Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabasında önerdiğiiz marka

bebek arabası mı almalıyım yoksa puset mi hangisi daha kullanışlı olur acaba avantajlarını ve dezavantajlarını yazarsanız çok sevinirim.

pierre cardin trqavel sistem aldık çok kullanışlı ve hafif fiyatı da diğerlerine göre uygun tavsiye edebiirim..

Graconun travel sistem olan baston puset şeklinde bir modeli var..şimdilik ondan almayı düşünüyorum..
Ankarada oturan arkadaş çukurambara toker bebe açıldı kocaman 3 katlı ora yan yana e bebekte var bir çok şeyi oradan temin edebilirsin..toker bebe açılışa özel o graconun arabasında baya indirim yapmıltı ama 7. ayıma kadar bişeyler almayı düşünmediğimden almadık..internettede birçok siteden bakabilirsin uygun güzel şeyler var..
ben kesinlikle ve kesinlikle baston puset olan kaliteli travel sistem bir araba alın derim..oğlumda ilk aylarında kocaman çift yönlü bir araba hediye geldi o kadar agırdıki hiçbir yere gidemiyordum..yaşına girince çıtçıt açılan minik baston pusetlerden almak zorunda kaldım..bebek arabası alırken çok dikkat edin derim ...

arkadaşlar Pierre Cardin PS 230 Cony Çift Yönlü Bebek Arabasının kırmızısını aldım.İndrimplus sitesinden sipariş ettim benim hoşma gitti gayet kullanışlı ve ağır değil sağlam olmasının yanısıra kumaşı kaliteli rengi canlı almak isteyenlere tavsiye ederim fiyatı 438 tl ayrıca önerileriniz için teşekkürler.

oncelikle hayirli olsun hem bebek hem de arabasi :1: arabadan memnun kaldiniz mi ben de sadece internette gordum ve cok hosuma gitti ancak gorup incelemeden almak istemiyorum aradigim ozelliklere sahip yalnizca kac kg oldugunu yazmamislar bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim

mrb pierrecardin güzel model agırlıgı nedir acaba tşk

oncelikle hayirli olsun hem bebek hem de arabasi :1: arabadan memnun kaldiniz mi ben de sadece internette gordum ve cok hosuma gitti ancak gorup incelemeden almak istemiyorum aradigim ozelliklere sahip yalnizca kac kg oldugunu yazmamislar bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim

Son düzenleme:

kullanışlı fakat tekerlekleri biraz küçük ve tek teker yani çift değil kars tada yollar bozuk olduğu için ne kadar randımanlı olacak bilmiyoum onun dışında kullanışlı ağırlığıda 6,5-7kilo arası hafif bi araba.

Mrhb bende epeydir araştırıyorum.kfart ve chicco bana pahalı geldi. geçtiğimiz haftasonu graco ultima travel bebek arabasını gördük. epey hoşuma gitti.kullanışlı açılıp kapanması kolay anakucağı ve oto koltuğu şeklinde çok amaçlıymış.hem rengi de hoşuma gitti.yeşil almayı düşünüyorum.hem kıza hem erkek çocuğa olsun diye. 437 tl. fiyatı da. bayram sonrası fiyatının değişeceğini söylediler ama satmak için mi doğru mu bilmiyorum.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin en önemlisi o.

ben de concord neo öneriyorum ama chicco ve krafta pahalı dediyseniz concord onların nerdeyse 2-3 katı. ama gerçekten çok hafif, sürmesi ve katlayıp arabaya yerleştirmesi çok kolay.

bende jane rıder onerırım cok kullanıslı bende bastan concord alcaktım ama arkadaslarımda arabanın kumasının cabuk deforme oldugunu gordum o yuzden jane rıder aldık 4 aydır cok memnununz kumasında hıc tuylenme bıle olmadı

bende jane rıder onerırım cok kullanıslı bende bastan concord alcaktım ama arkadaslarımda arabanın kumasının cabuk deforme oldugunu gordum o yuzden jane rıder aldık 4 aydır cok memnununz kumasında hıc tuylenme bıle olmadı
$jane-ridertravel-bebek-arabasi-cok-yakinda-ayhan-cocuk-ta.jpg

mrb bende jane rider bebek arabası almayı düşünenlerdenim 1 aydır araştırıyorum yurt dışında cok tutulan model .kaynanam destek
olcak bayramdan sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum

Eklentiler

• $uuufg.jpg
    $uuufg.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 51
kesinlikle bugaboo bee öneririm,hem pratikliği hem hafifliği hemde butun donemi sadece tek bebek arabası kullanmak istiyosan çok basarılı bir secim,kullanan butun tanıdıklarım çok memnun,bizimki de bu arabayı kullanıcak allah nasip ederse :) siparişi verdik ay sonu geliyor.

herkesin tabiki tercih doğrultusu ve kullanacağı mekanlar farklı tabı butcede kımı bebegım sadece bana baksın derken kımı ıkı yonlu olmalı kımı travel olsun derken kımı baston daha ıı dıyebılır ben cok arastırdım bakmadıgım gormedıgım model kalmadı acıkcası ama gonlum en cok maxı cosı mura da kaldı eger evınız bagajınız ve en onemlısı butcenıze uyuyorsa benım tercıhım muradan baskası olmaz

Biz Bugaboo Cameleon kullanıyoruz 9 aydır v eçok memnunuz.3 yıldır kullanan arkadaşım var.Çift yönlü kullanılabiliyo.Sürüşü çok rahat tek parmakla bile idare edilebilir.Tabi ki bütçe meselesi de çok önemli çünkü diğer arabalara göre biraz pahalı.

arkadaşlar aşağı yukarı her özellik bir diğer bebek arabasında var ancak jabe rider hem katlanınca çok küçük yer kaplıyor hemde patentli amortisöz sistemi var. başka hiçbirinde yok buy. ancak yurtiçinde sadece ayhancocuk magazası satıyor. yurtdışından nasıl getirtebilirim bunu..

arkadaşlar aşağı yukarı her özellik bir diğer bebek arabasında var ancak jabe rider hem katlanınca çok küçük yer kaplıyor hemde patentli amortisöz sistemi var. başka hiçbirinde yok buy. ancak yurtiçinde sadece ayhancocuk magazası satıyor. yurtdışından nasıl getirtebilirim bunu..

Sadece ayhan cocukta satilmiyor arkadasim avcilarda nar bebede ve ayrica joker magazalarindada satiliyor biz 4 aydir kullaniyoz ve memnunuz

concord neo yu tavsiye ediyorum sürüşü çok rahat elden fren olması da çok güzel kumaşları yeni modellerde değişmiş yeni modelini tavsiye ederim bizim kullandığımız concord neo quantum sineklik,şemsiye,çanta aksesuarlı

Back