocuk karşınıza geçip- hala konuşabiliyor ise hesap sorsa ne cevap vereceksiniz?
Herhangi bi yan etki olursa bi sorun olursa sorumluluk kimin diyorum bize ait değil diyor görevli ebeAşı yaptırmama fikri aşılar sayesinde silinen hastalıklar sayesinde doğdu
Bu forumda bile cocugu kizamiktan yoğun bakımlı olan bir anne geldi ne kdr hasar kaldığı belli değildi
Cocuk karşınıza geçip- hala konuşabiliyor ise hesap sorsa ne cevap vereceksiniz?
Çok kararsızım ya bilmiyorum aşılar hakkında ne kadat iyi şeyler söyleselerde bi o kadar kötü şeyler söylüyolar zaten aşının saati geçti napicam bilmiyorumÇıldıracağım :) kuzenim de ablam da bu kafadaydı, aşılar zararlıymış da tu pis kaka da, vücuda çok zararlıymış da... Tek bilgi kaynakları da Facebook'un ilkokul mezunu komplo teorisyenleri. Kuzenim öyle ki çocuğunu da evde doğurdu, öyle doktor ve hastane düşmanıydı. Bebeğin ne aşıları vardı ne topuk kanı alındı ne sağlık ocağı muayenelerine gitti. Sonuç ne mi oldu?
Bebek 10 aylıkken yani geçen ağustos ayında iyot eksikliğinden hastanelik oldu. Gelişimi de yavaş ilerliyordu. İyot eksikliği topuk kanı ile çıkabilirdi. Gelişimin yavaş ilerlemesinin önüne de sağlık ocağı muayenelerinde aksilik olduğunu hemşirelerce tarafına söylenerek geçilebilirdi. Ve bebek öldü yoğun bakımda iki günün ardından.
Hastalıkların aşılarla ilaçlarla kontrol altına alındığı bu döneme bakıp hastalık yok niye aşı yaptırayım diyemezsiniz. Bebeğinizi her zaman sıcak ve güvenli beşiğinde kalmayacak. Ayaklanmaya ve okula başladığında dışarıya karşı hassas ve korunmasız olacak. Hepatit, kızamık, su çiçeği, çocuk felci, verem gibi hastalıklarla karşılaşınca bunun vücudundan hasarsız atması imkansız. Aşı sağlıktır ve büyük bir nimettir, bu kötülüğü çocuğunuza yapmayın.
Aşı yaptırmama fikri aşılar sayesinde silinen hastalıklar sayesinde doğdu
Niye isteyeyeim sen doktormusunçocuğunuz kızamık rota vs. olursa buraya gelip yardım istersiniz.
2 cocuguma da yaptirdim. Toplumsal bagisikligin onemli oldugunu dusunuyorumKızlar bebeğinize aşı yaptırdınızmı ben hiç yaptırmak istemiyorum ne yapasam