Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabasında önerdiğiiz marka

mathilda48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
82
1
86
bebek arabası almayı düşünüyorum fakat kaliteli birşey olsun istiyorum kulladığınız ve önerebileceğiniz markalar ve internet siteleri varsa paylaşırsanız sevinirim.

kesinlikle chiccooo ben kraft travel sistem kullandım hiç memnun kalmadım bebeğim rahat etmedi chicco multiway puset kullandım kızım içinde çok rahat etti kesinlikle öneririm :))

Inglesina zippy'yi öneririm. Biz onu aldık, henüz kullanmadık ama kullanan arkadaşlarım çok memnun. Anakucağıyla takım olarak travel sistem aldık, katlanınca paston puset gibi az yer kaplıyor. Aynı şekilde Mclaren'ın da bi modeli var, baston ama travel sistem doğumdan itibaren kullanılabiliyor.

ben quinny almayi dusunuyorum, maxi cosi takilabiliyor
8_3_1728k.jpg

üç tekerlekli kullanışlı olurmu bilmiyorum kullanan var mı acaba ayrıca ayakları sıcak tutması için örtüsü yok sanırım

Oğlum 7.ayında, sıfır yaşından beri Chicco kullanıyoruz kesinlikle çok ama çok memnunum.

Oğlum 2.ayındayken Chicco'nun Magic mama sandalyesini aldık, sıfır yaşından itibaren bebeği oraya oturtabiliyorsunuz, üstelik oyuncaklarla oynama imkanı da var, artık orası onun koltuğu gibi oldu aylardır..

Benim arabam baston dedikleri cinsten, ilk doğumunda üzerine ana kucağı monte ediliyor, sonrasında çıkartıp normal koltuğunu monte ediyorsunuz. Bu haftaya kadar ana kucağında devam etti, şimdi de normal koltuğunu kullanmaya başladı, herkese tavsiye ederim

maclaren tavsiye ederim, fiyat olarak pahalı ama hem hafif hemde çok konforlu

arkadaşlar Pierre Cardin PS 230 Cony Çift Yönlü Bebek Arabasının kırmızısını aldım.İndrimplus sitesinden sipariş ettim benim hoşma gitti gayet kullanışlı ve ağır değil sağlam olmasının yanısıra kumaşı kaliteli rengi canlı almak isteyenlere tavsiye ederim fiyatı 438 tl ayrıca önerileriniz için teşekkürler.

Ben kraft horn travel kullanıyorumçok pratik ve kullanışlı pusetini arabanın oturma yerını cıkartıp takabılıyorsun,sürüşüde oldukca rahat.fiyatıda uygun eğer 1000 lira ve üstü bi butcenız varsa quinny önerirm.

merhaba ben de bebek arabası almak istiyorum fiyatı uygun kullanışlı ve hantal olmayan araba tavsiyelerinizi bekliyorum.. ankarada nerelerde bulabilirim...

Ben kraft horn travel kullanıyorumçok pratik ve kullanışlı pusetini arabanın oturma yerını cıkartıp takabılıyorsun,sürüşüde oldukca rahat.fiyatıda uygun eğer 1000 lira ve üstü bi butcenız varsa quinny önerirm.

bu kraft horn benimde almayı düşündüğüm araba nasipse bu ay maaşıyla inşallah.
ama kullanan biri olarak daha detaylı yorum yaparsanız sevinirim.
bi de aynı bu ayarda pierre cardin 705 A TRAVEL sistem araba var o da düşündürüyor beni.hatta bu krafta göre daha hafif ama kraftın görünümü bence daha güzel.

baby z go bence güzel.ablam da kuzenimde ondan kullandı çok memnunlar. benim kayınvalidem hediye aldı ben beğendim tabiki. seçimim benimde ablam ve kuzenim gibi oldu. gayet hoş şık bence:69:

Back