• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabasını ne zaman almalıyım tecrübeli anneler????

ha bu arada bebek arabasını ben de doğum öncesi aldım, ama doğum sonrası da alınabilir, görümcem bebeği 1 aylıkken aldı mesela, zaten ilk aylarda bebeğin bebek arabasına binmesi önerilmiyor, biz 2 aylıken bindirmeye başlamıştık.

doğum öncesi almak dha mantıklı çünkü istediğin modeli içine sine sine alabilirsin, bebekle dışarı çıkması biraz zor oluyor çünkü.

peki önerebileceğiniz arabamın bagajına rahatça konulabilecek travel sistem bebek arabası varmı??

Quinny buzz yeni modelleri guzel katlanma acisindan ben 2008 modelini almistim simdi kizim 2yasinda yine Quinny stoller dan aldim katlanma ve yer kaplama konusunda dunyanin en kucuk iskelet arabasiymis quinnyler bagajda minicik oluyor hemde 4yasa kadar kullaniyorsun ama yeni dogan icin quinny buzz bak derim

ayrica dogum oncesi arastirma yap arabalari incele sistemi kullanisli olsun hemen alma cok yonlu olsun arabadan ne istediginden emin ol once bir bak dene travel sistemde kullanisli olmasi onemli bagajina kolayca girsin ben ilk once daha dogmadan kosa kosa silver cross aldim hem cok pahali hem kocamandi arabaya esimle ite ite koyduk ustelik kursun gibiydi bin pisman oldum geri verdim quinny buzz aldim

ben doğumdan önce kraft energy travel sistem bebe k arabasını aldım. oto koltuğunu herzaman kullandık bebek arabasınıda dışarı çıkarken hep kulandık. hele senin yaz bebeğin olacak. bo bol gezersiniz. birde gittiğin heryerde kucağında taşıyamazsın.o yüzden arabayla çıkman şart oacak. ben geç kalmamanı öneririm.

Back