Bebek arabası

YagmurDamlasi77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
97
0
46
İstanbul
Merhaba ben kızıma pierre cardin enigma 2020 bebek arabası aldım ve çok pişman oldum. Sepeti çok küçük herhangi bir tümsekte sanki dağılacakmış gibi oluyor. Tutma kolu ile tekerlekler arasında çok az mesafe var pantolonumun paçaları berbat oldu. Geri verip pierre cardin 2040 raider almayı düşünüyorum ne dersiniz?

bendede pıerre cardın puset var modelını bılmem ama cok memnunum.tavsıyem su hepsıburda dıye bır sıte var oraya gır bır bak kullanıcı yorumları puset ozellıklerı hersey yazıyor boylece fıkır edınırsın.bebegınız ne kadarlık bılmıyorum bız once bebeklıgı ıcın puset aldık rahat etsın dıye.onu falan cılıyodu altını pusette degısebılıyodum fonksıyonel bısey bakın yanı.zaten o sıtede nelerden memnunlar nelerden degıller yazıyolar.sımdı baston puset aldık arabaya kolay sıgıyor hafıf.uc puset almıs oldum kızıma bırı bebek oldugu ıcındı ıkısıde bastondu.ılk aldıgım baston pusetın vıdası cıktı.bız nasılsa az bıner cok para vermeyelım demıstık bıtane daha aldık mecbur pahalıya mal oldu fıkrımız.vıdası cıkan harıc ıkısıde pıerre cardın ve cok memnun kaldım.en azından ıkıncı cocuk olursa puset almıcam.tesellı edıyorum kendımı.yanı ucuzuna kacınca daha cok para harcıyosun.

Evet haklısın böyle şeylerde ucuza kaçmamak lazım. Bugün gidip arabayı ps 309 modeliyle değiştirdim. Umarım bu araba sorun çıkarmaz. Daha ağır ve daha sağlam gibi duruyor. İnşallah pişman olmam. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
:114:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…