- Konu Sahibi mathilda48
-
concord neo yu tavsiye ederim..hem hafif hem kullanışlı...
bebek arabası almayı düşünüyorum fakat kaliteli birşey olsun istiyorum kulladığınız ve önerebileceğiniz markalar ve internet siteleri varsa paylaşırsanız sevinirim.
arkadaşlar Pierre Cardin PS 230 Cony Çift Yönlü Bebek Arabasının kırmızısını aldım.İndrimplus sitesinden sipariş ettim benim hoşma gitti gayet kullanışlı ve ağır değil sağlam olmasının yanısıra kumaşı kaliteli rengi canlı almak isteyenlere tavsiye ederim fiyatı 438 tl ayrıca önerileriniz için teşekkürler.
oncelikle hayirli olsun hem bebek hem de arabasiarabadan memnun kaldiniz mi ben de sadece internette gordum ve cok hosuma gitti ancak gorup incelemeden almak istemiyorum aradigim ozelliklere sahip yalnizca kac kg oldugunu yazmamislar bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim
oncelikle hayirli olsun hem bebek hem de arabasiarabadan memnun kaldiniz mi ben de sadece internette gordum ve cok hosuma gitti ancak gorup incelemeden almak istemiyorum aradigim ozelliklere sahip yalnizca kac kg oldugunu yazmamislar bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim
bende jane rıder onerırım cok kullanıslı bende bastan concord alcaktım ama arkadaslarımda arabanın kumasının cabuk deforme oldugunu gordum o yuzden jane rıder aldık 4 aydır cok memnununz kumasında hıc tuylenme bıle olmadı
arkadaşlar aşağı yukarı her özellik bir diğer bebek arabasında var ancak jabe rider hem katlanınca çok küçük yer kaplıyor hemde patentli amortisöz sistemi var. başka hiçbirinde yok buy. ancak yurtiçinde sadece ayhancocuk magazası satıyor. yurtdışından nasıl getirtebilirim bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?