Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabasında önerdiğiiz marka

biz de daha yeni bugaboo camelon aldık.Yakında elimize ulaşacak. Biraz pahalı ama bebeiş için değer dedik :) umarım sıkıntı çıkarmaz rahatça kullanırız.

Hem uzun süreli olursa 54 renk çeşidini değiştirebildiğiniz için ikinci çocuk için erkek mavi kızımıza şimdi pembe aldık..

Yalnız arabanın hem de port bebe (puset ) hem de arkaya yatan koltuk kısmı var. Buna ek biz maxi cosi anakucağı ve araç için maxi cosi isofix aldık. Port bebesi olduğundan anakucağına ihtiyaç olur mu çok bilmiyorum ama arabaya sabitleyip sadece seyahat için kullanacağız sanırım.. güvenli yolculuk etsin diye bebeğimmmm :)

Kraft travel sistem aldık çok yönlü oluşu sebebiyle hem yeni doğduğunda puset olarak kullanabildik hemde biraz büyüyüp yatmak istemeyince oto koltuğu olan ana kucağı parçasını takıp gezdirdik.ilk doğduğunda anneye bakan taraf sonra etrafı görmek isteyen taraf çevirliyor genelde dönebilme imkanı sayesinde fakat size dönük olduğunda bebek arabası hakimiyeti süper fakat tersine çevirince arabanın sürşü bir zorlaşıyor neden bilemiyorum. Yine dönebilmesi sayesnde masada otururken bebek arabasını oynatmadan kendime veya başka yere 360derece döndürebilmem saysindede çok rahatlık çektim. Ağırlık konusuna gelince evet bir bayanın taşıyabileceğinden fazla ağır 2 -3 basamaktan fazlasını kullanıyorsanız işiniz çok zor.Ben sadece apt.dan çıkarken kullandığım 3 basamakta zorlanıyorum hem ağırlığı hemde genişliği sayesind rahat kavrayıp kaldıramamam açısından. Arabayı sabitleme tuşuna ayağımla bastığımda kitlenirken sorun yaşamıorm fakat açıp gitmek isterken tutukluk yaptığı oluyor(sadece benmkindemi genel sorunmu bilemem).Aynı şekilde yine oto koltğu yani ana kucağı olan parçasınıda takıp çıkarırken biraz zorlandığım zamanlar oluor sıkışıp geçmememe ve çıkmama problemi yaşıorm.İlgilenen arkadaşlar varsa tüm tecrübemi paylaştım umarım yardımcı olmuşumdur. Bana sorarsanız e iyisi birde yaza denk geliyorsa bebeğiniz baston ve tam yatabilen tarzda bebek arabaları tecih edilmesi en mantıklısı...

ben jane rider kullanicisi olarak iyi ve kotu yanlarini sizinle paylasmak istiyorum.
iyi yanlari; surusu inanilmaz kolay hele cocugu kucaginiza almaniz gerekirse serce parmaginizla bile surup yonlendirebilirsiniz.anakucaginin sallanabilme ozelligi var evde bebegimi sallayarak cok yyuttum ayrica 4aylik oldugunda ayaklarini kullanarak kendini sallayip oyun yapiyordu yani oyalanmasi acisindan cok faydasi oldu.anakucagi oldukca genis arkadaslarim 6.ayda normal araba koltuguna gecmek zorunda kaldilar ama ben hala kullaniyorum ve 6aylik 71 cm bir kizim var.suspansiyonlu olusu konforlu.tek hareketle arabayi acip tek elle anakucagini ustune monte edebiliyorsunuz.yine tek hareketle kapaniyor.henuz normal araba koltuguna gecmedim o konuda yorum yapamicam
kotu yanlari; anakucagindaki guneslik hareket etmiyor ve kisacik bu yuzden gunesi kesinlikle engellemiyor ayrica bebegi kucaginiza alirken geriye itilmedigi icin zorluk cikariyor bebegin basi carpabiliyor cok kullanissiz.yaninda verdikleri guneslik komple anakucaginin ustune geciriliyor iyi guzel ama gunes gelmesin diye orttugunuzde cocugunuzun yuzunu goremiyorsunuz buda minik bebek icin guvenli deil bence.anakucaginin hemen on tarafinda emniyet kemerini sabitlemek icin buyuk yuvarlak sert plastik bir parca var cocugunuz ayaklarini yukari asagi sallayip oyun yaptikca topuklari tam bu sert kisma carpiyor ve iciniz gidiyo aciyacak diye.puset oyuncaklari pek uygun olmuyor takilmasi acisindan.alttaki size gerekli olan sepet kismi inanilmaz kullanissiz hem boyut hem sekil olarak cok kotu.ayrica arabanizin bagajina denemeden almayin cok yer kapliyor.
aklima gelenler bunlar :)

Kesinlikle bebek arabası için önereceğim en iyi marka maclaren truimph modeli.Bizim ilk bebek arabamız kraft twist idi.Ağır ve hantal oluşu benim tek başıma dışarı çıkarken çok zorlanmama sebep oluyordu ve değiştirip maclaren aldık. En hafif ve katlandığında tek elle bile taşıyacağınız kadar hafif ve bagaj içindede minimum yer kaplayan pusetlerden. Benim için tek dezavantajı tam yatmaması olmuştu çünkü dışarıda geç saatlere kaldığımızda veya öğlen uykusunda biraz iki büklüm uyuyordu fakat son çıkan 2012 modellerinde bunuda düşünmüşler ve tam yatar modelini çıkarmışlar. Bebek bekleyen ve seçim yapmakta zorlanan arkadaşlara tavsiye ederim tam yatan özelliği sayesinde yenidoğan döneminden itibaren 3-4 yaşına kadar kullanabileceğiniz bir bebek arabası.

chicco living trio kullanıyorum kızım neredeyse yedi aylık oldu üç parçasınıda çok kullanıyorum kızım kış bebeği dışarı çıkarırken port bebesi çok işime yaradı şimdide en çok anakucağını kullanıyorum çok rahat sanırım içindeyken hiç sesi çıkmıyor ben çok memnunum

Exorbaby prostyle vip travel sistem bebek arabasını öneriyorum. Gri olanını aldık. Piyasadaki pahalılara taş çıkaracak cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…