How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek arabası ?????????????

BENSU

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
133
22
118
İstanbul
Slm kızlar şu günlerde bebek arabası ile kafayı bozdum. Her gün netteyim .bir yandan hafif bir şeyler aliyım diyorum. Chicconun lite vay modeli gibi bir yandanda travel sistem olsun istiyorumm. Sizler neler yaptınız araba konusunda yada ne yapacaksınız ?????

Slm kızlar şu günlerde bebek arabası ile kafayı bozdum. Her gün netteyim .bir yandan hafif bir şeyler aliyım diyorum. Chicconun lite vay modeli gibi bir yandanda travel sistem olsun istiyorumm. Sizler neler yaptınız araba konusunda yada ne yapacaksınız ?????

travel sistem süper bence henüz bebeğm yok tabi de travel sistem en güzeli

evet banada öyle geliyor ama hangi marka alacağıma daha karar vermedim almayı düşündüğüm ürünler chicco Living for me , bebeconfort lolo yada kraft tvist kullanan varnı acaba bunları yardımcı olursanız sevinirim...

evet banada öyle geliyor ama hangi marka alacağıma daha karar vermedim almayı düşündüğüm ürünler chicco Living for me , bebeconfort lolo yada kraft tvist kullanan varnı acaba bunları yardımcı olursanız sevinirim...

Ben kraftınkını gördüm ve bayıldım ama diğerlerini görmedim yakındannn şimdi birde kullanmadıgım için bir şey soylemem yersiz olacak senıde karar verdıgınden döndürmek istemem görmedim diğerlerini kraftınkını gordum yakından kullanıslı mı bılmıyorumm

ben travel sistem aldım ilk zamanlar koltuğu takıyodum kullanışlı oluyodu ama sonra bi şe yaramadı ben şiddetle chico tavsiye ederim lıte way mükemmel başka marka alma çünkü sürerken kava ediyo gib oluyosun takılıyo zorlanoyosun ama chicolar yağ gibi akıyo gidiyo çok memnun kalırsın internette en ucuz lite way diye arat o galiba 0.aydan itibren de kullanılıyo çok memnun kalırsın ben chico skip aldım harika hem hafif hem kullanışlı lite way ondan daha güzel bizimki baya eskidi ikinci bebeğe lite way alamyı düşünüyorum

ben travel sistem aldım ilk zamanlar koltuğu takıyodum kullanışlı oluyodu ama sonra bi şe yaramadı ben şiddetle chico tavsiye ederim lıte way mükemmel başka marka alma çünkü sürerken kava ediyo gib oluyosun takılıyo zorlanoyosun ama chicolar yağ gibi akıyo gidiyo çok memnun kalırsın internette en ucuz lite way diye arat o galiba 0.aydan itibren de kullanılıyo çok memnun kalırsın ben chico skip aldım harika hem hafif hem kullanışlı lite way ondan daha güzel bizimki baya eskidi ikinci bebeğe lite way alamyı düşünüyorum

Evet söylediğin gibi lite vay benimde hoşuma giden modellerden ve kullananlarda çok memnun ama ön barı olmadığı için ilk başlarda zorluk çekenler varmış. Yakından da gidip gördük eşimin de içine sinmedi. Biraz basit duruyor dedi. Bu yüzden Chicco nun Trio Living modelinde karar kıldık gibi . Ama oda biraz pahalı 1300- 1700 arası civarlarında . Bizde 2. bebeğe de kalır düşüncesi ile muhtemelen alıcaz. Ayrıca travel olmasına rağmen gayet rahat ve hafif bir araba ben bile tek elimle kapatıp açabildim.
Ayrıca beşik yada oda takımı almayanlar varsa çilek de ayın 15 ine kadar % 50 indirimler var. Biz beşik ve dolabımızı da bu haftasonu oradan beğendik bir kaç güne kadar allıcaz inş....

Evet söylediğin gibi lite vay benimde hoşuma giden modellerden ve kullananlarda çok memnun ama ön barı olmadığı için ilk başlarda zorluk çekenler varmış. Yakından da gidip gördük eşimin de içine sinmedi. Biraz basit duruyor dedi. Bu yüzden Chicco nun Trio Living modelinde karar kıldık gibi . Ama oda biraz pahalı 1300- 1700 arası civarlarında . Bizde 2. bebeğe de kalır düşüncesi ile muhtemelen alıcaz. Ayrıca travel olmasına rağmen gayet rahat ve hafif bir araba ben bile tek elimle kapatıp açabildim.
Ayrıca beşik yada oda takımı almayanlar varsa çilek de ayın 15 ine kadar % 50 indirimler var. Biz beşik ve dolabımızı da bu haftasonu oradan beğendik bir kaç güne kadar allıcaz inş....

merhaba sevgili arkadaşım. seninle kendimi karıştırdım acaba bu benmiyim diye. bende şuanda 30. haftama giriyorum gebeliğimde. yani bir kasım annesi olacağım inş.
aynı şeyleri düşünüyoruz seninle araba konusunda ve yatak konusunda. :)bizde indirim bitmeden hemen yatağımızı alalım dedik çilekten. ve geçen hafta dream modelinden sipariş verdik. gerçekten indirim süper..yarın gelecek yatağımız :)
araba konusuna gelince tam 2 aydır araba araştırıyorum. nasıl bişi alsam diye nerdeyse tüm ilgili konu başlıklarını okudum. ama herkes o kadar farklı beğeni ve beklentiye sahip ki. birisi çok hahif baston beğeniyor diğeri hantal olsada başka bir markayı öneriyor. bende aslına bakarsan baston tarzı kapanan hafif tek başıma bebişle birlikte kullanacağım bir araba düşünüyordum. favorim lite way di hep. ama bir kaç defa yerinde inceledim iyice baktım. 0 aydan itibaren kullanabilir deniyor fakat bana yeni doğan için fazla basit ve rahat edemeyecek gibi geldi. şöyle 8-9 aydan sonra kullanabilir sanki bu arabayı. ön barı meselesine gelince. ben ön bARI da sordum. ayrıca 30-40 tl ye kadar ayrıca ön bar satıyorlar. chicoo dan ihtiyaç görenler için ayrıca bunu temin edebiliyorsun.
fakat diğer yandan travel sistemler çok ağır büyük ebatta ve bastonlar gibi kapanmamasına rağmen çok rahat ve konforlu geldi bebişler için ilgi alanıma girdi açıkçası. benim ilk bebeğim olacağı için hala kararsızım bu iki tür arab arasında.
travel sistemlerinde nerdeyse tümüne baktım, inceledim her markayı.. hepsi birbirine benziyor sistem olarak. çok pahalı olanlarda var. nette çok uygun fiyata bir marka buldum sonra , istanbulda olmaınn avantajıda işte bu. satıcısını bulup, ürünü yerinde inceledim. ve muazzam bir tasarım ve kalite gerçekten. türkiyede üretiliyor.ben 10 üzerinden 10 verdim not olarak. wollex marka ürün; portbebesi,ana kucağı ve puseti ayrı ayrı kullanabiliyorsun. çok şık ve konforlu. sadece bana hala karar veremediğim için çok kaba geldi olumsuz yön olarak. ben ya lite way ve ayrı bir taşıma koltuğu yada bu travel sistemi alacağım.

Wollex New York Manhattan Travel Sistem Bebek Arabası / Kırmızı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

umarım seni bilgilendirebilmişimdir.kolay gelsin. bu topiktede biz kasım hamişleri bu konuları epey konuşuyoruz bekleriz.. :)

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...eklerini-bekleyen-annelerbuyurun-sohbete.html

Ya valla sorma canım şu bebek arabası işi ne sıkıntılı bişeymiş. kandi rahatıma uygun olsun istiyosun bu seferde bebek rahat edemez mi acba die kafana takılıyor. Bu yüzden travel sistemde karar kıldık. Bende VOLLEX ürününü geçenlerde incelemiştim dediğin gibi travel olmasına rağmen uygun fiyatı var. Keşke birde arka tekerleği güzel olsaydı :))) ben yakından incelemedim ama netten cidden kaba gözüküyor. Ama onun dışında araba konforlu ve zengin görünümü var. Alırsanda memnun kalırsın die düşünüyorum. Hayırlı günlerde kullanırsın inş.

Back