• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabasını ne zaman almalıyım tecrübeli anneler????

dilek82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
43
1
86
Erzurum
Haziran 20 gibi doğum yapacağım inşallah kızlar.ilk bebek olunca insan baya acemii oluyor.bebek arabasını doğumdan öncemi sonramı alsam.Taşıma koltuğuda lazım ilk aylarda.acaba ana kucağı+oto koltuğu ayrımı alsam yoksa travel sistem bebek arabasımı??ilk aylarda arabayı kullanabilirmiyim???sizceeebilmiyorumkismile

ilk 5-6 ay bebek arabasına ihtiyacın olmayacak ki...
pusette taşıyacaksın.
çok beğendiğin ya da indirime girmiş bi model yoksa almakta acele etme bana sorarsan.
ve mümkün olduğu kadar minyatür bi model albayanssulusmile

bence hemen al canım çok gerekli bişe sonradan ha şimdi almışsın ha sonra şimdi alırsan hiç olmazsa bazen arabssında bile uyutabilirsin ben iki hafta arabasında uyuttum bebeğimi sezeryan dikişlerimden dolayı beşiğe eğilip kalkmak zor olmuştu .sen üstelik birde yaz bebeği olcak arada dışarı çıkartırrsın çokda güzel olurr kesinlikl almalısın bence .ilk başta gereksiz diyenlerin emin ol bir çoğuda almıştır yada almadığı için pişman olmuştur alacaksanda travel sistem çok daha kullanışlı olur .şimdiden güzel doğumlar dilerim

Bencede bebek arabasını alabilirsin.
Benim kızım şimdi 2 aylık ve 15 gün önce ilk kez arabasına koyup dışarı çıkarttım bile.
Heleki seninki yaz bebeği olacakmış daha da erken çıkarırsın.
Hem şimdi güzelce gezer beğenirsin bebek olduktan sonra rahat rahat gezemeyeceğin için aceleye gelir araba seçimin.

bencede cnm arkadaslara katılıyrm simdiden al.ben oğlu doğduktan sonra almıstım cok gezemedim aceleye geldi aldım ama hala içime sinmedi:(vaktn varken bol bol gez bak veee al:)

Bencede şimdiden al,bu aralar indirim zamanı daha uyguna alırsın benim bebeğim şimdi 2 aylık ben kullanıyorum çokta rahat,seninki yaz bebişi olcakki hiç evde kalmak istemezsin,pusetle taşıması çok zor oluyor,bebek arabası taşımak için en ideali bence...

peki önerebileceğiniz arabamın bagajına rahatça konulabilecek travel sistem bebek arabası varmı??

biz caminodan aldık canım 250 liraya travel sistem.
çok sindi içime. anakucağı zaten doğduğundan itibaren kullanılacak..
inşallah gönlüne göre bişey bulabilirsin canım

ben kraft fox travel sistem kulanıyorum .bütün parçaları çıkıyo yani puseti çıkarabiliyosun tekerlekleri çok kolay çıkıp takılıyo iskeletinide rahatlıkla bagaja koyabiliyoruz .ben sana bunu tafsiye ederim .canım çünkü ayrıca ana kucağıda tek başına pusete takılabiliyor(maxi cosiler gibi ) internetten bak istersen

bence hemen al canım çok gerekli bişe sonradan ha şimdi almışsın ha sonra şimdi alırsan hiç olmazsa bazen arabssında bile uyutabilirsin ben iki hafta arabasında uyuttum bebeğimi sezeryan dikişlerimden dolayı beşiğe eğilip kalkmak zor olmuştu .sen üstelik birde yaz bebeği olcak arada dışarı çıkartırrsın çokda güzel olurr kesinlikl almalısın bence .ilk başta gereksiz diyenlerin emin ol bir çoğuda almıştır yada almadığı için pişman olmuştur alacaksanda travel sistem çok daha kullanışlı olur .şimdiden güzel doğumlar dilerim

ben ilk başta almadım ve pişman da olmadım.
arkadaş fikir istedii bizde fikir verdik.
uygulayıp uygulamamak ona kalmış.
yorumunuzu yazarken başkalarına sataşmazsanız daha inandırıcı olursunuzCADIARZU
benden tavsiyebayanssulusmile

hemen al taşıma koltuğu olanlardan al ilk onla taşıcan ve arabasına öyle bindircen gezicen önünde koca yaz var koyar bebeğini çıkarsın kapatma kendini evlere benimki 6 aylık hala taşıma koltuğunda arabasına koyuyorum bolbol geziyoruz çokta pratik oluyo öyle

Benim oğlum kocaman oldu , yani çok zaman geçti :) Doğumdan önce almıştım travel sistem olanlardan. Ana kucağını doğumda hastaneye götürdüm ve hastane çıkışında oğlumu onda taşıdım. doğumdan 5 gün sonra bebek arabasına ana kucağını takıp dışarı çıkmaya başladık. Arabaya bindiğimizde de ana kucağını kullandım. Yani doğumdan itibaren uzun zaman kullandım ana kucağını , tabii arabasını da. Markasını hatırlamıyorum ama arabasını biraz büyük almışız biz bagaja daha rahat giren bir model seçebilirdik. Her araba modelinde bagaj boyutları farklı oluyor , bence araba ile gidin almaya tereddüt ederseniz deneme şansınız olur.

Kısaca ben de doğum öncesi almanızı tavsiye ederim. Hayırlı olsun :)

siz niye kendi üstünüze alınıyosunuz ki onu anlamadım bende fikrimi söyledim siz almayarak pişmanolmamış olabilirsiniz ben zaten genelleme yapmadımki arkadaşım iyi oku bir çoğu dedim .bence siz lafı anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız gereksiz bir sataşmayı siz yapmışsınız

bencede doğumdan önce almak mantıklı sanırım.çünkü hastaneyede ana kucağı götürmek lazım haklısınız sıra model marka bakmaya geldi

bu konuda bende kararsızım..
şimdi zaten gezme imkanım yok..sonra gezer bakarım diyordum ama çoğunluk erken alma taraftarı...
ben portbebe aldım ilk zaman kullanırım diye...

portbebe bende alacaktım hastane çıkışı falan için ama sorduğum kişiler o sıcakta çocuğu onun içine koyamazsın dediler almadım o yüzden onun içinde ana kucağı+oto koltuğu daha mantıklı

canım benim bebeğpim 1 aylık ve ben arabayı kullnaıyorum taşıma koltuğunu da. taşıma koltuğunu evde ve arabada kullanıyoruz. arabayla da hem çarşıda alışveriş merkezinde falan gezerken kullanıyoruz hem de sağlık ocağı yakın aşılarına falan giderken. ben daha yeni aldım 1. ayına yakın. ama doğmadan alsaymışım da olur diyorum.

merhaba arkadaşlar benim bebegim 2aylık bende daha almadım yanlız nasıl bişey alcam brtürlü karar veeremedim bastonmu cift yönlümü üçtekerleklimi keşke 3nü kapsayan bebek arabası olsa ama yook :(

ben 3 tekerlekli kraftın arabasını aldım, sürüşü çok rahat ama daha kullanışlı modeller var,keşke görünüşüne aldanmasaydım, sırf kalite diye gittim onu aldım ama kullanışlı değil işte,

mesela arabanın alt kısmı yok denecek kadar az, fazla eşyalarımı koyamıyorum, çok ağır ,ve çok yer kaplıyor, bizim arabanın bagajına tekerleklerini çıkarmadan koyamıyoruz, her seferinde tekerlek çıkarmak takmakta bir işkence oluyor.

alırken bunlara dikkat edin, bir de bebek arabalarıyla yedek olarak verilen pusetleri keisnlkle tavsiye etmiyorum, çünkü en fazla 3 ay kullanabiliyorsunuz, onda da zaten ilk 1ay dışarı pek çıkarmayacağınız için toplamda en fazla 2 ay kullanabiliyorsunuz.o kadar fazla para vermeye değmez.

puseti daha büyük ayların kullanabileeceği boylarda extradan ayrıca alın derim kii biz öyle yaptık çok rahat ettik.

Back